Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, eMeS napisał: Spór o to kto Jokicia będzie tworzył Jak Julek, to Jokic nie będzie musiał na campy jeździć bo 90+ w każdej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: Spór o to kto Jokicia będzie tworzył Jokica tworzę ja (obiektywizw + mam najdłuższy staż jako komisz więc się porzadze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, SlaKB napisał: Jokica tworzę ja (obiektywizw + mam najdłuższy staż jako komisz więc się porzadze) zią - ja mam jako jedyny z obecnych komiszów hasło do cPanelu i co za tym idzie bazy danych słyszałem plotki że ludziom nie doceniającym Joka potrafią znikać konta w internetach... Edytowane 4 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 5 minut temu, julekstep napisał: zią - ja mam jako jedyny z obecnych komiszów hasło do cPanelu i co za tym idzie bazy danych słyszałem plotki że ludziom nie doceniającym Joka potrafią znikać konta w internetach... Nie wiem co to ma wspólnego z tworzeniem draftu.. a, sorry.. wiem - nic Już dawno było ustalone, że ten draft tworzę ja. inna sprawa, że ten Jokic to u nas będzie raczej meh (średni scorer, średni obrońca, średnia zbiórka, za to będzie miał kozacki jak na centra handling i passing, ale w naszych realiach nie bardzo to wykorzysta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Teraz, SlaKB napisał: inna sprawa, że ten Jokic to u nas będzie raczej meh (średni scorer, średni obrońca, średnia zbiórka, za to będzie miał kozacki jak na centra handling i passing, ale w naszych realiach nie bardzo to wykorzysta) 12 minut temu, SlaKB napisał: Jokica tworzę ja (obiektywizw + mam najdłuższy staż jako komisz więc się porzadze) ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Niestety, ale wg wag rankingu Julekstepa nie widzę Jokica jako kozaka. Tam jest stara szkoła, nawet skillset Noaha wydaje się zbyt nowoczesny i przegrywać z Hibbertem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Niestety, ale wg wag rankingu Julekstepa nie widzę Jokica jako kozaka. Tam jest stara szkoła, nawet skillset Noaha wydaje się zbyt nowoczesny i przegrywać z Hibbertem. no jesli niedoszly kreator draftu uwaza ze Jok ma srednia zbiorke i scoring to moze tak byc no ale wiadomo jaka jest specyfika simki - nawet poprawnie zrobiony Jok moze skonczyc jak przyslowiowy Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 6 minut temu, julekstep napisał: no jesli niedoszly kreator draftu uwaza ze Jok ma srednia zbiorke i scoring to moze tak byc no ale wiadomo jaka jest specyfika simki - nawet poprawnie zrobiony Jok moze skonczyc jak przyslowiowy Gasol Ktory Gasol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Ktory Gasol? no ten co mi go chciales wcisnac chwile po tym jak Tobie wcisnal go january xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: no ten co mi go chciales wcisnac chwile po tym jak Tobie wcisnal go january xD Potencjał 90 i "skończył" Wyborne A passing Gasola przekłada się na >4 asyst w meczu. 20.3p 9.6r 4.2a 1.2s 1.1b i +25 na campach i potencjał 90! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 14 minut temu, Pablo81 napisał: A passing Gasola przekłada się na >4 asyst w meczu. 20.3p 9.6r 4.2a 1.2s 1.1b i +25 na campach i potencjał 90! w tamtych C's to każdy grajek który nie jest w bottom-50 by kręcił takie boxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: w tamtych C's to każdy grajek który nie jest w bottom-50 by kręcił takie boxy Np który? Podaj te boxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Np który? Podaj te boxy no nie ma ich, bo poza nim tam grały same kasztany z bottom-50 ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: no nie ma ich, bo poza nim tam grały same kasztany z bottom-50 ligi To skąd wiesz jakie boxy by kręcili zawodnicy > bottom 50 nie będący Gasolem? : Akurat w obydwu meczach z SAS Okafor dość konkretnie się spocił, a raz Marc został zawodnikiem meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Przecież jak Hornets grali eksperymentalnym ustawieniem to nawet Cheick Samb, center za minimum w boxcsore wyglądał na solidnego PG. Liczy się impact, a nie cyferki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, Pablo81 napisał: To skąd wiesz jakie boxy by kręcili zawodnicy > bottom 50 nie będący Gasolem? : Akurat w obydwu meczach z SAS Okafor dość konkretnie się spocił, a raz Marc został zawodnikiem meczu no jeśli Okafor się pocił vs C's to może chcesz go oddać za Magloire'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 W zadnej z istotnych statystyk Gasol nie jest slaby. Najslabsze ma bloki i driveD, ale ma je na 60, wiec jest co najwyżej średnio. A koleś ma potencjał 90. Dodatkowo ma fajne skille poboczne jak passing czy steale, jest silny, ma dobre insScoring i postD. Wszyscy wiemy, że poszedł tanio. Nikt nie da gwarancji, ze bedzie superstarem, ale na chwilę obecną wygląda zacnie 1 minutę temu, julekstep napisał: no jeśli Okafor się pocił vs C's to może chcesz go oddać za Magloire'a? Nie chcę tym dealem zburzyć misternej układanki jaką są Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Delonte West też tanio @january Strach wyjść na piwo, byś a bezcen czegoś nie puścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Delonte West też tanio @january Strach wyjść na piwo, byś a bezcen czegoś nie puścił Pisząc "też" miałeś na myśli Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Pisząc "też" miałeś na myśli Gasola? No tak, przecież jako pierwszy na forum, napisałem, że promo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi