Tomahawk Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Żelek był ostatni w książce telefonicznej i mu się chyba nie podobało to wpieprzył w to miejsce syna. Niech sobie Żywek cierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Empatii za grosz... No, ale wracając do tematu - wszystkich da się znieść jak jest dobry mecz (no, może z wyjątkiem Dydek). Plus jest taki, że po paru długich latach monopolu WM jest jakaś różnorodność, może ludzie się trochę ogarną w miarę postępu sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ostatnio używam na dekoderze opcje x2 i mam bez głosu a zawodnicy szybciej biegają i mecz ujdzie (gdy nagrana powtórka z wycietymi TO) w 50 minut ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 I to właśnie nazywamy w Canalu szybką transmisja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Koszykówką transmisyjną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) odpaliłem sobie cavs-mavs i już myślałem że dzisiaj Michałowicz solo (co chyba jest najmniej uciążliwą opcja) a jednak nie... po jakiś pięciu minutach odezwała się Dydek na całą pierwszą zrobiła to chyba jeszcze ze dwa razy i za każdym plotła jakieś bzdury, nie wierze że ktoś jej za to płaci Edytowane 4 Stycznia 2015 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dydek ma najnudniejszy głos w historii polskiego komentarza. Nawet niektóre ruskie nudziarze z ripów na rutracker biją ją na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zdecydowanie nieciekawa postać tej dziewuchy na stołu komentatorskim. Już ciekawsze byłyby wstawki matki Wojtka jako wypełniacze do jego bezustannego pi****lenia. Np. Wojtek gada gada gada i tu nagle "WOJTEK OBIAD NA STOLE!!!!" lub "WOJTUŚ DOBRANOCKA!!!!!" Myślę że o jakieś 358% takie wstawki urozmaiciłyby komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dydek ma najnudniejszy głos w historii polskiego komentarza. Nawet niektóre ruskie nudziarze z ripów na rutracker biją ją na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 a GTA 2 pamiętacie? https://www.youtube.com/watch?v=sN4i4xec0mg ROBOTA JEST SKOŃCZONA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Imo jakby Dydek jebnela z 2-3 kawy (albo kreske )przed meczem to by sie nawet dalo jej posluchac. Ten jej "zawieszony" glos od razu o wymioty przyprawia.........nawet jak jej sie z sensem uda cos powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Albo Wojtek moglby jo za kolanko zlapac w studio to by sie jej cisnienie podnioslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Odpuszczę sobie domysły dlaczego ms Dydek nie mówi w studiu i dlaczego głos jest taki zawieszony jakby spod stolika ;-) To co ostatnio myli się graczy na boisku to mała bańka ale olschool poprzez mylnie imion tez robi się kultowe. Mylenie 5 razy Rasuela Butlera z Caronem ujdzie choć mordy mają inne ale odkurzanie w Wizz Terrego Porter zamiast Otto tak ze 3 razy już było milusie... Zacząłem wypatrywac Bucka Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Z tych wszystkich przystawek Michałowicza Dydek jest i tak najbardziej lekkostrawna, bo najmniej się oddzywa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja najbardziej lubię Radke i jego akcent. A spędził tylko rok w Stanach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 I pomyśleć, że kiedyś kląłem na Noculaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 mnie za to wkurza typ co w przerwach reklamowych o NLP gada "kazdy niewiarygodny mecz,kazdy niewiarygodny STRZAŁ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Szczal... Ligpas ci to zalatwi Kuzwa ja nie jestem na Ty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 oglądam ATL-LAC i świetni są ci komentatorzy clippers. dużo widzą jeśli chodzi o grę, ale i mają zabawne wstawki, np. Schroder walnął airballa a jeden z nich "is his name Shooter?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Szczal... Ligpas ci to zalatwi Kuzwa ja nie jestem na Ty ;-) No ten Polonus czyta tekst rodem z wujka google tłumacza… męczące to strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi