Raven2156 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Od niedawna próbuję pisać na zkrainynba.com . Łapcie mój najnowszy tekst. Naprawdę ciekawa historia pewnego chłopaka, który trafił w tym drafcie do NBA. Warte przeczytania. http://zkrainynba.com/z-ulicy-do-draftu-historia-taureana-princea/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Bleacherreport zrobił 8 lipca chyba pierwszy Power Ranking na nowy sezon. Wrzucę kolejność, bo znacząco się różni od naszych przewidywań na forum: 30. Los Angeles Lakers 29. Brooklyn Nets 28. Philadelphia 76ers 27. Phoenix Suns 26. New Orleans Pelicans 25. Sacramento Kings 24. Denver Nuggets 23. New York Knicks 22. Milwaukee Bucks 21. Orlando Magic 20. Washington Wizards 19. Indiana Pacers 18. Chicago Bulls 17. Dallas Mavericks 16. Miami Heat 15. Minnesota Timberwolves 14. Oklahoma City Thunder 13. Detroit Pistons 12. Portland Trail Blazers 11. Charlotte Hornets 10. Houston Rockets 9. Memphis Grizzlies 8. Atlanta Hawks 7. Toronto Raptors 6. Los Angeles Clippers 5. Boston Celtics 4. Utah Jazz 3. San Antonio Spurs 2. Cleveland Cavaliers 1. Golden State Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Co rozumiesz przez znacząco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ranking robili chyba fani Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ranking robili chyba fani Utah Czemu? Ja ich widzę w 2 rundzie razem z GSW, SAS i LAC. Doszli George Hill (przypominam że w wyjściowym składzie przez większość sezonu był Raul Neto, ogromne wzmocnienie tutaj) , Joe Johnson i Diaw. Może i są lekko za wysoko, ale to na prawdę o kilka pozycji. Bawią mnie za to pozycje Indiany i Bostonu w tym power rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Co rozumiesz przez znacząco? Mam na myśli głównie miejsca od 4 w dół do 23 włącznie. Czytając wątki mam wrażenie, że Utah, czy Boston są dużo niżej, Pacers, Knicks, Bulls są dużo wyżej. O miejscu Lakers to nawet nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Rozumiem Ze Thibs ma dobrą opinie i może wyciągnąć duża z tej młodzieży ale Minnesota wyżej niż Indiana ja tego nie widze w sezonie 2016/2017. Zastanawiająca jest też pozycja Atlanty widać piszący ten ranking oczekuje bardzo dużo od duetu Millsap - Howard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 widzę, że uczepiłeś się tego pół roku ;] ok, przesadziłem, ale kilka miesięcy się czeka w lepszych studiach - o ile oczywiście nie zwolni się miejsce. nie śpieszy mi się. w sumie chciałem tej zimy (bo w AU zima) coś zrobić, ale jakoś zabrać się nie mogłem, bo na głowie mam dużo. może i wyjdzie tak, że poczekam do kolejnej zimy. w sumie będę w NZ na weselu, więc akurat po drodze a ostatnim razem czekałem ze 3 tygodnie, ale design miałem swój, więc mi tylko gościu kalkę zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Memphis nad OKC czy nawet Portland,, nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 https://www.yahoo.com/sports/news/report-draymond-green-arrested-for-assault-in-east-lansing-162401461.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 https://www.yahoo.com/sports/news/report-draymond-green-arrested-for-assault-in-east-lansing-162401461.html Reasumując, Dray udał się na wycieczkę z niebieskimi za to, że dał z liścia drugiemu typowi w knajpie. Odbiorca liścia poza rumianym policzkiem nie odniósł innych obrażeń. Shieeet p.s. Dray pewnie jajecznicę zamówił, adwersarz był głodny+bezdomny i chciał się poczęstować daniem Draya, a Dray jedynie bronił swoich jajek... karma`s bitch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) https://www.instagram.com/p/BHyOgV8hix7/?taken-by=kobebryant Kobe i Vannessa świętują - spodziewają się trzeciej córeczki. Myślicie, że Kobe będzie próbował tak samo wytrwale o syna jak w NBA o pierścionki? Mogą majstrować kolejne potomstwo - hajsu raczej nie braknie - głodować nie będą Edytowane 13 Lipca 2016 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 https://www.instagram.com/p/BHyOgV8hix7/?taken-by=kobebryant Kobe i Vannessa świętują - spodziewają się trzeciej córeczki. Myślicie, że Kobe będzie próbował tak samo wytrwale o syna jak w NBA o pierścionki? Mogą majstrować kolejne potomstwo - hajsu raczej nie braknie - głodować nie będą Zawsze jakieś 500+. Kobe na emeryturze trafia lepiej niż w ostatnim RS ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nygga http://sports.yahoo.com/news/former-all-star-jayson-williams-has-the-craziest-90s-nba-stories-154535663.html?nhp=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Nygga http://sports.yahoo.com/news/former-all-star-jayson-williams-has-the-craziest-90s-nba-stories-154535663.html?nhp=1 Good stories, najlepsza z Bol przypomina mi starych piłkarzy polskich jak opowiadają o piciu przed graniem Był w białym domu? Niby za co albo po co? Edytowane 22 Lipca 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Z0f0oaSoQYE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czarny nie potrafi grać w kosza. To jak azjata, co nie zna qng fu. Albo dziewczyna, która nie kręci śmigłą. Shit się nie zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czy ten ziomek to serio jest syn Magica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 tak. Kiedys czytalem, ze Magic jest z niego dumny. Swoja droga kolo sporo schudl, ale widze ubiera sie po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 EJ Johnson stracił ponad 100 funtów wagi na skutek operacji "gastric sleeve surgery",którą przeszedł we wrześniu ub. roku.Dodatkowo jest na diecie i trenuje żeby utrzymać wagę w normie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi