Leszczur Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 jak zmienić czas w profilu? mam teraz amerykański i irytuje Twoj nick w menu -->Profil--->Edytuj profil Jedna z pierwszych opcji to strefa czasowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Zobaczcie sobie jak Rubio rzuca jumperki. Cassell by się nie powstydził. Jaram się Skoro Lakersi byli tak mili i dawali mu duzo czasu i miejsca... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Skoro Lakersi byli tak mili i dawali mu duzo czasu i miejsca... ;-) Jak go kryli, to robił asysty. I jak tu przeciwko takiemu grać? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ależ podoba mi się ta nowa paleta oznaczeń przy graczach - GTD, INJ, OUT, SUSP - co chcesz, to masz. Świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Ależ podoba mi się ta nowa paleta oznaczeń przy graczach - GTD, INJ, OUT, SUSP - co chcesz, to masz. Świetne. Pytanie tylko o tempo i zasady aktualizacji, bo dotychczas wygląda to dosyć dziwnie. Np. Meeks złamał sobie nogę i wiadomo było z góry, że będzie długo pauzował, a chyba dopiero dziś mu dali INJ. Z kolei te Out, to mocno na wyrost są dawane. Aha, i też bez sensu np. w przypadku Carrolla jest to, że rano miał Out, a teraz ma GTD, ale nie ma żadnego komunikatu na jego temat. Edytowane 30 Października 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dopracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ależ podoba mi się ta nowa paleta oznaczeń przy graczach - GTD, INJ, OUT, SUSP - co chcesz, to masz.Ja tam nie chce zadnego z tych oznaczen obok moich graczy ;-) Pytanie tylko o tempo i zasady aktualizacji, bo dotychczas wygląda to dosyć dziwnie. Np. Meeks złamał sobie nogę i wiadomo było z góry, że będzie długo pauzował, a chyba dopiero dziś mu dali INJ. Z kolei te Out, to mocno na wyrost są dawane.Czyli domniemajac jak to dziala - zeby zawodnik dostal INJ potrzeba jakiegos potwierdzenia ze strony druzyny, OUT to czysta spekulacja Yahoo, a GTD to czekamy na newsy okolomeczowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Antek, Durex - troszkę nerwów dziś w fantasy...Troszke? Jak to sie okaze cos powazniejszego to moze wyjsc z tego byc albo nie byc... Swoja droga, jak zwykle to wyglada jakby byla fala kontuzji i pewnie jak zwykle to nie odbiega od normy. Sport podatny na urazy i tyle... ale przynajmniej nie jest to NFL ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 A ja właśnie przeczytałem coś takiego i mi serce stanęło: http://prntscr.com/91pwt4 I dopiero po chwili otrzeźwiałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Antek ma wrócić w piątek, Durant ma 7-10 dni przerwy, Leonard prawdopodobnie spadnie na przynajmniej 3 miesiące, a Wilson Chandler już w tym sezonie nie wróci. Powoli zaczynają się coroczne żniwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Żniwa to są non stop - niektórzy jeszcze nie zaczęli grać, inni już wiedzą że nie zagrają <br /><br />Wysłano mobilnie z Tapatalka.<br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie pisz Leonard bo mi akcja serca stanie Dwójka liderów Cp3 i teague mi padają. Klasyka u mnie. Powinienem wybrać graczy GSw cavs i clip tylko i spokojnie czekać na mistrza w realu. To ja od lat kreuje kontuzje w nba swoimi wyborami w roto. Lopez rondo jak Parker Lma Cp3 teague mcgee Galla. To lista moich wyborów. Część z nich miała miano żelaznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Na bank. Gdybyś przestał grać, to liga nie miałaby połamań Nie ma żelaznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Gdzie sie tym razem organizuje kolko szczescia, zdrowia i pomyslnosci w intencji Antka Davisa? Czy mozna sobie wyrobic karte stalego klienta z promocjami? Bo to mozna zwariowac... https://twitter.com/jphanned/status/666832501436993536 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Gdzie sie tym razem organizuje kolko szczescia, zdrowia i pomyslnosci w intencji Antka Davisa? Czy mozna sobie wyrobic karte stalego klienta z promocjami? Bo to mozna zwariowac... https://twitter.com/jphanned/status/666832501436993536 Nie wiem, kto ma jego laleczkę voodoo, ale nieźle się musi nad nią znęcać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dajcie spokój, wisi ost. nade mną fatum 1 rundy... Tak rok do roku moje wybory: 12/13 Love 13/14 Harden 14/15 Durant 15/16 Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie wiem, kto ma jego laleczkę voodoo, ale nieźle się musi nad nią znęcać...Moze Pelikany ja maja i wbijaja szpileczke przy kazdym wejsciu na boisko skoro to dotyczy ich calego skladu... Dajcie spokój, wisi ost. nade mną fatum 1 rundy... Tak rok do roku moje wybory: 12/13 Love 13/14 Harden 14/15 Durant 15/16 Davis Duranta wydraftowales po kontuzji, wiec nie pasuje to do "fatum" ;-P Co do Davisa 15/16 to chyba teraz czeka go dluzsza przerwa z tym ramieniem, ale to tez za wczesnie by go skreslic na sezon i uznac za czesc "fatum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Moze Pelikany ja maja i wbijaja szpileczke przy kazdym wejsciu na boisko skoro to dotyczy ich calego skladu... Duranta wydraftowales po kontuzji, wiec nie pasuje to do "fatum" ;-P Co do Davisa 15/16 to chyba teraz czeka go dluzsza przerwa z tym ramieniem, ale to tez za wczesnie by go skreslic na sezon i uznac za czesc "fatum". No to ze Durant po kontuzji (na e-nba) to jedno, ale to że wrócił niedoleczony i nie zagrał potem do końca sezonu to drugie prawda? Ale w innej lidze wziąłem go... przed kontuzją :/. Wysłano mobilnie z Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No to ze Durant po kontuzji (na e-nba) to jedno, ale to że wrócił niedoleczony i nie zagrał potem do końca sezonu to drugie prawda?Nie do konca, przeciez takie jest wlasnie ryzyko draftowania kontuzjowanego gracza, ze wroci za wczesnie i sie polamie ponownie czy nie wroci do formy czy kontuzja okaze sie powazniejsza niz sie wydawalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie do konca, przeciez takie jest wlasnie ryzyko draftowania kontuzjowanego gracza, ze wroci za wczesnie i sie polamie ponownie czy nie wroci do formy czy kontuzja okaze sie powazniejsza niz sie wydawalo. Z takim podejsciem, to wyjdzie że żadnego z jakimkolwiek urazem brać nie ma.sensu. Jeśli sprawa jest jasna i czas powrotu przeciętnie określony to decyzję podejmujesz w oparciu o potencjalny okres który zagra. Tak samo jak zdrowego bierzesz bo nigdy nie masz gwarancji, że nie będzie out of season po paru zagranich jak u Randle. Tym bardziej jeśli dot. to gracza który do kontuzjogennych nie należał, a że wrócił za szybko... A to już nie jest wina "złej analizy", tylko wróżenie z fusow - więc fatum doskonale pasuje Wysłano mobilnie z Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi