Dnc Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 młody i utalentowany rookie to ostatni element mojej układanki: Ricky Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 OK - ostatni ruch. Mam już rotację front-courtu - czas uzupełnić moją dwójkę obrońców. Ubiegłoroczny All-Rookie 1st Team - ale pierwszoroczniak nietypowy bo już 27letni - Gary Neal. Ma przede wszystkim dać odpoczywać moim podstawowym obrońcom - ot, tylko tyle. Pora nieludzka, poza tym czekam już na dzisiejszą dawkę NBA League Pass- także na tym krótkim opisie poprzestanę. Kto go widział w akcji ten wie, że taki gracz w tej rundzie draftu to naprawdę niezły pick. A więc mój team wygląda następująco: PG Wall/Neal SG Gordon/Neal SF Wright/Prince PF Griffin/Gortat C Haywood/Gortat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 J.R. Smith 198 cm/26 lat szalony strzelec, niezwykle groźny dla rywali, czasami dla swojego zespołu również średnia za trzy z kariery 37 %, miał sezony z 40 % za trzy przy sześciu rzutach w ostatnim jego skuteczność zza linii wyniosła 39 % potrafi grać na trzech pozycjach, jest w stanie kryć najlepszych graczy przeciwnika, bardzo dobrze przechwytuje Rose-Johnson-Batum-Boozer-Noah J.R. Smith-Matthews-Asik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymczasowy0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jako, że wybrano wszystkich moich kandydatów, musiałem zastanowić się nad wyborem nowego zawodnika, dlatego jako ostatni do mojej drużyny dołącza Metta World Peace zamykając tym samym mój skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Myślę, że odżyje w tym sezonie. I nie dlatego, że wybieram go w drafcie, szczerze mam to w dupie, naprawdę wierzę w tego człowieka, w jego odrodzenie. Tracy McGrady My Team: PG: Stephen Curry SG: Richard Hamilton SF: Danny Granger PF: Dirk Nowitzki C: DeAndre Jordan bench: Darren Collison bench: Tracy McGrady bench: David Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 aa co mi tam, wezme Wesa Johnsona jako backup dla Duranta. Na pewno przyda sie w defensywie. Wesley Johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie będę przedłużał, Delonte West. PG: Devin Harris SG: Dwyane Wade SF: Andrei Kirilenko PF: DeMarcus Cousins C: Nene Bench: Delonte West bench: Jason Richardson bench: Roy Hibbert Rotacja wygląda następująco: PG: Devin Harris/Delonte West SG: Dwyane Wade/Jason Richardson SF: Andrei Kirilenko/Jason Richardson PF: DeMarcus Cousins/Nene/Roy Hibbert/Andrei Kirilenko C: Nene/Roy Hibbert/DeMarcus Cousins Całkiem nieźle mi to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Evan Turner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ostatecznym (chyba) zamknieciem mojego skladu jest kolejny swietny obronca. W ostatnich PO najlepszy obronca na Rose zaraz po LeBronie. Dodatkowo atletyzm i rzut za 3... Nasz draft zamyka: Paul George! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 od tej chwili mamy 72 godziny (48 wychodzi w sylwestra wiec przedluzam do 78 ) na wymiany i zwolnienie JEDNEGO gracza i zastapienie go innym jesli istnieje taka potrzeba. po tym czasie wrzucam tematy z parami ktore postaram sie oglosic w ciagu 24h. Zwalnianie gracza i zastapiene go innym oglaszamy w tym temacie. Wymiany w temacie TRADES viewtopic.php?f=37&t=5484 W temacie SKŁADY proponuje wrzucic chociaz swoja rotacje dla ulatwienia, oczywiscie mile widziany rowniez dodatkowy krotki opis do czego zachecam viewtopic.php?f=37&t=5425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kto pierwszy ten lepszy, dlatego postanowiłem za długo nie czekać. Do dziś wieczór miał to być Favors ale go oddałem...Amnestiuję więc pozyskanego niedawno Tyrusa Thomasa W jego miejsce kolega z drużyny, kolejny all-around w moim zespole, mający zaskakujący początek sezonu - Boris Diaw Rotację postaram się wrzucić jutro wieczorem. Udało mi się skompletować całkiem wszechstronny skład, o czym myślałem od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 żeby kontuzja nie dyskwalifikowała mojej drużyny w oczach niektórych, postanowiłem zrzucić ze składu wciąż jeszcze nie w pełni zdrowego Kirka Hinricha. co do zastępstwa wciąż jeszcze nie mam stuprocentowej pewności, dlatego pozwolę sobie odwlec ten wybór w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 W miejsce kontuzjowanego Hinricha na pozycję rezerwowego obrońcy wybieram D.J.Augustina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi