Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Moj kolejny blockbuster z Bucks i Pacers widać nie przechodzi, więc proszę o wprowadzenie tylko wymiany z NYK. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nie spodziewałem sie, ze Bucks potwierdzą. Niech komisz, jeżeli bedzie mogl, zdecyduje, ktora wymiana (SAS - NYK lub SAS - Bucks - Pacers) przechodzi zgodnie z regulaminem. Mi tam juz obojetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 06:51, Pablo81 napisał(a): Nie spodziewałem sie, ze Bucks potwierdzą. Niech komisz, jeżeli bedzie mogl, zdecyduje, ktora wymiana (SAS - NYK lub SAS - Bucks - Pacers) przechodzi zgodnie z regulaminem. Mi tam juz obojetnie. Rozwiń jak dla mnie to pierwsza w pełni potwierdzona ma pierwszeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 08:55, julekstep napisał(a): jak dla mnie to pierwsza w pełni potwierdzona ma pierwszeństwo Rozwiń Ok. To simuj juz powrot Okafora do Alamodome i mozesz wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 20:40, ignazz napisał(a): Miami Heat Cleveland Cavs Miami in: shawn Kemp Miami out: Dante Cunningham, Renaldo Balkman + 2rd 2036 MIA Cavs in: dante Cunningham, Renaldo Balkman + 2rd 2036 MIA cavs out: Kemp @eMeS Rozwiń Jak Cavs mogą wyrzucić Kempa, którego wcześniej oddali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 20:48, Pablo81 napisał(a): Jak Cavs mogą wyrzucić Kempa, którego wcześniej oddali? Rozwiń Hm? To out tam znaczy, ze out do miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) W dniu 7.06.2021 o 20:50, eMeS napisał(a): Hm? To out tam znaczy, ze out do miami Rozwiń Ok, ok Sam już zobaczyłem. Późno już, przeczytałem "cut" Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 @ignazz jak się zbroi CIEKAWE CZY SERIO MYŚLI ŻE TYM RAZEM WYGRA Z @Krzemo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 20:56, Pablo81 napisał(a): Ok, ok Sam już zobaczyłem. Późno już, przeczytałem "cut" Rozwiń W skrócie się zgadza. cavs out -> c[...]ut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 21:10, julekstep napisał(a): @ignazz jak się zbroi CIEKAWE CZY SERIO MYŚLI ŻE TYM RAZEM WYGRA Z @Krzemo xD Rozwiń Kiedy będzie wklepaną? Bo zaczynam rodeo Trip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 22:19, ignazz napisał(a): Kiedy będzie wklepaną? Bo zaczynam rodeo Trip Rozwiń jak sie wszystko zgodzi to pewnie po kolejnej simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 22:30, julekstep napisał(a): jak sie wszystko zgodzi to pewnie po kolejnej simce Rozwiń Gm już dawno potwierdzili bo wymiana szła w czasie wczorajszej simki. Jadę do BOS i poprawiłem ofertę oddając pick unprotected dlatego ze kontuzje miał Nate. A teraz mam czekać kolejny mecz z połowa składu i zero PG? Możesz podpytać gm HOU ze tak było i potrzeba chwili przyspieszyła negocjacje. Poprosze ładnie o wpisanie przed aby gracz grał w BOS. Nie wystarczy Wam męczyć mnie kontuzjami? Jeszcze kopiecie protokołami? Nieładnie mieć tyle władzy. W czasie gdy pisałeś posta przecież już były akceptację obu gm. A to prosta wymiana graczy za 1 mln 1 mln i dwóch za 1,1 mln No nic. Proszę i czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) W dniu 8.06.2021 o 03:40, ignazz napisał(a): Gm już dawno potwierdzili bo wymiana szła w czasie wczorajszej simki. Jadę do BOS i poprawiłem ofertę oddając pick unprotected dlatego ze kontuzje miał Nate. A teraz mam czekać kolejny mecz z połowa składu i zero PG? Możesz podpytać gm HOU ze tak było i potrzeba chwili przyspieszyła negocjacje. Poprosze ładnie o wpisanie przed aby gracz grał w BOS. Nie wystarczy Wam męczyć mnie kontuzjami? Jeszcze kopiecie protokołami? Nieładnie mieć tyle władzy. W czasie gdy pisałeś posta przecież już były akceptację obu gm. A to prosta wymiana graczy za 1 mln 1 mln i dwóch za 1,1 mln No nic. Proszę i czekam. Rozwiń Pablo niedawno prosił o to samo i prośba nie została zrealizowana, więc tworząc precedens dla Ciebie byłbym podwójnie nie w porządku* Trejdy wejdą po porannej simce (jeśli ofc wszystko się zgodzi - w sensie salary itp) * jedyna sytuacja gdzie taki precedens byłby dopuszczony to wtedy kiedy z powodu kontuzji klub nie ma wystarczającej ilości grajków (bodajże 8 ) żeby rozegrać mecz Edytowane 8 Czerwca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W dniu 8.06.2021 o 08:19, julekstep napisał(a): Pablo niedawno prosił o to samo i prośba nie została zrealizowana, więc tworząc precedens dla Ciebie byłbym podwójnie nie w porządku* Trejdy wejdą po porannej simce (jeśli ofc wszystko się zgodzi - w sensie salary itp) * jedyna sytuacja gdzie taki precedens byłby dopuszczony to wtedy kiedy z powodu kontuzji klub nie ma wystarczającej ilości grajków (bodajże 8 ) żeby rozegrać mecz Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 no mercy dla Gustlika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 9.06.2021 o 21:53, kuba2419 napisał(a): Houston sign Channing Frye Rozwiń wleciał na waivery, musisz poczekać z dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 10.06.2021 o 09:25, kuba2419 napisał(a): Ok Rozwiń a póki co musisz dobrać 1 gracza z FA (jakiegoś co nie jest waiverem) @geniuz @kuba2419 jbc to na stronce nie updejtowałem, ale w taktyce macie do ustawienia swoich nowych grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Biedny Wall Jeszcze na dobre kariery nie rozpoczął, a tu taki cios.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Jaki cios? Oddalem kilku ogorow i wzialem przeplaconego 4 letniego sfa. Przynajmniej miejsce bedzie na nowych grajkow z draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi