Dnc Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgadzam się- też tej swojej przewagi ni c***a nie potrafię dostrzec mi np. wydaje się duet Manu- Lowry mocniejszy od Felton - Lee a Beasley z Dengiem to prawie się wyrównują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 do finalu awansuja: Tru Warier Tyrion (w glosach 3-3 w malych punktach 20-19) w meczu o 3 miejsce bulls i matek glosujemy do niedzieli wieczor tym razem zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autentycznie wku...wiają mnie wszyscy którzy brali udział w Fantasy a teraz nie chce im się oddać głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Popieram, mimo ze sam jeszcze nie oddalem glosu w finale. jednak zrobie to najpozniej w piatek wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Wiedziałem,że w oczach jakże obiektywnego matusia Drew mimo iż nie ma nawet sensownego backupu"załatwi" sprawę Wysilił byś się stary bardziej- w końcu to Finał jest A już chyba wiemo co chodzi- Tru w wątku powitań pisał,że trafił tu dzięki bratu i Fantasy draft i podejrzewam,że to Ty matuś jesteś tym bratem-ciekawe,czy w roto często trejdujecie Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Tyrion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 ostro nie mialem czasu sie rozpisywac, widziales moj post wyzej? to jest wersja wstepna bo mam malo czasu na analize, do edycji w piatek wieczor Poza tym uwielbiam AB, to prawda I przy tej ilosci kreatorow jaka ma w druzynie to pozabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A już chyba wiemo co chodzi- Tru w wątku powitań pisał,że trafił tu dzięki bratu i Fantasy draft i podejrzewam,że to Ty matuś jesteś tym bratem Matek to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Pierwszy raz o tym slysze CubeBrick mooney i mhmmozesz to tez moi bracia... Panowie badzmy powazni stosownie do swojego wieku a fantasy bylo oglaszane na zp1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Popatrz sobie croolick skąd się Tru wziął jako pierwszy wybierający w drafcie np No i Matek głosował na niego za każdym razem, w tym dając np 4:1 z Bullsem i pisząc,że True ma przewagę na prawie każdej pozycji, co było jest i będzie bulshitem- to jest co najmniej podejrzane . True tezjak nie głosowałtak nie głosował, ale jak matek miał"problemy" w meczapie ze mną to wpadłi zagłosował na matka No i mam zjebaną pamięć do różnych szczegółów i pamiętam jak kiedyś matek pisał ,że narobił komuś syfu na sportscene bo jego nierozgarnięty brat coś tam zjebał Ogólnie to zwisa mi ten wynik głosowania bo i tak było fajnie i doszedłem dalej niż się spodziewałem, ale akurat Matek to wyjątkowo wkurwiająca postać nawet mimo czillowego podejścia Także ogólnie lepiej uważajcie tam w tym Waszym roto ;)Tak tylko mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 serio mocny jestes zeby tak lustrowac co pisze... nie mam sobie nic do zarzucenia Panowie, a ciebie tyrion nikt nie zmuszal do udzialu w zabawie. gratuluje wejscia do finalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 @Croolick- z ciekawości-były jakieś podejrzane trejdy z ich strony czy nie? Po co te nerwy Matuś- jak widać, nie tylko Ty potrafisz być wkurwiający Przecież mówię,że było fajnie, to po c*** piszesz coś o zmuszaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dla zaspokojenia twojej ciekawosci wszystkie moje trejdy byly podejrzane to raz - zajrzyj do roto. a dwa to po kazdym transferze goscie ktorych sie pozbylem, zaczeli grac lepirej niz przed oddaniem nie mam zamiaru sie targowac, bo nie mam sobie nic do zarzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Targować to się możesz na bazarze Nikt Cię nie zmuszałdoudziału w zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 1. Fakt, Matek jest czasami megairytujący i niejedną osobę wyprowadził z równowagi w czasie tego czy poprzedniego fantasy czy teraz ROTO - ale cóż, mnie to aż tak nie przeszkadza, pewnie i ja komuś nie pasuję i mogę być irytujący dla innych. Także ten temat mnie nie interesuję, nie musimy się tu kochać, najważniejsze żebyśmy respektowali zasady które sobie założyliśmy. 2. Strasznie mnie denerwują takie kłótnie dyskusje jak Wasza- obrzucanie się mięchem. Zniechęcają mnie do brania udziału w takich zabawach - szczerze mówiąc mam wtedy ochotę rzucić to w cholerę i dać sobie spokój z tymi wszystkimi Fantasy i ROTO. I nie mówię to tylko o tej kłotni - ale w ogóle o wszystkich. Matek- zauważ że praktycznie zawsze przy okazji jakiejś kłótni jesteś jedną ze stron "konfliktu". 3. Nie mamy możliwości żeby sprawdzić czy Tru to brat Matka - a nie mam zamiaru na postawie tylko przypuszczeń i podejrzeń ferować wyroków nad chłopakami. Jeśli nawet oszukują - to cóż, skoro sprawia im satysfakcję takie prymitywne podejście do rywalizacji i oszukiwanie to ich sprawa. Ja na pewno nie byłbym dumny z takiego zwyciestwa a nic innego poza tym tu nie wygrywamy bo o kasę nie gramy. Oczywiście mogą psuć zabawę innym - no ale ot tego mamy mechanizm vetowania. Przyznam, że na początku za bardzo się trejdom nie przyglądałem ale od jakiegoś czasu zacząłem i mam zamiar już zawsze podawać na forum jak wygląda taka wymiana na poziomie suchych statystyk porównanych w każdej z kategorii. Nie mówię, ze tylko to się liczy w ocenie danej wymiany- ale pozwoli na jakiś tam wgląd. Nie mam też zamiaru vetować niczego z pozycji LM - chyba, że inni użytkownicy przyśpią i nie oddadzą w ogóle głosu na tak/nie. Skończmy już te wszystkie fantasy, grajmy spokojnie w ROTO i wyluzujcie wszyscy. A Ty Matek w szczególności - zwłaszcza jak coś idzie nie po Twojej myśli, np. blokowanie nierównych trejdów. Zgadzałeś się na te zasady więc teraz je respektuj - tak jak inni respektowali Fantasy w którym byłeś komisarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 właśnie oglądam mecz Phoenix - Boston sprzed kilku dni- nasunęła mi się pewna refleksja- co myślicie o takiej wymienie- Nash, Gortat, Hill za Rondo, Bass, numery w dracie, pieniądze, zawodnicy uzupełniający wymianę (może JO) ,( lub w opcji bez Hilla). Boston wtedy ma piątkę: Nash-Allen-Pierce-KG-Gortat, a Phoenix zaczyna przebudowę od zawodnika klasy alls star i skupia się na następnym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 no jesli sie zgadza $ to wyglada ciekawie, pasowaloby tez sie pozbyc JO zeby gokart nie musial dzielic sie z nim i tym rookie od dziwnym nazwisku minutami. Z taka piatka mysle boston moglby sie liczyc w tym sezonie jeszcze. Doc bylby pewnie zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 i jeszcze Howard na zachód, Bynum niech tak zostanie i MG ma szansę na ASG A tak serio - coś się mówi o transferze Nasha ale chyba do NYK... Ale gdyby poszedł do Boston to faktycznie Gortat mógłby tam iść w wymianie -jak dla mnie bomba:) Tylko co wtedy zosdaje w PHO - Rondo i... w zasadzie nikt. Tak czy siak powinni w tym roku pickować po jak najlepszy numer w drafcie... \ EDIT: w tym s5 to Gortat byłby niczym rookie - od najmłodszego Pierce'a młodszy o 7 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 dobre dla obu stron, i mogloby pojsc nawet bez pickow. nash gortat za rondo jo? obu stronom powinno pasowac. phx i tak raczej po sezonie straca nasha, w tej sytuacji mieliby rondo jako baze (slaba w c*** ale zawsze). c's? szansa na ostatni (lub przedostatni zaleznie od zdrowia) run w PO, pozniej to samo co jest raczej nieuchronne i w tej chwili - gwaltowna przebudowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 chciałbym, żeby jeszcze Nash o coś pograł, tak samo zresztą jak MG, choć on ma jeszcze sporo grania przed sobą, dodatkowo Boston grający o coś podniósłby atmosfere w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 gdzieś tam czytałem, że nawet kibice Suns sugeruję mu przejście do jakiegoś zespołu walczącego o misia. Ciekawe kto by go chciał oprócz NYK (wiem, oni walcza ale o PO )? Miami, LAL, ORL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi