Skocz do zawartości

O sezonie słow kilka

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, ale przez Lina znamy już zwycięzce. A szkoda, bo w tym roku konkurs zapowiada się bardzo ciekawie - można po tych graczach spodziewać się kreatywności :) Coś czuje, że George skończy jak DeRozan w zeszłym roku...

Edytowane przez Muslii

... wybrany zaraz po Griffinie przez Grubego... i prawdopodobnie znajdzie się też w Shooting Stars.

Ja rozumiem, że to biznes, liga musi trochę zbić zielonych na hypie Żółtka, ale damn - facet, który zagrał 5 udanych meczy w lidze gwiazdą całego weekendu? :/

Nie rozegrał 5 udanych meczów, tylko rozegrał praktycznie 7 meczów w tym sezonie i wszystkie dobre.

Czemu musicie do wszystkiego podchodzić o pesymistycznej strony? dlaczego wszędzie doszukujecie się złych stron zamiast dobrych? 22 ppg, 50% fg, 8.1 apg. Znajdźcie mi rozgrywajka, który gra na takim poziomie przez ostatnie 7 meczów. Póki co jest zajebisty i nie odbierzecie mu tego. Nikt tu nie mówi, że to jest już ścisłe top pg ligi, ale po sezonie może będziemy mogli to powiedzieć..

1) Trochę mi żal Lina bo ciśnienie będzie miał jeszcze większe niż miał Yajo bo mimo wszystko nie takie warunki fizyczne i będzie mu po prostu dużo trudniej grać dobrze niż mega wysoki wielkolud z Szanghaju

2) a nie jest tak, ze od połączenia NBA z ABA jest graczem o najwyższej ilości rzuconych punktów w swoich pierwszych 5 meczach co jest przecież istotnym rekordem?

3) Shaq przy wyborze przecież powiedział, ze tworzy team na show przede wszystkim a jednym z elementów wykorzystywanych jest hype wokół Lina

4) kurna liga szybko temat kupiła jak i koncerny bo koszulki (adidasa chyba) Lina wyprzedawane są jak ciepłe bułeczki, "mają rozmach sk****syny"

no i na koniec muszę przyznać że prostota w grze lina jest mega genialna...oj przypomina mi się oldschool style!

edit:

lin 136

Issel 129

Shaq 129

Williams 125

Stack 124

Wilkins 124

Edytowane przez ignazz

Jeżeli chodzi o Lina to powiem tak - mam nadzieję, że da radę i ostatnie występy to nie będzie aberracja ale norma w jego wykonaniu i nawet życzę mu allstara w przyszłości. Podoba mi się jego gra, jest i efektowna i efektywna, do tego jak tu nie lubić historii o NBAowski "kopciuszku". Ale k**** mam już po prostu przesyt natłoku informacji o nim, gdzie się nie wejdzie, na jaki serwis sportowy, gdzie koszykówka nie jest traktowana jak sport egzotyczny, zaraz na dzień dobry facjata uśmiechniętego kitajca i w pyte artykułów. A co dziś zrobił, jaki był na uczelni, czy melo to jego kumpel, brakuje tylko wypowiedzi sprzątaczy czyszczących jego kibel - no porzygać się idzie. Mam nadzieję że cała ta szopka szybko się skończy i będzie można na spokojnie oglądać i analizować grę NY z żółtasem w składzie.

Clippers z taką grą to się do play offów nie załapią.Drugi raz w pizde od Wolves u siebie.Chyba trzeba wyjebąc VDN bo nijak on nie nadaje sie na trenowanie drużyny w NBA.I taka mała dygresja.

Clippers wiecej ugrali by ze zdrowym Ericiem Gordonem niz z Griffinem.