Artlan Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Za moich szkolnych czasów to ludziom się "rz" z "ż" albo "u" z "ó" myliło ale jakoś nie widywałem zwrotów typu "ludzią", "dziecią", "naczynią" albo ci z wielkiej litery, gdy się do nikogo nie zwracamy (czyli np. "Ci ludzie", "Ci debile" itp). A obecnie internet jest tego pełen. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendriu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To teraz forum Miodka ? Czy też wkradł się mały babol ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To teraz forum Miodka ? Czy też wkradł się mały babol ? xD Nie, ale warto pisać po polsku na polskim forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To teraz forum Miodka ? Czy też wkradł się mały babol ? xDNie chodzi o wyłapywanie wszystkich błędów. Ja kiedyś napisałem "reguralny" zamiast "regularny" i ktoś mnie wrzucił do łapu capu, co jest lekką przesadą (pomijając fakt, że to niezbyt duży błąd to co w jego zrobieniu jest aż tak śmiesznego?). Natomiast to "ci" to jest błąd tak głupawy i powszechny, że warto od czasu do czasu o nim wspomnieć głośno. PS. Między ostatnim wyrazem a znakiem zapytania nie stawiamy spacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendriu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Oczywiście, że warto zwrócić komuś uwagę by w przyszłości lepiej się czytało. Chodzi bardziej o kolejne wpisy, które kontynuowały temat bez większej potrzeby. P.S. Dzięki za informacje co do spacji i znaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 jak jeszcze zdaze to tez bym pogral, wyslij dane do przelewu Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Po tych 4 meczach wiecie już dlaczego chciałem aby obstawienia były już przed pierwszym meczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Taa, postawiłem Bulls jako zwycięzców i już po pierwszej kolejce mogę sobie ten typ wsadzić głęboko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Luki przelew juz poszedl, jutro bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Spoko loko, od jutr będę tu wrzucał od kogo przyszły przelewy więc kazdy będzie miał potwierdzenie jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Lista uczestników (czyli tych, którzy wysłali typy + wpłacili lub złożyli deklarację wpłaty): Luki Artlan artur86 Maciek9020 matek liv obywatelPP Boowka theo001 KotBehemot Pendriu karlossg rahu Tomek4 szoszon Jeżeli kogoś pominąłem to proszę dać znać. Ignazz się zadeklarował ale typów nie wysłał. Jeżeli ktoś chciałby jeszcze dołączyć do zabawy to proponuję: a) wysłanie swoich typów z pominięciem tych serii, które pierwsze mecze miały wczoraj ALBO wysłanie typów co do wszystkich serii (czyli łącznie z tymi, które pierwsze mecze miały wczoraj) ale za to do puli trzeba wpłacić 40 zł Oczywiście jeżeli pozostali uczestnicy nie wyrażą zgody na żadną z tych opcji to z mojego pomysłu się wycofuje. Na dzień dzisiejszy jest 15 uczestników i jeżeli wszyscy wpłacą to dla zwycięzcy jest okrągłe 200 zł a za drugie miejsce 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintowers Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 jeszcze ja - typowalem wczoraj rano, siano wysylam jutro rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 kesz poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Kilka wpłat dziś doszło. Po 15 zrobię listę bo może do tego czasu jeszcze coś dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Lista wpłat: Luki KotBehemot Tomek4 obywatelPP theo001 rahu karlossg liv Boowka szoszon artur86 Więc jak widać na razie doszło 11 wpłat co daje nam sumkę 220 zł. Czekamy na wpłaty: Artlan Maciek9020 matek Pendriu twintowers I przypominam, że wpłaty można dokonać do jutra! Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Luki, jakie chyba? Nie wiem, czy na maila zaglądałeś- tam masz potwierdzenie ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ok, dostałem potwierdzenie tożsamości, post edytowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zapomniałem, że banki dziś nie księgują... Więc jutro też mozna wpłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendriu Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wysłałem wczoraj po 18 jak coś. Pewnie będzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Doszła wpłata od matka i Pendriu. Artlan, Maciek, twintowers się nie bawią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi