Skocz do zawartości

2011 FANTASY DRAFT - ZASADY I DYSKUSJA

matek

Rekomendowane odpowiedzi

To jest poprostu skandal... czyli od teraz stern będzie dyktował gdzie zawodnicy powędrują w transferach,

bo jest spaczony na punkcie wyrównywania poziomu gry w Los Angeles i Wisconsin? Niech pójdzie sobie lepiej pograć w szachy i się zastanowi jaki rozpierdol zrobił we wszystkich # drużynach w tym momencie... ciekaw jestem jak chłopaki zaczną dziś obozy po takiej akcji!..... skandal!

To jest poprostu skandal... czyli od teraz stern będzie dyktował gdzie zawodnicy powędrują w transferach,

bo jest spaczony na punkcie wyrównywania poziomu gry w Los Angeles i Wisconsin? Niech pójdzie sobie lepiej pograć w szachy i się zastanowi jaki rozpierdol zrobił we wszystkich # drużynach w tym momencie... ciekaw jestem jak chłopaki zaczną dziś obozy po takiej akcji!..... skandal!

Cube- zapraszam do dyskusji w dziale "NBA" :) ale jak daję już off-topica to powiem tylko, że nie wiemy dokładnie co się stało. Poza tym Stern jest niejako GM-em NOH więc teoretycznie nie musiał tego robić z pozycji komisarza...

Cube- zapraszam do dyskusji w dziale "NBA" :) ale jak daję już off-topica to powiem tylko, że nie wiemy dokładnie co się stało. Poza tym Stern jest niejako GM-em NOH więc teoretycznie nie musiał tego robić z pozycji komisarza...

no bo ponoć tak zrobił

tylko gdzie teraz puści CP3? do nixów nie bo też - wyrównywanie szans

LAC też chyba nie bo byli by za mocni

więc zostaje GSW albo...

albo poczekać rok i wtedy uciekać z NOH jako wolny agent ale wtedy dzięki kochanego komisarzowi klub zostanie z niczym - gratuluję ;)

nic to dla mnie nie zmienia, wiadomo było że albo Beasley albo Wesbrook będą na ławce, tylko o ile Beasley jest do tego plus minus przyzwyczajony, o tyle Westbrook musiałby to zaakceptować, zwłaszcza że nie ma podstaw, delikatnie mówiąc, aby czuś się gorszym od Nelsona.

tak czy siak bardzo mocny zespół się szykuje

nic to dla mnie nie zmienia, wiadomo było że albo Beasley albo Wesbrook będą na ławce, tylko o ile Beasley jest do tego plus minus przyzwyczajony, o tyle Westbrook musiałby to zaakceptować, zwłaszcza że nie ma podstaw, delikatnie mówiąc, aby czuś się gorszym od Nelsona.

tak czy siak bardzo mocny zespół się szykuje

no właśnie nie wiadomo jak chemia w zespole i czy chłopki się dogadają

ktos bedzie ich o to pytal?

westbrook, jesli nic sie nie zmieni, bedzie gral na 1 i 2. w s5 chce miec Feltona, ktory lepiej wspolpracuje z wysokimi. w 2nd unicie westbrook bedzie mial wiekszy luz zeby skupic sie glownie na scoringu i szukaniu wolnych strzelcow

już wyjaśniam.

Zaskoczyłeś bo nie sądziłem, że ktoś może posadzić Westbrooka na ławkę. Chciałbym zobaczyć jego minę :D Ale zakładając, że nie będzie się buntował- to już teraz można założyć, że będziesz miał prawdopodobnie najsilniejszą ławkę na obwodzie. Podobny myk chciałem zrobić w All-Time Draft (wziąłem Rose'a który miał wykańczać podmęczonych przeciwników z ławki) - ale wtedy nikt tego nie docenił. Ciekawe jak będzie teraz :)

ktos bedzie ich o to pytal?

ja

z tego co zrozumiałem oprócz skili oceniamy też, jak do siebie pasują gracze, czyli jaka chemia będzie w drużynie

i czy będą bunty

przytoczę Twoją wypowiedź z zasad:

6. Wybieramy aktualnie aktywnych graczy! Z uwzglednieniem ich formy 2 sezony wstecz. Sile zespolow oceniamy nie tylko po indywidualnych zdolnosciach ale tez po tym jak dani gracze do siebie pasuja.

nie o to mi chodziło, ja mówię o chemii i bezproblemowości w drużynie a Ty o ustawieniu

ja np. nie brałem do Melo Westbrooka bo by się pozabijali o to kto będzie samce Alfa

podobnie może być u CIebie z Beasleyem czy gdy posadzisz Russela na ławce

myślałem, że to bardzo ważna rzecz i pod tym kontem dobierałem ekipę pod Melo

Bo to jest ważna rzecz, przynajmniej dla mnie. Matek ryzykował właśnie takimi opiniami i co za tym idzie obniżeniem wartości teamu w kategorii "chemia". Ale z drugiej strony - siła ławki niesamowita...

Bo to jest ważna rzecz, przynajmniej dla mnie. Matek ryzykował właśnie takimi opiniami i co za tym idzie obniżeniem wartości teamu w kategorii "chemia". Ale z drugiej strony - siła ławki niesamowita...

dokladnie, plusy i minusy, ale nie jest źle- choć jak dla mnie to Westbrook w piątce, a Beasley na ławce, bo choć Russell świtnie by wyglądał wchodząc z ławki, to jednak gracz szalenie ambitny, i powiedzenie mu że nie bardzo pasuje do składu, dlatego ma zaczynać z ławki, może mu się nie spodobać,

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.