QAS Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Panowie dziani, jak ktoś chce zejść z salary i spuścić jakiegoś dogorywającego dziada, w zamian za coś młodego, leciutkiego i z perspektywami, to walić śmiało do poniedziałku, bo potem wyjeżdżam i nie ma mnie jakiś czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Po uzgodnieniach z ms9, moja drużyna to NOH a Tryczek dostaje upragnione Słońca Jestesm otwarty na wymiany, wszystko to kwestia ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jacyś chętni na Krzysia Bosza, Jameera Nelsona, DJ Augustina i Hedo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Chętnie wymienię Jamesa Johnsona i Ryana Andersona. Do wzięcia też jest Garnett, ale zakładam, że z racji jego wieku nie dostanę satysfakcjonującej oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 do środy tylko PM, potem mam urlop.zbieram dziadków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 U mnie do oddania wszyscy oprócz Durexa, jakby ktoś coś chciał to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Utah to dobre miejsce dla MO Williamsa:eagerness: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 ehhh, mój pierwszy transfer tego lata: Indiana Pacers – QAS oddaje: Amir Johnson 29,10 Omer Asik 19,10 Golden State Warriors – Z33 oddaje: Tim Duncan 47,85 Manu Ginobili 37,80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Qas chyba za mocno się zbroisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 noo ostry trejd przed wyjazdem, za 2 tygodnie wracam i jeszcze może Brooksa/Vuca/Westa/Bibułę komuś schodzącemu z salara odstąpię... szkoda Asika, ale trzeba było coś poświęcić, gorzej jeśli Timmi odejdzie w stylu Robinsona zamiast szarpać do ostatnich dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 1) Andrew Bynum 55,40 6) Brandon Rush 28,70 8) Daniel Gibson 26,90 9) Kosta Koufos 23,35 11) Linas Kleiza 21,55 12) Jodie Meeks 20,00 13) Donatas Motiejunas 15,00 tych panów mogę opchnąć jeśli kogoś zainteresuje. standardowo za młodych lub picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 noo ostry trejd przed wyjazdem, za 2 tygodnie wracam i jeszcze może Brooksa/Vuca/Westa/Bibułę komuś schodzącemu z salara odstąpię... szkoda Asika, ale trzeba było coś poświęcić, gorzej jeśli Timmi odejdzie w stylu Robinsona zamiast szarpać do ostatnich dni... Świetny traid w Twoim wykonaniu, a Timmy na pewno nie odejdzie co zresza mówił już wielokrotnie. Prawdopodobne, że podpiszę też już na 2 sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Mario Chalmers do oddania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 jest wymiana między mną a sooobim sooobi oddaje - Mario Chalmers i Jordan Crawford buła oddaje - Arron Afflalo i Spencer Hawes sooobi potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Potwierdzam! Przy okazji Beasley do oddania za jakiego dobrze produkujacego pg/sg z naciskiem na pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 za picki lub cos w miare mlodego z naciskiem na picki: 1) Eric Gordon 39,30 2) Luke Ridnour 35,00 3) Brandon Bass 33,85 5) Darren Collison 32,00 7) DeJuan Blair 27,95 8) Luc Richard Mbah a Moute 25,85 9) Jeff Green 25,50 11) Tyler Hansbrough 22,15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Panowie, sorry ze nie odpisuje na PMy i wogole jestem zupelnie nieaktywny, ale pojechalem w miesieczna delegacje i dopiero w sierpniu bede na stale w domu i wtedy zaczne jakos kombinowac trade'y, bo na razi enie mam do tego, ani glowy, ani czasu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 noah i parker/conley do sprzedania w pakiecie. jak ktoś zainteresowany pisać na pm, gg juz w zasadzie nie uzywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Qas wracaj już bo trejdy ucichły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 No to zeby nie ucichly mamy kolejny deal Greg Monroe + Michael Beasley + Gordon Hayward = Joakim Noah + Tony Parker + Mike Conley Buła potwierdzi. PS: Mogę prosić o aktualizacje skladow bo 5 graczy mam nowych a chce nadal dealowac więc byłoby łatwiej jakbym miał wpisany aktualny skład, dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi