matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 co Ty dzis paliles croolick ze do mojego trade'u nic nie masz ktos zmienil zdanie w Parker-Anderson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Matek chyba tylko raz zavetowałem Twój transfer:) Nawet tego ostatniego Johnsona nie zdążyłem bo zrobili to za mnie inni:) takze ode mnei wara- do innych się dowal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 no tez uwazam ze druga wymiana w porzadku ale w pierwszej znowu kradziez Cubebricka w kazdym razie accept ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Matek wysłałem Ci jakąś tam propozycję - kontrolnie ale może akurat potrzebujesz takieg gościa. Zwłąszcza, że chcę tylko Twojego rezerwowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 odrzucilem z wyjasnieniem tak, niezmiennie chce jenningsa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 a jak mogę sprawdzić powody odrzucenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 na maila w wiadomosci o odrzuceniu przychodzi tez opis chyba ze nie ustawiasz powiadomienia o odrzuceniu/akceptacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 aaa- ja mejli nie sprawdzam, nawet nie wiem jaki podałem mail na ESPN:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ostro... nie chce rudego, zastanawialem sie nad nim jakis czas temu jak byl FA ale sie rozmyslilem, nie lubie go do tego turner zajebiscie zbiera jak na 2/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 za jenningsa - turner+...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A co powiesz na to? statystykami wygląda ok w miarę - tzn. zyskujesz asysty, tracisz na REB. MAsz też trójki i mniej strat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 musze przemyslec, daj mi troche czasu bo zostane bez sf E: wejde w to, ale dopiero jak opchne gdzies jednego lub dwoch z moich pg - bo w tej sytuacji mam ich za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 no kur...a, męczysz mnie od 100 lat o Jenningsa a kiedy Ci go daje to potrzebujesz czasu bo masz za dużo PG:) wywal kogoś na FA!, A SF to masz od groma... EDIT: masz 6 SF:) i dwóch PG. No ale na luzie - zastanów się na spokojnie, nie śpieszy mi się. No chyba, że wcześniej ktoś inny się zgodzi na wymianę z udziałem Jenningsa - ale póki co trejd z Tobą najbardziej by mi pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 wywal jenningsa na FA, sf masz od groma... jeszcze zobaczymy co zagra dzis B-easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ewentualnie mogę wziąć Feltona albo Knighta - ale nie spodziewaj się nic specjalnego za nich bo u mnie i tak by nie grali, pójdą na FA:) Możesz coś zaproponować jeśli chcesz. A Beasley jak to Beasley- na pewno zagra na 20-5-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Bulls co powiesz na taką wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) goglaq... jaka jest cena za paul'a?? Edytowane 29 Stycznia 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Chce ktoś Jenningsa? Oddam za dobrego SF najchętniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja bym chciał jakbym wiedział że się utryma w takiej formie...;/ niepewna inwestycja moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi