Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 57 minut temu, julekstep napisał: to jest zobowiązanie Alonzo a nie Sonics będzie zrealizowane podczas najbliższego lata plan jest prosty- Devin Booker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: za hughesem to stoją cyferki, pogadamy jak za twoim PR będą stały tytuły 2037 -> Spurs (nr 4 i tier 'bieda-contender' w PR) 2036 -> Raptors (nr 1 i top tier w PR) 2035 -> Rockets (nr 1 i top tier w PR) 2034 -> Wizards (nr 3 i top tier w PR) 2033 -> Wolves (nr 18 w PR) więc póki co można powiedzieć że za moim PR zajebiście mocno stoją tytuły i była tylko jedna mocna pomyłka w 'pierwszej'' edycji PR w takiej formie jak obecnie (wcześniej coś tam opisywałem ekipy, ale nie było to tak usystematyzowane) podsumowując - przeproś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 27 minut temu, julekstep napisał: 2037 -> Spurs (nr 4 i tier 'bieda-contender' w PR) 2036 -> Raptors (nr 1 i top tier w PR) 2035 -> Rockets (nr 1 i top tier w PR) 2034 -> Wizards (nr 3 i top tier w PR) 2033 -> Wolves (nr 18 w PR) więc póki co można powiedzieć że za moim PR zajebiście mocno stoją tytuły i była tylko jedna mocna pomyłka w 'pierwszej'' edycji PR w takiej formie jak obecnie (wcześniej coś tam opisywałem ekipy, ale nie było to tak usystematyzowane) podsumowując - przeproś Zrobisz zatem PR do BeGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 @Alonzo Pomyliłem po prostu sezony i zobaczyłem rok wstecz. Ot, ludzka pomyłka w gąszczu simkowych tematów, zupełnie nieświadoma. Rzeczywiście powinienem to jeszcze raz przeanalizować. Za to oczywiście mogę uderzyć się w pierś. Ale co do reszty nie mam zamiaru nic zmieniać. Co byś nie pisał, jak jesteś słaby (tzn. zespół) to jakich byś pozorów nie stwarzał, jak mocno byś od tego nie próbował uciekać, to tankujesz, bo... jesteś za słaby i nie masz szans na dobry wynik (i nie trzeba być hard tankerem, żeby tankować). O polepszeniu perspektyw, zdobyciu assetów nie muszę już kolejny raz pisać chyba. Jeszcze na koniec. Nieładne takie wstawki z Twojej strony jak to poniżej. Ja tam się tym nie będę przejmował, ale Ty powinieneś się zastanowić nad sobą. 20 godzin temu, Alonzo napisał: A Ty Brave.. cóż.. byłeś kiedyś godnym dyskusji userem, ale begmowa propaganda zepsuła Cię niestety.. Jakieś tam małe szanse są, że jeszcze wyjdziesz na uczciwe tory, ale coraz mniej optymistycznie to wygląda.. A jeszcze jedno. 20 godzin temu, Alonzo napisał: Czekam na przeprosiny - czy tradycyjnie brak klasy? o zachowaniu klasy to raczej nie powinieneś się wypowiadać na ten moment, bo ostatnio przy odejściu z beGM to właśnie Tobie ewidentnie jej zabrakło. Pozdrawiam. No i mam nadzieję, że się nie będziesz obrażał, tylko będziemy dalej funkcjonować w zdrowych relacjach, bo ja tam do Ciebie nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Zrobisz zatem PR do BeGM? to tak jakbyś poprosił Joe Rogana do komentowania Fame MMA mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: to tak jakbyś poprosił Joe Rogana do komentowania Fame MMA mordo ja bym wtedy ogladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: to tak jakbyś poprosił Joe Rogana do komentowania Fame MMA mordo Nawet widmo rozpetania gburzy Cie nie przekonuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Nawet widmo rozpetania gburzy Cie nie przekonuje? to akurat trochę tak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: to tak jakbyś poprosił Joe Rogana do komentowania Fame MMA mordo Show Must Go On ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 1 godzinę temu, julekstep napisał: 2037 -> Spurs (nr 4 i tier 'bieda-contender' w PR) 2036 -> Raptors (nr 1 i top tier w PR) 2035 -> Rockets (nr 1 i top tier w PR) 2034 -> Wizards (nr 3 i top tier w PR) 2033 -> Wolves (nr 18 w PR) więc póki co można powiedzieć że za moim PR zajebiście mocno stoją tytuły i była tylko jedna mocna pomyłka w 'pierwszej'' edycji PR w takiej formie jak obecnie (wcześniej coś tam opisywałem ekipy, ale nie było to tak usystematyzowane) podsumowując - przeproś ty przeproś najsamprzód za Magic zatem i ich notowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 prosze przeprosić tez Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Spurs oraz Kevina Love też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 2 godziny temu, Braveheart22 napisał: Cała dyskusja była o sezon, który.. pomyliłeś.. I to ja mam się nad sobą zastanowić? I przypominam jedną z moich pierwszych myśli odnośnie tego co napisałeś - żeby tankować, to trzeba mieć najpierw swój pick. Inaczej w jakim celu wg Ciebie tankowałem? Jak ludzie piszą Brave takie głupoty jak Ty, że niby tankowałem bez picku lub to o Lowrym - to tylko ręce opadają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) reasumujac begm ma zly wpływ na ludzi a no i ogolnie Julek przeproś, nie wnikajmy juz za co bo jak widać lista jest dluga Edytowane 17 Września 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: ja tu dostaje jeszcze pick 44, tylko jeszcze nie można go wrzucić xd w sensie 42 a jeśli nie to 44 unp Czy można coś z tym nielegalem zrobić? Przecież to żart z regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 48 minut temu, ignazz napisał: Czy można coś z tym nielegalem zrobić? Przecież to żart z regulaminu dokladnie, czy kiedyś zostaną ukrucone te żarty z regulamina on też ma swoje uczucia, plus żeby nie bylo niejasności, czy regulamin to jest ksywa Julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 1 godzinę temu, ignazz napisał: Czy można coś z tym nielegalem zrobić? Przecież to żart z regulaminu 37 minut temu, elwariato napisał: dokladnie, czy kiedyś zostaną ukrucone te żarty z regulamina on też ma swoje uczucia Popieram! Karygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 @Alonzo ktoś Ci się na konto włamał? Szaleństwo transferowe! Lawina wymian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Po co Ci @Koelner gorszy gracz i w dodatku na kiepskiej umowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Po co Ci @Koelner gorszy gracz i w dodatku na kiepskiej umowie? Bo @Alonzo jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi