Mameluk Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 moze (...)zrobic kupe... ...tak jak to robi bohater twojego avka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jeah jest George, to mi wystarczy ogolnie sklad ciekawy, jak ktos wczesniej napisal nie ma gosci z nazwiskami. tak bylo kiedys i powinno byc zawsze, startowac powinni goscie ktorzy dopiero ida w gore w tej lidze i chca sie jakos pokazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Niestety, ale przez Lina znamy już zwycięzce. A szkoda, bo w tym roku konkurs zapowiada się bardzo ciekawie - można po tych graczach spodziewać się kreatywności Coś czuje, że George skończy jak DeRozan w zeszłym roku... Edytowane 16 Lutego 2012 przez Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 czy nie mozna bylo poprostu wpakowac lina do skills chalange? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Lin będzie w rookie-sophomore: http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id/7581045/nba-adds-new-york-knicks-jeremy-lin-miami-heat-norris-cole-rookie-sophomore-game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ... wybrany zaraz po Griffinie przez Grubego... i prawdopodobnie znajdzie się też w Shooting Stars. Ja rozumiem, że to biznes, liga musi trochę zbić zielonych na hypie Żółtka, ale damn - facet, który zagrał 5 udanych meczy w lidze gwiazdą całego weekendu? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie rozegrał 5 udanych meczów, tylko rozegrał praktycznie 7 meczów w tym sezonie i wszystkie dobre. Czemu musicie do wszystkiego podchodzić o pesymistycznej strony? dlaczego wszędzie doszukujecie się złych stron zamiast dobrych? 22 ppg, 50% fg, 8.1 apg. Znajdźcie mi rozgrywajka, który gra na takim poziomie przez ostatnie 7 meczów. Póki co jest zajebisty i nie odbierzecie mu tego. Nikt tu nie mówi, że to jest już ścisłe top pg ligi, ale po sezonie może będziemy mogli to powiedzieć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) 1) Trochę mi żal Lina bo ciśnienie będzie miał jeszcze większe niż miał Yajo bo mimo wszystko nie takie warunki fizyczne i będzie mu po prostu dużo trudniej grać dobrze niż mega wysoki wielkolud z Szanghaju 2) a nie jest tak, ze od połączenia NBA z ABA jest graczem o najwyższej ilości rzuconych punktów w swoich pierwszych 5 meczach co jest przecież istotnym rekordem? 3) Shaq przy wyborze przecież powiedział, ze tworzy team na show przede wszystkim a jednym z elementów wykorzystywanych jest hype wokół Lina 4) kurna liga szybko temat kupiła jak i koncerny bo koszulki (adidasa chyba) Lina wyprzedawane są jak ciepłe bułeczki, "mają rozmach sk****syny" no i na koniec muszę przyznać że prostota w grze lina jest mega genialna...oj przypomina mi się oldschool style! edit: lin 136 Issel 129 Shaq 129 Williams 125 Stack 124 Wilkins 124 Edytowane 17 Lutego 2012 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jeżeli chodzi o Lina to powiem tak - mam nadzieję, że da radę i ostatnie występy to nie będzie aberracja ale norma w jego wykonaniu i nawet życzę mu allstara w przyszłości. Podoba mi się jego gra, jest i efektowna i efektywna, do tego jak tu nie lubić historii o NBAowski "kopciuszku". Ale k**** mam już po prostu przesyt natłoku informacji o nim, gdzie się nie wejdzie, na jaki serwis sportowy, gdzie koszykówka nie jest traktowana jak sport egzotyczny, zaraz na dzień dobry facjata uśmiechniętego kitajca i w pyte artykułów. A co dziś zrobił, jaki był na uczelni, czy melo to jego kumpel, brakuje tylko wypowiedzi sprzątaczy czyszczących jego kibel - no porzygać się idzie. Mam nadzieję że cała ta szopka szybko się skończy i będzie można na spokojnie oglądać i analizować grę NY z żółtasem w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a kto od 4 lutego w lidze zdobył najwiecej punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Durant nie wyprzedzil go po dzisiejszym meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ciekawostka - Durant zdobył 50 pts pierwszy raz w karierze w jakimkolwiek oficjalnym meczu. Biorąc pod uwagę jego naturę jako zawodnika można założyc, że był to najlepszy mecz w jego karierze. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 coś mi mówi że można w ciemno obstawiać kto zdobędzie nagrodę MIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 moim zdaniem zagral za malo spotkan w zeszlym sezonie zeby mozna bylo go brac pod uwage w MIP, ale zobaczymy jak to sie ulozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 coś mi mówi że można w ciemno obstawiać kto zdobędzie nagrodę MIP Carmelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Pekovic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A kto w tym sezonie zaliczył najdłuższą serię DD? Podpowiadam, że taki gościu co większość "kibiców NBA" poza Polską to nawet go nie kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 moim zdaniem zagral za malo spotkan w zeszlym sezonie zeby mozna bylo go brac pod uwage w MIP, ale zobaczymy jak to sie ulozyno przecież roty mu nie dają a coś musi mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 może MIP Finals? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Clippers z taką grą to się do play offów nie załapią.Drugi raz w pizde od Wolves u siebie.Chyba trzeba wyjebąc VDN bo nijak on nie nadaje sie na trenowanie drużyny w NBA.I taka mała dygresja. Clippers wiecej ugrali by ze zdrowym Ericiem Gordonem niz z Griffinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi