croolick Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 @Mooney Żaden problem- większość z nas ma jednomiesięczne doświadczenie:) w razie czego pytaj no i przede wszystkim przeczytaj reguły na ESPN (angielski znasz trochę? ). Przede wszystkim prześlij mi na PW swojego maila- wyślę Ci zaproszenie. Aha! JEśli zaczynasz zabawę z nami to tylko przy zalożeniu, że grasz do końca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Będę grał, spokojnie grałem w fantasy premier league w ostatnim sezonie, wiem że to wciąga. mooney@interia.eu mam jakiś wybór drużyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 BeanTown Havlicek lub Rypin Niggaz chyba. Przegladnij sobie sklady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Chciałbym objąć Rypin Niggaz, jeśli mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) ok EDIT: Wysłąłem zaproszenie na maila, rejestruj się i daj znać czy wszystko ok. Zasady poznasz jak sobie poczytasz trochę wstecz ten wątek - m.in. o zasadach transferów, brania wolnych agentów (FA) i tzw. Waivers (czyli graczy oddawanych na rynek wolnych agentów przez innych menedżerów). Ważne jest też to, że na każdej z 10 pozycji (s5 +F+G +3xUTI) masz limit występów, po 66 (czyli tyle ile jest meczy NBA w tym sezonie) na każdą pozycję, co oznacza, że nie opłaca się wcale przed każdym wieczorem wrzucać do składu z ławki graczy którzy akurat mają mecz kosztem tych, którzy danego wieczoru odpoczywają No - i to chyba tyle z najważniejszych:0 Witamy i zapraszamy do AKTYWNEJ gry. P.S. coś o zasadach ROTO: http://zawszepopierwsze.bloog.pl/kat,633227,page,9,index.html Edytowane 15 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Poszukuję asyst, nawet kosztem pozostałych kategorii. W zamian oferuję swoich Centrów lub SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 @Tru no to looknij na moją oferftę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mooney i Matek, Coś mi się wydaje, że ludzie zavetują wasz trejd w którym Mooney oddaje Butlera i Bynuma za przeciętniaków... Mooney wiesz o co chodzi w Roto i że punktujemy w różnych kategoriach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ta wymiane jestem jeszcze w stanie zrozumiec wiec ja puszczam. Mimo ze uwazam ja za nieco nierowna i mooney na niej pewnie straci ale jestem w stanie dostrzec jakies plusy. Dajmy mu szanse sie wykazac, potem bedziemy oceniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jestem ostatni, muszę coś zmieniać. Oglądałem ostatnio Lakers - na na początku meczu Bynum coś źle staną i już utykał. Nie chce z nim ryzykować. Zyskuję dodatkowo w punktach, Bynum poza zbiórkami nic ostatnio nie oferuje. Bloki nadrabiam Okaforem. Licze też, że Wall zacznie grać tak jak w ostatnim sezonie. On jest głównym powodem transferu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 za bynuma mogles wiecej wyciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Na Walla liczysz, że się nagle przebudzi...? A jednocześnie nie chcesz ryzykować z Bynumem jego kontuzji? No to chłopie - ja Cię nie rozumiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 croolick chcesz butlera i favorsa za jenningsa i barnesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) nierówno... Favorsa zamień na coś sensowniejszego EDIT: dałem kontrę. Ewentualnie możesz sobie zamiast Jeffersona wziąć BArnesa - ale wydaje mi się, że ten pierwsyz więcej ci da... Edytowane 17 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 butler+blair za jennings+jefferson/barnes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Strasznie nierówne te trejdy dajesz... Na cholere mi Blair skoro raz już go wyrzuciłem? Jennings + Jefferson daje ci co najmniej kilka pozycji w górę w 3p... A Blair nawet nie załapie się u mnie w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 clippers zagrali narazie malo spotkan, wiec cyfry butlera jeszcze pojda w gore jak nadrobia zaleglosci. on tez daje trojki jennings i jefferson daja malo asyst. w dodatku jefferson ostatnio gra slabiej, nie chce go. barnes jest nierowny. cousins tez ale nie oddam go w takiej wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 ok, trudno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Havlicek odezwal sie na PW czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi