josephnba Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 haha k****, wielki powrót mvp, 8-26, 8 to, wtf is going on?miesiąc bez gry po urazie pachwiny (bolało Cie kiedyś tam?) thats going on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 haha k****, wielki powrót mvp, 8-26, 8 to, wtf is going on? e: a tak btw. jak rose nie dojdzie do siebie to może fajna seria byc litości... gość nie grał ponad miesiąc rzuca prawie 30 punktów i jest hejtowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 w sumie racja, ale po powrocie nie palujesz sie chyba na 30 rzutow. trza tylko miec nadzieje ze do playoffs dojdzie do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Shuttlesworth Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 pachwina pachwina - nie wygladal zle,raczej brak gry i rdza ...z drugiej strony te spudlowane osobowe to chyba nie pierwszy raz u derricka,co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 na szczęście za dwa dni rewanż! a tak swoją drogą to ten Shumpert to defensywny freak!!! za rok moze dwa jeśli bedzie sie dobrze rozwijał to murowany def 1st team chyba ze do NYK zawita znowu jakis Wąsacz coach type a te wolne no nie pierwszy, zaczęło sie od tego feralnego meczu z Heat w Miami, gdzie przestrzelił dwa i przegrali ale generalnie z tego co oglądam Bulls to Rose raczej w takich chwilach rzadko zawodzi fanów a i mycek jak Ci sie podobał JR Smith? Lepiej go mieć po swojej stronie, ale w koszulce przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Shuttlesworth Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 za wasa juz wszyscy zwracali uwage na jego D,problem byl taki,ze antoni chcial na sile z niego robic rozgrywajacego (co ja wszyscy wiemy,jest zlym pomyslem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No stripy Shumperta były niezłe A serii z NY raczej nie będzie. Zdziwię się bardzo jak zajmą 8 miejsce(stawiam na 6 jesli Howard coś będzie miał dalej z pleckami). Edit: Chociaż nie, Orlando ma tak prosty kalendarz, że musieliby się nieźle postara żeby spaść za 6 seed, nawet bez Howarda w połowie tych meczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak na moje oko Byki przegrały przez pudła w osobistych i akcje Rose`a w końcówce , niestety wyszło , że miesiąc nie grał. Mam nadzieję , że do następnego meczu trochę się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 joseph odszczekasz to co wczesniej pisales o potencjalnej serii vs knicks? wyprzedziłeś mnie, chciałem go o to zapytac ale dopiero po drugim meczu z Chi-town Niesamowity mecz. Był lepszy w tym sezonie? ja nie widziałem lepszego ( mega się jaram ) jak sie nie potrafi rzucać wolnych to sie przegrywa mecze proste jak sie pozwala Tysonowi zrobic 3 ponowienia w jednej akcji to sie przegrywa proste jak sie pozwala Tysonowi grać przez całe OT z 5PFami i nie wymusza sie na nim szóstego to sie przegrywa proste a poza tym melo zasłuzył na wygraną, genialny mecz rozegrał Rose zardzewiały jak cholera, ale jak sie nie gra miesiąc to tak czasem bywa ale tak juz całkiem powaznie to Bulls odpuścili ten mecz, po co sie spinac na wygrane, niech sie Heat z OKC biją o seedy tak jak Heat odpuszczali? - żart więc bez spiny myślę, że oprócz osobistych sporo do gadania miały też straty NYK 9-19 CHI No stripy Shumperta były niezłe A serii z NY raczej nie będzie. Zdziwię się bardzo jak zajmą 8 miejsce(stawiam na 6 jesli Howard coś będzie miał dalej z pleckami). Edit: Chociaż nie, Orlando ma tak prosty kalendarz, że musieliby się nieźle postara żeby spaść za 6 seed, nawet bez Howarda w połowie tych meczy. ja nie wiem czy nix nie mają obecnie najtrudniejszego kalendarza z całej ligi, poza dzisiejszym meczem to jeszcze raz Chi, Mia, Bos, Atl i Lac, w przerwach oczywiście mecze z Bucks, Wiz, Cle i NJ ale i tak to wygląda nieciekawie Jak na moje oko Byki przegrały przez pudła w osobistych i akcje Rose`a w końcówce , niestety wyszło , że miesiąc nie grał. Mam nadzieję , że do następnego meczu trochę się ogarnie.Melo jest mega w końcówkach, ale jak Rose wjeżdżał to myślałem że mu się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no własnie pentracje Derricka ktos łudzi sie że Rose bedący w formie przestrzeliłby 80% swoich rzutów po penetracjach? wlasnie brak formy w jego grze bylo widac w braku tego genialnego wyknczenia pod koszem jakim normalnie dysponuje magic w przerwie mowil, ze dojscie do plnej sprawnosci po takiej przerwie to jakies 7-10 dni wiec ja sie nie przejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a tak swoją drogą to ten Shumpert to defensywny freak!!! za rok moze dwa jeśli bedzie sie dobrze rozwijał to murowany def 1st team Widze, ze na forum jest podnieta defensywa Shumperta, to ja dla odmiany dodam, ze na mnie ogromne wrazenie w defensywie robi Kawhi Leonard. Czlowiek pajak lub osmiornica. Nie wiem jaki ma zasieg, ale wydaje sie wizualnie, ze bardzo duzy, a Spurs maja swojego nowego Bruce'a Bowena. Na szczescie tez dla Spurs wyglada, ze Kawhi bedzie potrafil sobie swietnie radzic z Durexem, ktory bedzie w najblizszych latach jego czestym przeciwnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 O Leonardzie i Shumpercie już od początku sezonu mowi się z zachwytem w kontekście ich obrony, ale dopiero po ważnych meczach wrażenie rośnie. Niemniej jednak, świetne wybory w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Widzę, że Magic robią wszystko by zachęcić do pozostania Howarda w Orlando. Jak bez niego można przegrać z Wizz? Ja wiem że Seraphine miał mecz życia a oni pewnie już bardziej myślą o PO ale niech się potem nie dziwią, że DH będzie chciał ich opuścić.... Już słyszę to gadanie o lojalności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Seraphin gra na tym poziomie juz od kilku spotkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Możliwe, nie oglądam wszystkich jego meczów. Jednak to z Magic miał carrier high Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tom Benson kupił NOH. W końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 to co, Stern zawetuje? basketball reasons zawsze się nadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 To jest dzień chwały Sterna bo nikt nie chciał tego kupić przez długi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) To jest dzień chwały Sterna bo nikt nie chciał tego kupić przez długi czas I to za jaką cenę. Prawie o 100 baniek więcej niż jest wyceniany wg. Forbes'a. Ale karma to oczywiście dziwka i znów wracają w Sacto problemy z budową hali... EDIT: Coś mi się pojebało - nie 100 baniek tylko nie całe 55. Ale i tak na plus dla komunisty. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Lukic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Liga kupiła za równe 300, więc wiadomo, że nie może stracić na tym interesie. 38 mln $ to rekompensata dla Sterna za te wszystkie komunistyczne wyzwiska pod jego adresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi