Kily Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Nie wiem, ale Packers 99999x więcej szczęścia niż rozumu, a ta flaga to z dupy na moje oko i kolejny mecz wygrany przez sędziów (ostatnio Goodell powiedział, że sędziowie wykonują nadzwyczajną pracę, znowu się potwierdziło co miał na myśli ). Lionsów szkoda, bo ich już drugi raz w tym sezonie zupełnie jawnie ograbiono ze zwycięstwa (wcześniej w meczu z Seahawks), ale to co zrobili w kryciu na hail mary woła o pomstę do nieba. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 powinna byc mozliwosc challengu szczegolnie ze to sie dzialo w ostatnich 2min a wlasciwie w 0:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 no zdecydowanie, ale Goodell i jego przydupasy wolą się lizać nawzajem po fiutach i mówić, że wszystko wspaniale funkcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jeszcze co do nocnego meczu, to raczej Kraft ma sojusznika w walce z Goodellem, bo właściciel Lions był ostro wpieniony już po meczu z Seahawks z tego sezonu. Mogę sobie wyobrazić jak się czuje widząc to co było dzisiaj w dwóch akcjach z 00:00 na zegarze i słuchając Goodella z tego tygodnia chwalącego sędziów za ich "nadzwyczajną pracę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=x7pVlzUdl-k&feature=iv&src_vid=HUWFj-hu4FY&annotation_id=annotation_2870893029 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Antonio Brown zerznal sobie Indy jak chcial. I pomyslec ze typ byl wybrany dopiero w 6 rundzie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dawno na First Take'u nic mnie tak nie rozwaliło jak ten knockout: http://youtu.be/6cJ7Du1vW6Y?t=10m03s Reakcja Stephena bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Kolejny "celny" pick Skipa, TT jak on wygral ten mecz jest to dla mnie niewytlumaczalne. Wiem, ze tydzien oozniej dostal lekcje kd Brady'ego to wg Skipa byla wylacznie wina difensu Broncos, staty TT z tego meczu byly "dosyc" slabe, o tym Skip juz nie pamieta. Zalosny typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kibice w Denver juz zlaza z bendwagonu Osweilera Fatalny wystep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Za to co się stało z atakiem Seahawks to masakra. Wilson przez 7 meczów z rzędu nie był w stanie przebić bariery 1 TD w meczu. W ostatnich 4 meczach ma 17 TD i 0 strat. Baldwin, który przez całą karierę miał najwięcej 5 TD w sezonie, w ostatnich 3 meczach ma 8 TD i 320 jardów. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Baldwin ma wielka gebe, ale i tez niesamowity talent, w koncu robi z niego wlasciwy uzytek. Aha i tak jak przewidywakem dyskusja Cam na MVP ticzy sie pelna oara w Stanach. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Grudzień a jeszcze wiele może się pozmieniać http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture/predictor?campaign=fb-nf-sf17101419-sf17101419 typujcie wyniki i obczajcie jakie rozstawienie PO wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jak panowie stawiamy dzisiaj? Dez ponizej 30yardow? Marshall powyzej 100 yardow i 1TD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mówiłem to już po meczu Jetsów z Texans, ale teraz przeciwko Dezowi znowu się potwierdziło, że Revis się postarzał. Już nie jest nie do przejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Czemu wczoraj był mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zawsze dorzucają pod koniec RS sobotni mecz. W PO też będzie sobotnie granie (w pierwszych dwóch rundach nawet po 2 mecze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 W PO to wiem, ale oglądam NFL od kilku lat i nie kojarzyłem sobotnich meczów w RS, musiało mi umknąć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 tak czy inaczej liczymy dzisiaj ze Skoczkiem na Twoje HD streamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Za tydzien tez jest mecz w sobote, redskins-eagles. Ostatnia kolejka to tylko niedziela, wszystko prawie we I "slocie" czasowym, trzy mecze po poludniu. Edit: Kilas to raczej slabosc qb w Dallas powodowalo fatalna dyspozycje Deza, no jego kontuzje. Pizdeczka Cassel out od razu Dez cyknal td od czlowieka ktorego nazwiska nie pamietam Edytowane 20 Grudnia 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi