Kily Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Skąd wiesz o "paru" tygodniach? Ja widziałem tylko info na CBS, z którego wynika, że nawet gra z Broncos nie jest wykluczona. http://www.csnne.com/new-england-patriots/danny-amendola-has-knee-sprain-not-expected-to-miss-much-time-for-new-england-patriots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Gdzies wyczytalem, skrecone kolano, pauza few weeks, extended time. Gdzie nie pamietam, moze to jakis kit, i przedwczesne spekulacje jakiegos pismaka. Edit: Nbssports wlasnie potwierdzili, skrecone kolano, nie bedzie trenowal w tym tyg, bynajmniej nie notmalnie, spodziewana szansa na granie przeciwko Broncos, i badz tu madry Edytowane 25 Listopada 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Czytałem jakiś artykuł o Nets i wyskoczyło w powiązanych to podrzucam - Top 100 moments in NFL history Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 I bardzo dobrze ze Norman zrobil z Deza swoja dziwke. Za duzo piepszenia, za malo grania, lider Kalbojs pokazal klase wczoraj W tej chwili Dez kradnie kase Jerry'emu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Co do Cowboys - Oh my god this is horrific.... Leaked Xray of Tony Romo's injury (PIC)http://lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/8244437927120402 Jebłem, chociaż fest mi go szkoda. Sam miałem często kontuzje barku ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Kiedy jakiś miesiąc temu pisałem o niekorzystnych dla obrony Broncos matchupach w starciu z Patriots miałem na myśli oczywiście trójkę Lewis-Edelman-Gronkowski. Dwóch pierwszych jak wiadomo nie zagra jutro. Już wiadomo, że nie zagrają również Amendola i Dobson (ten ostatni znowu ma przedwcześnie skończony sezon), a niepewny jest występ kontuzjowanego Martina. Dokładając ciągnące się już od dawna problemy z OL ciężkie zadanie przed Bradym, który w swojej karierze zdecydowanie najgorzej do tej pory grał właśnie w Kolorado. Edytowane 28 Listopada 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 SAMMY WATKINS, BITCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 SAMMY WATKINS, BITCH! Niesamowita bezradność defensorów Chiefs. Tyrod wystarczy, że rzuci tylko w kierunku Sammyego i już jest pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Rex baran pożałował timeouta, wziąłby challenge i mieliby 1st down. A tak są 4th and 9... Już pomijam to, że sędziowie w ogóle zobaczyli tam incomplete pass, gdzie receiver zrobił 3,4 kroki po catchu. Poza tym jak można w całej drugiej połowie podjąć jedną próbę zagrania do Watkinsa... Edytowane 29 Listopada 2015 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Gronk edit: btw mogę nie być obiektywny, ale mam ochotę znowu napisać bardzo krytycznie o sędziach Edytowane 30 Listopada 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja tez, vide mecz 49ers-Cards, nie jestes sam panie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 No no, do 4 nie potrafią liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Powazny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Co ja widziałem właśnie Ravens hahah niesamowite buzzerbeater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tak to jest jak twoim najszybszym zawodnikiem na placu jest kicker. Czy wystawienie w tej formacji Tight Ends kosztem kilku grubasów z linii ofensywnej, aż tak bardzo osłabiłoby blocking? Nie sądzę. Jakbym widział Auburn vs Alabama normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Czy wystawienie w tej formacji Tight Ends kosztem kilku grubasów z linii ofensywnej, aż tak bardzo osłabiłoby blocking? Oczywiście, że by osłabiło. Podstawa przy field goalu dla drużyny kopiącej to nie dać się zablokować, a dopiero w dalszej kolejności uwzględnia się co jeśli dojdzie do zablokowania kicku. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Oczywiście, że by osłabiło. Podstawa przy field goalu dla drużyny kopiącej to nie dać się zablokować, a dopiero w dalszej kolejności uwzględnia się co jeśli dojdzie do zablokowania kicku. No dobra, pierdolę jak potłuczony, bo return po zablokowanym FG zdarza się mega rzadko. Tak czy inaczej nie jestem do końca przekonany do tego, w formacji drużyny przeciwnej są CB/WR/LB/FS, myślę, że możnaby ich zmatchupować z szybszymi gośćmi o podobnych gabarytach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jak to jest mozliwe Lions??? Ja pi****le... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi