croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Cube- tak można powiedziec o każdym prawie graczu - a to obniżka formy a to kontuzja... A Jennings trzyma formę praktycznie od poczatku sezonu - no ale nie będę CIę do niczego namawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Cube, Paul to trzeci pick, to ze byl kontuzjowany nie zaniza jego wartosci wiec ciezko Ci go bedzie ode mnei wyciagnac jedyne pewnie co by mnie moglo interesowac to zaangazowanie w ta wymiane jeszcze duranta, oczywiscie nie 1on1 durant za paula, ale dodac kogo jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ogarnij tą opcje... myślę że jest to niezła proporcjonalnie wymiana... Wchodzi undroppable pod postacią pierce'a i przede wszystkim Wpasowuje się w twoją charakterystykę.... PG-Lowry, SG-Pierce, SF Lebron, PF- Aldridge.... dobrze to wygląda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ładna wymiana, jestesmy blisko ale jeszcze nie to PG-paul SG rayray SF lebron PF aldridge wyglada jednak lepiej, zrob tak zeby wygladalo lepiej po wymiane Piercem szczerze mowiac jestem srednio zainteresowany, lowry okej. zaraz jeszcze cos pokombinuje moze po meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 więcejchyba nie jestem w stanie zaoferować bo prawdopodobnie nie zejdziesz z podkoszowych a tylko na nich mógłbym ewentualnie to oprzeć. Z piercem i lowrym zyskujesz we wszystkich praktycznie statystykach oprócz TO, aleumówmy się że z lebronem trudno jest być w tym asem. Krótko- Zyskujesz RBG, AS, PTK, FT na agresywności pierce'a... remis w 3, stl... i lekka strata na FG(to ci chyba nie robi z twoją paką) i TO. Jeśli chodzi o mnie to Lowry jest osobiście moim ulubionym PG w tej chwili w lidze, ale poprostu zależy mi na uruchomieniu potencjału, TO moich podkoszowców i poprostu jednego ogniwa muszę się pozbyć! a pierce naprawdę ostatnio młuci dobrze i pownien być atrakcyjny, w stosunku do zdrowotnie słabszego ray'a. Jak mówie Trudno bedzie ruszyć podkoszowych i to bedzie blocker, tyl z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Cubebrick, ja z lebronem nadal licze na jakies 5 pkt za TO, w drafcie duze znaczenie miala dla mnie statystyka TO, gdyby nie wymiana za lebrona to z poprzednim skladem, biorac staty z zeszlego sezonu wygralbym to spokojnie(statystyke strat). Nie chce pierce i kolejnych jego strat, do tego umowmy sie, Lowry bardzo wysoki poziom, ale ostatnie mecze troche spuscil z tonu. Ponado pirs pewnie wyjedzie na wozku w polowie sezonu i bede mial pozamiatane, wiadomo ile on ma lat i z jaka predkoscia sie porusza. Co do podkoszowych oczywiscie masz racje, nie puszcze nikogo z nich chyba ze dostane w zamian jakiegos PF'a. Podsumowywujac, mimo ze jest to dobry trejd, ciut brakuje jednak, do tego oddajac paula do swojego najgrozniejszego rywala nie postapilbym madrze. Zreszta na razie na papierze mam sklad kompletny i juz nie szukam trejdow, oczywiscie nie oznacza to ze zamykam sie na nie A wiec, wiecej ryzykuje ta wymiana niz mam szanse zyskac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 A Beasley jak to Beasley- na pewno zagra na 20-5-5 18-12-3-2-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tia, w szoku jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 w poprzednim sezonie 20 punktow co noc to byla norma, teraz jeszcze lepiej zbiera. nie skreslalbym go. to dopiero drugi mecz po powrocie z kontuzji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No to co z tym Jenningsem, będzie deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 wczesniej za nic nie chciales go oddac a teraz szybko chcesz sie pozbyc jak wykombinuje cos z moimi pg to sie zglosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zależy mi na czasie bo szukam SF - tylko dlatego. Normalnie bym się go nie pozbywał. Tak naprawdę nigdy nie miałem dobrego SF'a - udało mi się z JEffersonem z początku sezonu ale potem to już bryndza... A masz tych SF jak psów i chcaiłeś Jenningsa to od Ciebie zaczynam negocjacje:) Także określ się jak najszyciej proszę bo jak nie to szukam dalej wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 chcesz brooksa? moge cos dorzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Matek - nie no, albo rozmawiamy poważnie albo nie:) Serio - jeśli nie chcesz już Jenningsa to daj znać, nei obrażę się a przynajmniej nie będziemy obaj tracić czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 bardzo chce ale bede wtedy mial 5 pg :/ wiec w tej chwili jest mi nie na reke. najpierw musze skleic jakas wymiane z pg/dwoma za kogos z innej pozycji moge tez oddac turnera z brooksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 no kumam- ale teraz masz bodajże 6 SF i Ci to nie przeszkadza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 5 w tym u dwoch jest to druga pozycja kogo dodatkowo dorzucic zeby wziac pare jennings-millsap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ktos chetny na mojego lee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 5 w tym u dwoch jest to druga pozycja kogo dodatkowo dorzucic zeby wziac pare jennings-millsap? NIe zadowoli Cię ta odpowiedź - ale któryś z Twoich wysokich: Bynum, Cousins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ktos chetny na mojego lee? Może chcesz Jenningsa ? Jak mi się nie uda zapolować na SF żadnego to wezmę Lee chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi