mac Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tak, na yahoo jest draft. Ciekawi mnie z ktorym pickiem ludzie go zazwyczaj wybierali, w ktorej rundzie. Ja sadze, ze rozsadnie jest go brac juz w drugiej. rundzie czy picku? na penwo idzie w 1 rundzie wszędzie, zapewne w top7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 W picku ofkoz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Wczoraj na drafcie h2h poszedł z 7, ja miałem 5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Wczoraj na drafcie h2h poszedł z 7, ja miałem 5 . kogo wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Masz pełno danych w necie, ogólnie Durant to końcówka pierwszej lub początek drugiej zależnie od ilości zespolow. Jednakże wszystko zależy od ilości meczów straconych i rodzaju ligi. Wg mnie w Roto pójdzie szybciej bo ma większy wpływ na taktykę, ale w pozostałych ciut później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tez przypuszczam, ze ponizej 8 picku nie spadnie. Mowie o lidze roto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 kogo wziąłeś? Tak wyglądała nasza pierwsze runda w tamtej lidze: 1. LeBron 2. Curry 3. Anthony 4. Davis (mój steal ) 5. Harden 6. Paul 7. KD 8. Westbrook 9. Cousins 10. Love 11. LMA 12. Drummond Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mi ten steal przegrał rok wcześniej pierwszą rundę PO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Carmelo przed Davisem? Kto to wybierał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Carmelo przed Davisem? Kto to wybierał? No właśnie wiem, też nie brałem takiego wariantu pod uwagę i KD już się grzał na liście oczekujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie wiem gdzie spytać, więc pytam tutaj... Skusiło mnie to http://sports.yahoo.com/news/projected-meta-rankings-171300440--nba.html, ale już wcześniej myślałem o tym, że zamiast puszczać od czasu do czasu jakiegoś beznadziejnego totolotka, to lepiej przeznaczę te fundusze na jakieś nba fantasy za kasę... W linku, w Editor's Note na początku jest link do Fanduel.com... Buszując po wszelakich stronach związanych z NBA i fantasy, od czasu do czasu rzucały mi się w oczy stronki, typu fanduel, draftkings oferujące jakieś jednodniowe, lub tygodniowe ligi/zawody. Dzisiaj to sprawdziłem i okazało się, że to tylko dla USA i Kanady. Nic nie śmiga w Europie. Zna ktoś coś co śmiga w Europie...? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pamiętaj January ze w głosowaniu nie mogą brać udział zainteresowani, bo są nieobiektywni. Tak wiec powinno być +50% z pozostałych graczy. Przy 15 - 2, daje nam 7 głosów. Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem bo 30% to malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Danny, ale bioracy udzial w tradzie musza byc liczeni, bo mieli juz szanse "zawetowac". 8 osob to wg mnie powinna byc wymagana ilosc i juz wczesniej o tym pisalem. Edytowane 27 Października 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @barcalover Ale veto jest do oceny dealu przez pozostałych, a nie zainteresowanych. Gdyby nie byli zgodni GMowie wymieniający to nie byłoby czego oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie przez pozostalych, tylko przez wiekszosc calej ligi. Czyli 8 gmow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Danny ma rację, dwójka zainteresowancyh nie powinna się tu liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A moze ktos wyjasnic dlaczego? Liga ma 15 GMow, wiec wg mnie zeby "demokratycznie" wykluczyc jakis trade, powinno sie zebrac weta ponad polowy menadzerow calej ligi. Jakby brac pod uwage 13, to w domysle z pozostalej dwojki 1 gm bylby przeciwny tradowi. A tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Stara pAremia ze nie mozna byc sedzia w swojej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A prezydent też nie może głosować w wyborach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A prezydent też nie może głosować w wyborach? Chyba za bardzo odbiegasz od tematu, to nie są wybory a ocena dealu. Jeśli szukasz przykładu to czy uczeń sam ocenia swoja prace? Czy trener sam wypełnia ankietę po swoim szkoleniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi