Tyrion Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Pytanie nr 2- zostajemy na ESPN czy idziemy do Yahoo>? Panowiedla mnie łotever- mam konta w obu miejscach i obie opcje pasują bez żadnych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Panowie, 16 osób spokojnie znajdziemy nawet jeśli ludzi z yahoo nie przejdą do ESPN:) Ale nie o to przecież w tym chodzi- im więcej osób chce grać tym lepiej. Możemy zrobić oczywiście głosowanie- ale tak się zastanawiam co wy się upieracie przy tym yahoo... TAk jak mówi Tyrion- jeden czort. OK, głosujemy! Do wtorku do 20 zbieram głosy. Ja się na razie wstrzymuję WYNIKI GŁOSOWANIA (EDYTOWANE NA BIEŻĄCO) ESPN- Matek, dig, grzana,k1x Yahoo- Maciek, Qas Obojętnie- Tyrion, devilnevercry,Sławek Mróz Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzana Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No ja w tamtym sezonie grałem na espn więc na to głosuje. a yahoo musiałbym rozkmnic bardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 no nareszcie jakiś konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 croolick - ja się nie upieram, raczej staram się przekonać kilka osób do jednorazowego 10 minutowego (założenie konta jahu, bo zasady są identyczne i nie trzeba za bardzo niczego nowego się uczyć) poświęcenia. chodzi o to, że na tym forum działają już 3 ligi FBX po 20 osób - co daje 60 osób, dodatkowo 7 lig FB po 10 osób - czyli 70 osób, część się pokrywa więc można założyć że aktywnie gra w fantasy grupa 100 osób (a liczę tylko stary ebasket - bez FB east, gdzie gra jeszcze kilkadziesiąt osó. Myślę że z czasem wiele z nich skusi się na ROTO, bo to więcej zabawy, więcej myślenia, więcej strategii. Kilka osób tutejszych może również spróbuje choćby Keepera - świetna rzecz. A o wiele wygodniej jest mieć wszystko w jednym profilu (na który można wejść i sprawdzić jak kto kiedy radził sobie w jakiej lidze, jak jest aktywny, czy lubi transfery i jeśli tak to jaką ma strategię itp., już nie mówiąc o zwykłym kontakcie, ofertach transferowych), a nie skakać między stronami, nie wspominając o jakiejś systematyce na tym forum. myślę że jeżeli zakłada się na forum, gdzie jest ponad 100 graczy, nowy rodzaj zabawy, to warto to zrobić tak żeby wszystko było jak najprościej i przejrzyście, jeśli wszystko tu działa na jahu, to czemu zakładać nowy rodzaj na ESPN ? grałem kiedyś na ESPN i to jedna broszka, gdybyśmy wszystkie ligi FB i FBX przenieśli na ESPN to dla mnie nie ma problemu, ale z racji tego że łatwiej zostawić świeże profile z rocznym stażem (ponoć testowym ; ) ) niż profile na jahu, które niektórzy już mają dłuuugie lata, to namawiałbym Was serdecznie do odpalenia ligi na jahu. kilka minut poświęcenia ze strony kilku osób, a długofalowo ma to same zalety. poz K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @QAS dzięki za głos w dyskusji- poczekam jeszcze do wtorku wieczór z decyzją, jest jeszcze czas na głosowanie. @All Panowie czy wy widzicie dział Regulamin/FAQ? Są jakieś problemy ponoć w jego zlokalizowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Panowie czy wy widzicie dział Regulamin/FAQ? Są jakieś problemy ponoć w jego zlokalizowaniu. Ja widzę normalnie- właśnie się nawet zapoznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dopiero od dzisiaj rana on działa wcześniej nie było go widać a link nie działał - przynajmniej u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Weźcie sobie do serca to co napisał QAS i przenieście się na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1x Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jestem za ESPN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) WYNIKI GŁOSOWANIA na dziś: ESPN- dig, grzana,k1x Yahoo- Maciek, Qas, bulek Obojętnie- Tyrion, devilnevercry,Sławek Mróz, Matek, Kilka osób jeszcze nie oddało głosu- Panowie, macie czas do jutra do 20. Póxniej ogłoszę The Decision;) Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a mnie QAS przekonał swoimi argumentami i jeśli chcecie y! to wchodzę w to i mogę założyć konto. oczywiście espn też pasuje, ale argument z kilkoma ligami na jednym koncie b. dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ok, Matek- wpisałem Cię do kategorii "obojętne" bo rozumiem, że takie jest Twoje zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 tak, ale skłaniam się ku y! po serii dobrych argumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ok, ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mam pytanie. Jestem nowy i paru rzeczy nie ogarniam, ale tu nie będzie draftu? Bo widze, że juz niektórzy juz mają skład. A jesli nie, to chciałbym wiedzieć, czy ja przejmuje skład po kimś i w ogole jaki mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 będzie graft, spokojnie. Niektórzy mają jeszcze zawodników z poprzedniego sezonu- ale to się wyzeruje przed draftem. poczytaj FAQ tutaj:http://www.e-nba.pl/showthread.php?7858-FAQ-Regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 to składy z poprzedniego roku, w dzień draftu się wyzerują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 i mnie wpisz na y! dajcie linka do rejestracji to trochę się rozejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi