matek Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 chętnie dołącze do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 OK, na PW wyślij mi maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Matek, kozaczysz jak Twój idol z avatara w starciu z hardenem... Jeśli chcesz się przenosić, bo tu za słaba obsada, to z miłą przyjemnością pokażę Tobie, że tak jednak nie jest... Tak czy owak, zaczyna mi się ten zachód podobać. Sprawdzimy genialność matka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 nie chodzi o genialność moją, poszczególnych ludzi czy poziom po prostu chciałem grać m.in. z Maćkiem, z którym od czasu do czasu popisze, i kilkoma innymi osobami o czym od początku pisałem, gdy byłem za opcją starzy forumowicze w jednej lidze. gdybyś poczytał temat to może nie robiłbyś osobistych wycieczek ani innych podjazdów, podobnie jak od czasu do czasu croolick i nie masz mnie co sprawdzać, ani tym bardziej się rzucać, bo nie mam się za nawet średniego gracza, stawiam na zabawę i za cel bycie przynajmniej w górnej połówce, nie w jakieś czołowe miejsce i jak niektórzy "skopanie tyłka całej reszcie". nawet nie pamiętam jak graliśmy rok temu. także daruj sobie te wycieczki, to nie jest miejsce do tego zresztą nie muszę tłumaczyć się więcej ani tobie, ani nikomu innemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 @Matek Pokaż mi w który miejscu robiłem "osobiste wycieczki lub inne podjazdy"? Staram się akurat w ogóle nie wchodzić w Wasze dyskusje off-topicowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 może nie ma sensu drążyć już tematu odnośnie losowania, upodobań itp? yahoo udostępniło z tego co widzę możliwość zakładania lig w baskecie, a sam jako całkowity nowicjusz z mock draftu skorzystać będę miał ochotę, bo już by chciało się aby sezon się zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 może nie ma sensu drążyć już tematu odnośnie losowania, upodobań itp? yahoo udostępniło z tego co widzę możliwość zakładania lig w baskecie, a sam jako całkowity nowicjusz z mock draftu skorzystać będę miał ochotę, bo już by chciało się aby sezon się zaczął True! Dziś wieczorem odpalimy z QAS-em obie ligi Ja się zajmę Wschodem a QAS- Zachodem oczywiście. Mam nadzieję, że nikt nie zgłasza obiekcji co do osoby QAS'a na komisha- był jedyną osobą która się zgłosiła co mnie bardzo cieszy. Nie musiałem wybierać a po drugie QAS wydaje się bardzo dobrym kandydatem na to stanowisko. Aha- oczywiście jeśli ktoś chce pokomishować na wschodzie i ma dośwaidczenie na Yahoo - chętnie przyjmę pomoc, serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ja tam dziś wieczorem mam trening haratania w kopaną akurat, ale w nocy mogę odpalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Nie ma pośpiechu, to tylko odpalenie ligi, do draftu kupa czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 nie ma pośpiechu ale ligi już założyliście? bo nie dostałem żadnego zapro więc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 to i ja sie wypowiem, tez chyba wolalbym by byl inny podzial na konferencje ale trudno. Szkoda ze mnie nie bylo i nie mialem mozliwosci glosu, jak wybraliscie, tka niech zostanie. W zeszlym roku po raz pierwszy bawilem sie w roto i bylo to na espn wiec yahoo zupelnie nie ogarniam. A co do potwierdzenia pisalem ze mam obecnie malo czasu, a jesli juz wyrazilem chec gry to chyba potwierdzenia zadnego nie potrzeba mam tylko nadzieje ze mnie nie wykresliliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 @devil Nie- jeszcze nie. czekam na ostatnie zgłoszenia menadżerów. Teraz mam weselicho kumpla w weekend- ale w poniedziałek ligę założymy, a nawet dwie:) @gogalq Na mistrza czekamy, oczywiście:) Nie da się zadowolić wszystkich, gogalq- ale nie narzekaj, każda liga ma swoje plusy. A jak wygrasz znów to za rok zagrasz w I lidze z teoretycznie najlepszymi. także grać, nie narzekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Panowie, Minęło już kilka dni, na moje wezwania na PW i maile menadżerowie nie odpowiadają. Brakuje nam 3 osób- także zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witam. Jestem nowym forumowiczem, jeden z użytkowników polecił mi, że tutaj gracie ROTO ligę. Sam nigdy jeszcze nie grałem ale z grubsza wiem o co chodzi. Kiedyś trzeba spróbować, więc mam pytanie czy można dołączyć do waszej ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 miejsca są, croolick powinien odpowiedzieć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 @cisza Jeśli obiecasz, że się nie wycofasz po miesiącu i ewentualnych pierwszych niepowodzeniach- możesz gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Obiecuję, nie mam zamiaru psuć wam zabawy więc możesz mnie dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum, od dwóch lat noszę się z zamiarem zagrania w fantasy. Chciałbym zagrać, nigdy jeszcze nie grałem i nie ukrywam że jestem zielony jeśli chodzi o FBL, ale na NBA uważam że znam się dobrze, jestem pojętny i wiem że sobię poradzę. Obięcuję że dotrwam do końca, o ile oczywiscie znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi