TryczekSzukarek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 uwielbiam ludzi wprowadzać w zdumienie. Bynum dość długo był na liście transferowej i nikt nic lepszego mi nie zaoferował. ale lepiej teraz wyjebać Bynuma niż w przyszłości gdy dostanie tłusty kontrakt i zanudzi sie na śmierć przenosząc się z Los Angeles do zimnej i ponurej Pennsylwanii. ok można wprowadzać ludzi w zdumienie. Pytanie tylko czy warto. Zdecydowanie za mało otrzymałeś przynajmne podsumuwując treyd na gorąco ale kto wie może kiedyś tą wymianę ocenię inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nie no dziewczęta! Każdy mógł próbować Bynuma wyciągnąć ale nikt nie spróbował pewnie nawet chwilę dłużej ponegocjować. A teraz narzekanie że niby tanio. A trzeba było szukać wymian z innymi żeby znaleźć coś co Koelnera by interesowało. Blau przecież nie miał tego wszystkiego u siebie od roku tylko musiał trochę się nagimnastykować żeby spiąć trejda. Każdy miał szansę a skoro wszyscy w trejdzie się dogadali więc trzeba to docenić lub nie, ale przyjąć do wiadomości a nie krytykować. Ja to tak widzę. Gratulacje przede wszystkim dla blaugrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 wymiana: do DAL wędruje Manu do INDY leci pick 2013DAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Done deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 I bym zapomniał: CJ Watson out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Nie było mnie przez chwilę a tu taaaakie nowiny - oczywiście gratuluję blaugranie dopięcia wymiany. QAS - Pisałem z tydzień temu do DeTe i gdzieś po dwóch dniach dostałem od niego zwrotnego PM'a:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Do Kosy leci pick Nets 2013 Do mnie pick Kosy z tego roku (17) i Luc Richard Mbah a Moute - B. Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Felton do sprzedania to tak dla zainteresowanych - najchętniej za picki 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 koelner chyba wybiera z 5 pickiem:)? edit:zapomnialem o wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 do spuszczenia pickDAL2013 dla tankujących. ale dałem za niego Manu i oceniam go na TOP5-10, więc bez ofert jak za #20 numer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A moze ktos chcialby moj przyszloroczny pick? Oceniam go na TOP 5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wymiana z DeTe: do mnie pick 13# / do DeTe Wes Matthews Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wymiana z dr_toudi: Felton do mnie / pick 13# do dr_toudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Golden State Warriors – Z33 - 406,80 ( / PM) Imię i nazwisko fppg 1) Kris Humphries 47,00 2) Jose Calderon 44,40 3) Joe Johnson 42,55 4) Amare Stoudamire 41,10 5) Drew Gooden 37,80 6) Nate Robinson 32,20 7) Amir Johnson 29,10 8) Rodrigue Beaubois 27,65 9) Shannon Brown 23,45 10) Anthony Morrow 23,05 11) Aaron Brooks 19,70 12) Jan Vesely 19,70 13) Omer Asik 19,10 picki: brak mój zaktualizowany po ostatnich trejdach skład. chętnie sprzedam jeszcze Calderona, JJ-a, Goodena, a nawet Nate'a!!! liczę na top 5 w tym sezonie... oczywiście mam na myśli kolejność w drafcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 dziś zaktualizuje składy, można się znów zapisywac do ligi. W razie czego służe danymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 nawet Nate'a ??? WOW ! dostajesz jebany awans ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 chyba nie wszyscy znają się na żartach. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi