buła Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 QAS wymiana z tomkiem poszła bo uważam, że jego pick będzie pickiem w top 10 za rok. Ty stawiasz tomka na podium no i tutaj się różnimy :] ale upside Gasol+Lowry+Gay+Splitter+Hayward nie wiem o jaki upside Ci chodzi, ale z tej 5 tylko 2 ostatnich ma jakikolwiek upside lowry to popierdółka, klasyczny sezon życia, duży kontrakt, bang, koniec apsajdu Gasol najlepsze lata ma za sobą, nie wiem jak można o nim pisać że ma upside, chyba że w kontekście tego że w tym sezonie napewno rozegra więcej meczów niż ostatnio. to z tym sie zgadzam, ale nic więcej w nich nie ugra Gaya biore prawie rok w rok w draftach fb z nadzieją, że w koncu się poprawi, ale co rok jest to samo fg% żenada, dużo strat, mało asysty, stili, bloków co w efekcie robi z niego w fantasy gracza ze średniej półki, może ciut więcej. ale wyżej dupy nie podskoczy bo jest jebanym półdebilem i czarnuchem Splitter jakiś tam upside ma, szczególnie w kontekście tego że duncan powoli bedzie musił grać o kulach, ale Splitter powinien najpierw się nauczyć prosto biegać, żeby był ważnym elementem w rotacji popa a hayward to sam nie wiem. ja straciłem do niego cierpliwość. troche się miejsca zrobiła w jazz w tym sezonie, może to mu pomoże, ale wypasa z niego też na pewno nie będzie. a ponadto przewiduje kontuzje i dłuższą pauze (powyżej 20 meczów) dla Gasola i Lowryego. co w efekcie daje wysoki pick rockets 2014 który posiadam właśnie ja Jeszcze zdanie o wymianie monroe-hibbert. Grega uwielbiam, uważam że to materiał na jednego z lepszych wysokich w lidze, fantasy vise również ale: Monroe to nie C, zdecydowanie lepiej gra na PF, z joshem smithem obok będzie większość czasu spędzał na C więc lipa i gnój. do tego jak będzie grał na PF to obok niego będzie grał upośledzony póki co korzykarsko drummond, który zabiera miejsce, traci piłki i rzuca na niskiej skuteczności co było widać w tym sezonie. Stąd też chociaż uwielbiam Grega i jego gre zdecydowałem się na wzięcie Hibberta, który RS miał słaby ale w PO były mecze w których był potworem, do tego typ ma świetną etykę pracy, cały czas trenuje i chce się rozwijać. Zagranie całego RS na poziomie ostatnich PO powinno być dla niego kwestią czasu. to tyle yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jeszcze chyba 2 osoby muszą dołączyć do ligi i ruszamy... Dokładnie brakuje buły i lk#1. Panowie śmiało - zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 buła tam nie bierz tego tak do siebie, akurat wymiana Monroe za Hibbo uważam że Ci się udała i jesteś na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Grega uwielbiam, uważam że to materiał na jednego z lepszych wysokich w lidze, fantasy vise również ale: Monroe to nie C, zdecydowanie lepiej gra na PF, z joshem smithem obok będzie większość czasu spędzał na C więc lipa i gnój. do tego jak będzie grał na PF to obok niego będzie grał upośledzony póki co korzykarsko drummond, który zabiera miejsce, traci piłki i rzuca na niskiej skuteczności co było widać w tym sezonie. Stąd też chociaż uwielbiam Grega i jego gre zdecydowałem się na wzięcie Hibberta, który RS miał słaby ale w PO były mecze w których był potworem, do tego typ ma świetną etykę pracy, cały czas trenuje i chce się rozwijać. Zagranie całego RS na poziomie ostatnich PO powinno być dla niego kwestią czasu. to tyle yo Drummond akurat nie ma problemu ze stratami. Mam nadzieję, że pisząc o skuteczności miałeś na myśli osobiste bo z gry też póki co był efektywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Składy zaktualizowane. Oczywiście mój błąd z piątkiem. Wszyscy jesteśmy poniżej salary, żadnych konsekwencji nie będzie. Czekamy jeszcze na lk#1 i bułę. Wpisuje składy i zaczynamy sezon, ustawiamy waivery i zaczynamy FA. Kolejność waiverów jest następująca: 1. Maciek 2. antek 3. kosa 4. mac 5. t_omko 6. tizz 7. obi 8. lk#1 9. DeTe 10. toudi 11. blaugrana 12. Koelner 13. Piotrek 14. tocheck 15. marzec 16. ms9 17. Marcos 18. QAS 19. tryczek 20. buła Spójrzcie proszę jeszcze na picki, czy komuś czegoś nie brakuje albo ma za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 dobra jestem, sory że tak długo ale teraz to dopiero jahuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 mamy komplet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 To niech jeszcze tylko Netsi zmieni nazwę na Brooklyn a New Orleans na Pelicans i będzie całkiem pięknie. Jakby ktoś nie wiedział jak to będąc na "My team" w lewym górnym rogu koło nazwy jest "zębatka" - Edit team settings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ja pozbywam się pattersona panowie. Dajcie mi znać co z tym banem, chyba odpuścicie nie? Była informacja ode mnie wcześniej, że wywalę kogoś, fakt nie sprecyzowałem. Bo jeszcze coś tam szarpałem z wymianami. Jutro mam imieniny, niech to będzie taki prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 obi, przeczytaj mój post, który jest kilka postów nad Twoim. Wszyscy zeszliśmy, nie ma żadnych konsekwencji. Ok, jutro postaram się wpisać składy (albo dzisiaj w nocy) i możemy zaczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Begin season kliknięty. Standardowo proszę o sprawdzenie składów. Udanych łowów na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 sprzedałbym LStephensona. polecam tankerom, młody, rozwijający się, za rok jak odejdzie GrannyDanger (a Indy zmaksowało PGeorgea), powinien zostać 2/3 opcją. ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Oddam: J.J. Redick Alonzo Gee Brandon Rush DeJuan Blair Wes Johnson picki: pick Pistons, pick 76ers chetnie oddam swoj pick + gracz ... w gre wchodza zawodnicy ... nie starzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Oddam: J.J. Redick Alonzo Gee Brandon Rush DeJuan Blair Wes Johnson picki: pick Pistons, pick 76ers chetnie oddam swoj pick + gracz ... w gre wchodza zawodnicy ... nie starzy. LS Qas-a nie jest za stary, próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Koelner - jak co roku nazbiera nastolatków i może iść na ryby. chociaż wziął ZELLERa w drafcie, a to był mój numer2 w tym roku... nie znamy się tak długo to proszę Cię abyś publicznie nie zarzucał mi, że jestem pedofilem. Edytowane 23 Września 2013 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 pick 76ers za Tyler Zeller out DeJuan Blair blaugrana potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zgadza się. Blaira przygarnę i najwyżej sam wywalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jest wymiana między NOH - GSW: Tony Snell + Jimmer Fredette za Shawn Marion. Na FA leci MWP. Ogólnie mój skład wygląda tak: 1) Tim Duncan 58.25 2) Kyrie Irving 52.15 3) DaMarcus Cousins 48.65 4) Anthony Davis 45.10 5) Shawn Marion 42.50 6) Tyreke Evans 40.30 7) Derrick Favors 34.55 8) Ramon Sessions 32.40 9) Brandan Wright 26.80 10) Trevor Booker 21.60 11) Greg Oden 17.10 12) Nie Wiem 15.00 13) Nie Wiem 15.00 449.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jest wymiana między NOH - GSW: Tony Snell + Jimmer Fredette za Shawn Marion. 449.4 potwierdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ms9, moglbys dopisac Zellera Kosie, jest mi obojetne czy Blair bedzie u mnie czy nie. Chcialem cos poweszyc na FA, a nie mam za bardzio jak, bo Tyler blokuje mi miejsce, a nikogo specjalnie na te chwile nie chcialbym wywalac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi