elwariato Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) a kiedy mam sprawdzac jak nie na starcie rs, plus hughes to sf a igi swędzi to sie podrap Edytowane 12 Września 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Przecież ja więcej dałem za tę paczkę, niż @elwariato za nią zapłacił! WTF???? Zresztą to była propozycja El. @ignazz masz wogole plik excela z tego sezonu? Czy tak sobie piszesz tylko? Tak sobie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) 30 minut temu, elwariato napisał: hughes to sf nie hughes to nie jest sf 30 minut temu, elwariato napisał: a kiedy mam sprawdzac jak nie na starcie rsp co bedziesz na starcie rs sprawdzac? kontuzjowanego IT? Edytowane 12 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 5 minut temu, julekstep napisał: nie hughes to nie jest sf co bedziesz na starcie rs sprawdzac? kontuzjowanego IT? Niech sobie sprawdza jak chce xD dawaj lecimy z kolejną simka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Niech sobie sprawdza jak chce xD dawaj lecimy z kolejną simka! pozycja komisza czeka! dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 7 minut temu, julekstep napisał: pozycja komisza czeka! dawaj! Gdyby nie to że moja mnie tępi za tego discorda na telefonie to pewnie bym się zgłosił xD ale nie chce mi się słuchać że ile ja mam lat że używam discorda, że jej 10/12 letnie dzieciaki w szkole tego używają, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 @julekstep Ani w taktyce; ani na stronce nie ma wprowadzonej wymiany. Oznacza to, że nie przechodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Ani w taktyce; ani na stronce nie ma wprowadzonej wymiany. Oznacza to, że nie przechodzi? przez myśl mi nie przechodzi potem wklepię, ale szkoda że wariat nie uzasadnił oddania Rubio za 3ciego starego SG'ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 5 minut temu, julekstep napisał: przez myśl mi nie przechodzi potem wklepię, ale szkoda że wariat nie uzasadnił oddania Rubio za 3ciego starego SG'ka 1. Podczas ostatniego pobytu zarówno w San Antonio jak i Indianie Hughes grał jako SF. W Twoim rankingu też jest tam dość wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: 1. Podczas ostatniego pobytu zarówno w San Antonio jak i Indianie Hughes grał jako SF. W Twoim rankingu też jest tam dość wysoko. 6'5 wzrostu i całe 7 punktów w postD powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: 6'5 wzrostu i całe 7 punktów w postD powodzenia! Ricky Rubio grał w Cavs na SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Ricky Rubio grał w Cavs na SF. i dlatego Cavs oddali go tak tanio - bo był tam zbędny (to a propos Twojej wstawki o cenie) trade wklepany -> powodzenia @elwariato "poważny contenderze" (czy jak to tam Cię Pablo nazwał po trejdzie Barona) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 meh co najwyzej taki papierowy jak magic co sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: nie hughes to nie jest sf ci ta rola lokalnego mędrca za bardzo w krew weszła przeciez hughes najlepsze sezony jakie zagrał, kiedy byl najbardziej efektywny, to własnie na sf. na tej zasadzie baron to nie sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 W dniu 11.09.2022 o 11:05, Alonzo napisał: Tank to tank - celowe osłabianie się by osiągnąć jak największe szanse na wysoki wybór w drafcie. A słaba drużyna po prostu gra tym co ma najlepszego. Ee, to jest takie ładne gadanie. Próbuję walczyć, ale niestety jestem za słaby. Jesteś słaby to tankujesz po pick (nawet jeśli sprawiasz pozory walki i nie idziesz całkiem w hard tank), żeby zdobyć utalentowanego gracza dla zespołu czy lepszy asset transferowy, co pozwoli poprawić perspektywy na przyszłość. A jak ktoś nie ma swoich picków, a dalej jest słaby (czytaj - pewnie bez szans na playoffs, a nie, że Sonics są słabi) to znaczy, że gdzieś popełnił gruby błąd i zadziałał na szkodę klubu. Podsumowując, możesz sobie uciekać ile chcesz od przeszłości, ale ona jest dobrze znana. Był tank w Seattle. Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 36 minut temu, Braveheart22 napisał: Ee, to jest takie ładne gadanie. Próbuję walczyć, ale niestety jestem za słaby. Jesteś słaby to tankujesz po pick (nawet jeśli sprawiasz pozory walki i nie idziesz całkiem w hard tank), żeby zdobyć utalentowanego gracza dla zespołu czy lepszy asset transferowy, co pozwoli poprawić perspektywy na przyszłość. A jak ktoś nie ma swoich picków, a dalej jest słaby (czytaj - pewnie bez szans na playoffs, a nie, że Sonics są słabi) to znaczy, że gdzieś popełnił gruby błąd i zadziałał na szkodę klubu. Podsumowując, możesz sobie uciekać ile chcesz od przeszłości, ale ona jest dobrze znana. Był tank w Seattle. Tyle ode mnie Alonzo nie tankował, tylko sprawdzał jak sobie poradzą w realiach simkowych gracze z ovr 650 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 39 minut temu, Braveheart22 napisał: Ee, to jest takie ładne gadanie. Próbuję walczyć, ale niestety jestem za słaby. Jesteś słaby to tankujesz po pick (nawet jeśli sprawiasz pozory walki i nie idziesz całkiem w hard tank), żeby zdobyć utalentowanego gracza dla zespołu czy lepszy asset transferowy, co pozwoli poprawić perspektywy na przyszłość. A jak ktoś nie ma swoich picków, a dalej jest słaby (czytaj - pewnie bez szans na playoffs, a nie, że Sonics są słabi) to znaczy, że gdzieś popełnił gruby błąd i zadziałał na szkodę klubu. Podsumowując, możesz sobie uciekać ile chcesz od przeszłości, ale ona jest dobrze znana. Był tank w Seattle. Tyle ode mnie Bez sensu jest dyskusja z Toba Brave. Uważałem Ciebie za rozsądnego usera. Jak miałem Sherlocku tankować bez swoich i w ogóle jakichkolwiek picków? Chlapnąłeś głupotę i teraz idziesz w zaparte.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał: Bez sensu jest dyskusja z Toba Brave. Uważałem Ciebie za rozsądnego usera. Jak miałem Sherlocku tankować bez swoich i w ogóle jakichkolwiek picków? Chlapnąłeś głupotę i teraz idziesz w zaparte.. WEŹ IM POKAŻ - jbc wezmę Brooka i Gorana za Francisa i fillery! Edytowane 12 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: WEŹ IM POKAŻ - jbc wezmę Brooka i Gorana za Francisa i fillery! Jasne Gdzie podpisać Uwiera ich cnota Dumnych SuperSonics! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Jasne Gdzie podpisać Uwiera ich cnota Dumnych SuperSonics! CZYLI JEDNAK JESTEŚ TANKEREM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi