matek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 pitu pitu Maciej to samo można powiedzieć o stawianiu na Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ej panowie musicie obiektywnie oceniać, bo obstawiając LAL na mistrza (matek ) tracicie szanse na wygraną Eeee, ale właściwie po co im to mówisz? Tak ci zależy by inni uzyskali jak najlepszy wynik i być może wyprzedzili ciebie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendriu Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Raczej szukanie kolejnej zaczepki i wyśmiewanie LAL. A nie, skąd ja mogę wiedzieć, przecież do wczoraj byłem tylko czytającym to forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 dużo kolejnych nowych osób, które nawet tu się nie zgłaszały, dało typy w odpowiednim temacie, więc mam nadzieję, że ogarniają, że trzeba zrobić przelew.. Luki wyślij im dane też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 mysle ze nie kazdy wie ze trzeba zaplacic wstepne i laduja jeden za drugim swoje propozycje, najwyzej nie kazdy bedzie brany pod uwage co mozna bylo przewidziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A, i dostałem pierwszą wpłatę. Dobry czas KocieBehemocie ;] Jak gówniarnia w komentarzach na youtube: Pierwszy! Teraz mogę z czystym sercem ten hajs przegrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlossg Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 przelew wysłany, mam nadzieje że dojdzie do wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Każdy kto zgłaszał chęć udziału w zabawie otrzymał dane do wpłaty Choć z tego co widzę dużo osób typuje "poza konkursem". Choć to nie szkodzi, zrobimy dwa rankingi - ogólny o pietruszkę i właściwy o kasę na koniec playoffs. Edit:Większośc osób już typowała ale widze, że jeszcze 2 czy 3 uczestników tego nie zrobiło. Nie zapominajcie, że musicie wpisać swoje typy już dziś, do godziny około 19, czyli do momentu rozpoczęcia pierwzej rundy, a dokładniej meczu Chicago-Philly. *dzięki theo, powaliło mi sie Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 eee chyba Philly z Chicago SAS Jazz jutro. jeżeli ktoś nawet nie zdąży z jakiś powodów, to po prostu nie będą mu liczone te serię, które rozpoczęły się przed podaniem jego typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ja też się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 eee chyba Philly z Chicago SAS Jazz jutro. jeżeli ktoś nawet nie zdąży z jakiś powodów, to po prostu nie będą mu liczone te serię, które rozpoczęły się przed podaniem jego typów. Tak też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja wpłacę pewnie w poniedziałek, max. w środę. Od razu proponuję żeby od kolejnej rundy (ew. od finału konferencji) typowanie było tajne. Chodzi po prostu o to żeby uniknąć sytuacji w której ktoś sugeruje się typami innej osoby (np. osoba zajmująca pierwsze miejsce celowo typuje dokładnie tak samo jak osoba z miejsca nr 2, by nie dać się jej wyprzedzić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Można tak zrobić, choc wg mnie nie ma to większego sensu. Aha, Artlan, jak możesz to usuń swojego posta z tamtego tematu, kto chce się bawić na kasę to napisze tutaj albo do mnie. Jak tego nie robi to znaczy, że bawi się rekreacyjnie i ma do tego prawo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nie wiem po prostu czy wszyscy typujący tu zaglądają, może niektórym info, że gramy o kasę gdzieś umknęło. Może dzięki tamtemu postowi więcej osób się włączy do gry? Dlatego lepiej go zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no niech zostanie może, sam myślałem czy coś nie napisać. Zastanawia mnie w ogóle, że tyle osób nowych pojawia się specjalnie tylko, żeby potypować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) To znaczy mniej więcej tyle, że więcej osób czyta to forum regularnie, nie tylko ci co coś piszą. Sam też tak miałem, że pierwszego posta napisałem chyba dopiero po roku albo i dłużej czytania forum, ale sam nie podejmuję się typowania. Mam nadzieję, że osoby te zostaną z nami na dłużej i zaczną udzielać się na forum a ich jedyna motywacją nie jest chęć wygrania jakiejś kaski Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez baranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To znaczy mniej więcej tyle, że więcej osób czyta to forum regularnie, nie tylko Ci co coś piszą.To jakaś nowa moda żeby w tego typu wyrażeniach "ci" pisać z wielkiej litery? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Oczywiście, że z małej miało być. Mea culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ale tak offtopując to poważnie na forach widziałem i widzę dalej całkiem sporo ludzi, którzy piszą w tej sytuacji z wielkiej.. Parodia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak traktujemy post jako pewnego rodzaju wiadomość do kogoś to jak najbardziej z grzeczności powinno się pisać Ci/Tobie z wielkiej litery. Oczywiście w odpowiednim kontekście i znaczeniu, tutaj jest ewidentny babol ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi