Maciek9020 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Fajnie, dobrze by było jakbyś jeszcze na yahoo to ustawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) no właśnie kombinuję jaka to powinna być godzina biorąc pod uwagę różnice czasowe:) Spokojnie, ustawię EDIT: ustawiłem- zerknijcie czy jest ok. Edytowane 10 Października 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Wez pod uwage te ich wyliczenia "which is 1 day, 7 hours, and 18 minutes from now" i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Draftujemy za dwie godziny, a tu cisza - czyżby wszyscy robili mocki, opracowywali strategie, drukowali cenniki i generalnie nastawiali się na wyebanie mnie w tej aukcji... Zaczynam się bać, bo jedyne przygotowania jakie popełniłem, to kszynka piva obok biurka... Strategia strategią, ale wesoło musi być... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ja sobie jakieś notatki robiłem ale nie wiem ile będą warte. Odpaliłem stronkę drużyny i leci czas, odpali się mi okno z draftem jak przy "treningach" czy coś jeszcze powinienem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 poczekaj, spokojnie:) tak 15 minut przed zacznie się zabawa @Benon hehe- jeśli to cię pocieszy to też idę na żywioł. Przygotowania w łeb wzięły, od dwóch tygodni nie wiem w co ręcę włożyć przez pracę Zresztą pewnie widzicie, że się nie mądrzę od dawna na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Panowie- zapraszam. link do draftu lada chwila się pojawi. Zobaczymy ilu nas przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 gdzie wy kurka jesteście wszyscy?>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 mnie widać bo miałem problemy z wejśćiem i ledwo co zdążyłem chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 to kogo ty chciales, duranta lebrona i paula? moim zdaniem taniocha straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nie Ty jeden... [TABLE=class: simpletable] [TR] [TH=colspan: 4]Sopockie Trefliki[/TH] [/TR] [TR=class: table-header] [TH=colspan: 3]Budget[/TH] [TH]$200[/TH] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: first]1.[/TD] [TD=class: pick](11)[/TD] [TD=class: player]Damian Lillard (Por - PG)[/TD] [TD=class: cost last]$17[/TD] [/TR] [TR=class: even] [TD=class: first]2.[/TD] [TD=class: pick](22)[/TD] [TD=class: player]Dwight Howard (LAL - C)[/TD] [TD=class: cost last]$44[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: first]3.[/TD] [TD=class: pick](34)[/TD] [TD=class: player]C.J. Miles (Cle - SG,SF)[/TD] [TD=class: cost last]$5[/TD] [/TR] [TR=class: even] [TD=class: first]4.[/TD] [TD=class: pick](42)[/TD] [TD=class: player]Kobe Bryant (LAL - SG)[/TD] [TD=class: cost last]$34[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: first]5.[/TD] [TD=class: pick](69)[/TD] [TD=class: player]Andre Iguodala (Den - SG,SF)[/TD] [TD=class: cost last]$40[/TD] [/TR] [TR=class: even] [TD=class: first]6.[/TD] [TD=class: pick](81)[/TD] [TD=class: player]Tim Duncan (SA - PF,C)[/TD] [TD=class: cost last]$22[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: first]7.[/TD] [TD=class: pick](100)[/TD] [TD=class: player]J.J. Hickson (Por - PF,C)[/TD] [TD=class: cost last]$7[/TD] [/TR] [TR=class: even] [TD=class: first]8.[/TD] [TD=class: pick](150)[/TD] [TD=class: player]Darren Collison (Dal - PG)[/TD] [TD=class: cost last]$10[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: first]9.[/TD] [TD=class: pick](158)[/TD] [TD=class: player]Jason Kidd (NY - PG)[/TD] [TD=class: cost last]$1[/TD] [/TR] [TR=class: even] [TD=class: first]10.[/TD] [TD=class: pick](165)[/TD] [TD=class: player]Marcus Camby (NY - C)[/TD] [TD=class: cost last]$2[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: first]11.[/TD] [TD=class: pick](180)[/TD] [TD=class: player]Andre Miller (Den - PG,SG)[/TD] [TD=class: cost last]$3[/TD] [/TR] [TR=class: even] [TD=class: first]12.[/TD] [TD=class: pick](183)[/TD] [TD=class: player]Robin Lopez (NO - C)[/TD] [TD=class: cost last]$13[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: first]13.[/TD] [TD=class: pick](189)[/TD] [TD=class: player]Avery Bradley (Bos - PG,SG)[/TD] [TD=class: cost last]$2[/TD] [/TR] [TR=class: table-footer] [TD=class: unused-budget, colspan: 3]Unused[/TD] [TD=class: remaining-budget]$0[/TD] [/TR] [/TABLE] Nie widzę tego, po prostu nie widze. Jeszcze jak na złosc Bradleya niechcacy zalicytowałem i zepsułem szanse na Parsonsa/Pattersona. Co potrafi jeszcze Camby, zobaczymy po dzisiejszym meczu Knicks. Generalnie moze jest szansa wyciągnac cos z tego teamu, ale trzeba liczyc na fuksa i wyciągniecie czegos z FA, a tam na razie nie ma dosłownie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Lilllard drogo, ale na Lakers każdy pg nabija dobre staty Kobe?! k**** dlaczego u nas taki tani nie był? A mój max za niego to było 40, które pewnie bym pociągnął do 45... Widzę, że poszedł też Miles za 5, którego wziąłem z FA wczoraj Również Lopez u nas wczoraj z FA zniknął a tutaj drogi. Też mam Hicksona u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 przy 17 GM-ach cieżko o "coś" na FA, to fakt. Trzeba liczyć na strzały. A poza tym mamy jeszcze trejdy. ANo właśnie- budżety Waivers przydzieliłem, możecie licytować! Pamiętajcie że Valanciunas jest mój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nie tak miało być- no ale pewnie każdy GM to powie po drafcie. w paru miejscach spieprzylem, w paru jestem zadowolony. Jutro trzeba liczyć no i wymieniać Lowry na bank na wymianę, BTW. [TABLE=width: 246] [TR] [TD]1.[/TD] [TD](24)[/TD] [TD]Kyle Lowry(Tor - PG)[/TD] [TD]$27[/TD] [/TR] [TR] [TD]2.[/TD] [TD](31)[/TD] [TD]Steve Nash(LAL - PG)[/TD] [TD]$30[/TD] [/TR] [TR] [TD]3.[/TD] [TD](48)[/TD] [TD]Eric Gordon(NO - SG)[/TD] [TD]$23[/TD] [/TR] [TR] [TD]4.[/TD] [TD](50)[/TD] [TD]Kenneth Faried(Den - PF)[/TD] [TD]$19[/TD] [/TR] [TR] [TD]5.[/TD] [TD](60)[/TD] [TD]DeMarcus Cousins(Sac - PF,C)[/TD] [TD]$55[/TD] [/TR] [TR] [TD]6.[/TD] [TD](93)[/TD] [TD]Andrea Bargnani(Tor - PF,C)[/TD] [TD]$12[/TD] [/TR] [TR] [TD]7.[/TD] [TD](95)[/TD] [TD]Tony Allen(Mem - SG,SF)[/TD] [TD]$5[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.[/TD] [TD](114)[/TD] [TD]Greivis Vasquez(NO - PG,SG)[/TD] [TD]$5[/TD] [/TR] [TR] [TD]9.[/TD] [TD](124)[/TD] [TD]Samuel Dalembert(Mil - C)[/TD] [TD]$7[/TD] [/TR] [TR] [TD]10.[/TD] [TD](128)[/TD] [TD]DeMar DeRozan(Tor - SG,SF)[/TD] [TD]$5[/TD] [/TR] [TR] [TD]11.[/TD] [TD](138)[/TD] [TD]Glen Davis(Orl - PF,C)[/TD] [TD]$4[/TD] [/TR] [TR] [TD]12.[/TD] [TD](157)[/TD] [TD]Antawn Jamison(LAL - PF)[/TD] [TD]$3[/TD] [/TR] [TR] [TD]13.[/TD] [TD](173)[/TD] [TD]Tayshaun Prince(Det - SF,PF)[/TD] [TD]$1[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]Unused[/TD] [TD]$4[/TD] [/TR] [/TABLE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 mój team, drogo melo, tanio deron - reszta składu to improwizacja bo pozabieraliście mi moich grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Czy ja dobrze policzylem, ze wiLQ tradycyjnie z kasa zostal po drafcie?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 prawie wszystkim została, tylko nie wiem ile mi zostało- jest to gdzieś napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Slawek, dobrze policzyles, ale tym razem zrobilem to celowo bo kasa przechodzi na waivery i olalem bicie sie o jakichs leszczy pod koniec ;-) I skoro juz tu jestes to... pietnuje Ciebie i cala reszte zachodniej konferencji za mylace wyniki draftu! Probowalem z nich wyciagac wnioski, a tu sie okazalo, ze nasz draft nie mial nic wspolnego z Waszym. U Was steale i wpadki na lewo i prawo, a u nas rozklad pensji jest cholernie sensowne w calej lidze. Tylko na tej podstawie widac, ze wschod jest duuuzo lepszy niz zachod ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Po przeanalizowaniu wszystkich druzyn mam pare uwag, wiec sie podziele... 1) Dzieki. Swietny draft Panowie! Jako liga zaslugujemy na gratulacje bo rozklad pensji jest po prostu fantastyczny. I wszyscy byli! W miare przytomni ;-) 2) Porownujac swoje projekcje do tego co sie stalo jest raptem garstka graczy, ktorych pensji nie moge wyjasnic - co sie rzadko zdarza - zas zaszczytne miano babola dnia wg mnie trafia ZDECYDOWANIE za Brandona Knighta, 32$, 35 pensja w lidze, a w zeszlym sezonie byl totalnym leszczem w FB ;-) 3) Poniewaz rozklad pensji byl taki dobry nikomu na dzis wg mnie nie udalo sie sklecic druzyny, ktora mialaby zdecydowanie wygrac tak jak to zrobi Slawek na wschodzie. 4) Wsrod IMHO 7 contenderow kazda druzyna ma jakies powazne "ale" jak zdrowie czy spory overkill w jakiejs kategorii takze zapowiada sie ostra walka! 5) Bylem przekonany, ze Overkill Draftu przypadnie mi za trojki, ale nie, NEVERWINS w FT% przebil mnie o glowe ;-) 6) Na dzis i wg mnie tylko 3 druzyny wygladaja jak skazane na 3 lige co przy takiej liczbie nowych GMow jest imponujace. A i oczywiscie moge sie mylic ;-) P.S. Jak Wasza druzyn slabo stoi w trojkach to sprawdzcie maila podanego na Yahoo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi