croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Matek - ale różnica była ogromna! jak sobie policzyłem to straciłbym niej więcej 4 punkty w kategorii ROTO i nie zyskał ani jednego, może 1 w blokach. Także spokojnie, umiem to liczyć @gogalq też się dziwiłem, zwłaszcza po tej historii z Manu... Zresztą nie tylko to mnie zdziwiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zresztą nie tylko to mnie zdziwiłoa to ciekawe chcialem tylko napisac, ze zmieniam zdanie co do skrocenia czasu po akcji drop do FA. 1 dzien jak dla mnie ok, popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 hmm, dziwne... Wchodzę w ustawienia i waivers stają się FA po 1 dniu -nawet nie wiem kiedy to było ustawione ale wygląda na to, że od pocżatku:) Także sorry za zamieszanie, niepotrzebnie o to pytałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bass Barnes i Jennings za Okafor+Batum+co jeszcze chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kondolencje dla tymczasowego!.... współczuje stary- great loss :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 no fakt... Z drugiej strony każdego z nas pewnie spotka podobna historia - u mnie np. Gordon miał być ważnym elementem w kategoriach %FG, PKT, 3PKT a teraz jakiś Lou Williams biega:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wysłałem dziś mejle do Havlicka i Kaczora z pytaniem, czy będą jeszcze grali w ROTO. Niestety nie ma możliwości, żebym z pozycji LEague Managera sam zamienił ich na innych graczy, musimy liczyć na ich dobrą wolę. CHyba, że jednak chłopaki gracie tylko hmmm..... nietypowo:) Odezwijcie się tu lub na ESPN! EDIT: Jednak jest możliwość pewnej interwencji: mogę dodać drugiego menedżera do każdej z drużyn. Czyli formalnie ani Kaczor ani Havlicek nie traciliby zespołów a jedynie mieliby hmm... co-coachów:). To co, robimy coś z tym czy nie? MOżemy np. dac chłopakom kilka dni i jeśli się nie odezwą - to wtedy zaproponować na forum komuś innemu grę w ich miejsce, może ktoś się zgodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 spytaj devilnevercry moze ma chec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 poczekajmy kilka dni, jak nie to dzialaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) spytaj devilnevercry moze ma chec done. POszedł też PW do nawciarza. EDIT: Devil nie jest zainteresowany niestety... Edytowane 14 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) nice...k**** bylem pierwszy w kolejce po noaha a mimo to do mnie nie przyszedl tylko do CubeBrick dlaczego? EDit: i ile w koncu czekamy na kogos wyrzuconego ze skladu innych? caly czas wyswietla sie u mnie 3 dni. musimy wogole czekac? nie mozna zrobic ze bez czekania? szkoda ze devil nie chce :/ moze napisz w "ogloszeniach"? Edytowane 14 Stycznia 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 @MAtek 1. nie byłeś pierwszy, wejdź na zakładkę players/waiver order, jesteś 9-ty. 2. 1 dzień powinno być i tak jest w ustawieniach, nie wiem czemu na Noah czekaliśmy 3 dni... 3. OK, potem wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 1. nie byłeś pierwszy, wejdź na zakładkę players/waiver order, jesteś 9-ty.a od czego to zalezy? myslalem ze jak zlozylem odrazu chec wziecia go (moment po tym jak zostal zwolniony) to bede pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 nie. Na starcie Order Waiver jest odwrotne do kolejności w drafcie. Czyli ktoś kto jest np. na 5 miejscu ma przewagę nad tym z 6. Przy czym jeśli jakiś Waiver trafi do tego gościa z 5 miejsca (bo nikt z miejsc 1-4 nie był zainteresowany) to automatycznie spada on na ostatnie miejsce w kolejce. Właśnie dlatego ceglaż jest teraz ostatni. Ta jedynka którą miałeś przy trade prawdopodobnie oznaczała, że jest to dla ciebie nr 1 - bo teoretycznie mogłeś się starać o dwóch waiverów a wiadomo, że na dwóch praktycznie nie masz szans (no bo po wyborze pierwszego spadasz na ostatnie miejsce w kolejce:)) Kapisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 1. nie byłeś pierwszy, wejdź na zakładkę players/waiver order, jesteś 9-ty.a od czego to zalezy? myslalem ze jak zlozylem odrazu chec wziecia go (moment po tym jak zostal zwolniony) to bede pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Wymienię Bena Gordona, najlepiej na jakiegoś SG Są jacyś chętni na jego usługi? I co możecie dać w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 a ja rozwaze oferty za Duranta, tylko powazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 croolick znalazles kogos za kaczora i havlicka? dziwna sytuacja z nimi, dostaja przeciez powiadomienia na maila o propozycjach. mogliby tutaj zajrzec chociaz i zobaczyc czy cos sie dzieje. wyszli chyba z zalozenia ze wszyscy tak samo jak oni potraktowali ta lige...c***owo bo blokuja kilku graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no niestety- na razie nie. Dałem ogłszoenie, może to cos da ale jestem pesymistą, zwłaszcza, że ich zepoły są na dole tabeli. Popytajcie wśród znajomych może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam. Jeśli nic nie stoi na przeszkodzie, czy mógłbym objąć jedną z drużyn? Nigdy nie grałem w tego typu gry, jestem kompletnym nowicjuszem. Mam nadzieję, że nie jest to problem. Oczywiście jeśli mnie przyjmiecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi