croolick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ok dzieki. tak na marginesie powiem ze znowu nie skonczylismy poprzedniego draftu a zaczynamy kolejny Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak poprzednio ze ten pojdzie w zapomnienie To fakt- ale w tym drugim draft będzie błyskawiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak się zapisać i kiedy utworzymy jakąś naszą ligę? havlicek, ludzie czekają, blokujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak się zapisać i kiedy utworzymy jakąś naszą ligę? havlicek, ludzie czekają, blokujesz. Jeżeli Raffu pociągnie temat i będzie komisarzem- to temat dla niego. Jeśli nie- to najlepiej żeby xzgłosił się ktoś inny kto ma doświadczenie w ESPN Fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 panowie, tu na forum jest dział dla fantasy tego typu viewforum.php?f=34 ligi z wieloletnimi tradycjami, tylko że niestety w systemie FP. ale jeśli chcecie grać w roto (słusznie zresztą) to i tak bym polecał wam się tam przenieść, ogłosić, może znajdziecie więcej chętnych na roto i też stworzycie kilka lig (po 10 drużyn w każdej) z systemem spadków i awansów. Jestem za, choć nie wiem kto z nas to wszystko ogarnie. lorak, może ty nam pomożesz na starcie? bardzo chętnie, chociaż myślę, że niewiele więcej mogę zrobić niż wy sami po prostu proponowałbym założyć temat w tamtym dziale, coś w stylu "e-nba liga roto 2011-12" i skoro już macie komplet chętnych na jedną ligę, to ogłosić, że jeśli ktoś jeszcze chce grać w roto to niech się zgłasza i w razie czego utworzy się kolejną ligę lub ligi, a wszystko razem będzie połączone system spadków i awansów jak w przypadku tych lig opartych na fantasy points. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dla mnie to żaden problem ale widzę że croolick się już wczuł, więc chyba mamy komisarza Co do systemu - oczywiście ROTO. Draft live to najlepsze narzędzie jakie można było wymyślić. Tak więc proponuję właśnie wybieranie live. Trzeba tylko umówić się na konkretny dzień i godzinę. Tak żeby wszystkim pasowało. Wybór - 13 graczy, dokładnie tak samo grałem na Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dla mnie to żaden problem ale widzę że croolick się już wczuł, więc chyba mamy komisarza Co do systemu - oczywiście ROTO. Draft live to najlepsze narzędzie jakie można było wymyślić. Tak więc proponuję właśnie wybieranie live. Trzeba tylko umówić się na konkretny dzień i godzinę. Tak żeby wszystkim pasowało. Wybór - 13 graczy, dokładnie tak samo grałem na Yahoo. Wczułem się w kreowanie zasad - o samym systemie ESPN nie mam pojęcia choć jest dość intuicyjne. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi w ROTO- proopnuje zacząć od tego: http://zawszepopierwsze.bloog.pl/id,488 ... index.html A z tym komisarzowaniem to powiem tak: właśnie postanowiliśmy zrobić sobie z żoną spontata i chyba wyskoczę 16.12 na tydzień do Egiptu - więc jeśli w tym terminie będzie draft to chyba w ogóle nie wezmę udziału w tej grze. sezon rusza 25.12 a w wigilię nikt normalny nie będzie draftował. Jeżeli draft ma być w weekend (a to byłoby najwygodniejsze) to jedyny dla mnie realny termin to 9-11.12. Nie wiem czy WAm taki będzie odpowiadał...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mi jak najbardziej. Wszystko po 8 grudnia mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mi jak najbardziej. Wszystko po 8 grudnia mi pasuje. Aha- oczywiście tam gdzie jadę będzie Internet i biorę lapka- więc dokończe udział w naszym obecnym drafcie i będę głosował do ostatniej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nie ma jeszcze picku szkoda bo dałbym picka jak nie będzie jeszcze przez pół godziny max 1h to potem wyjeżdżam i mega ciężko będzie dać dzisiaj picka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 poszedł pick? poszedł panowie nie napinajcie bo wam żyłka pierdnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja też mogę wybrobić się spokojnie do przysłego weekendu, Ale w takim wypadku tworzenie systemu ligi ze spadkami, automatycznie odpada (osobiście nie patrycypowałem nigdy przy tworzeniu customowej ligi roto, ale myślę że porządny nabór do takiej zabawy powienien przynajmniej leżeć na forum z 2 tyg, plus z tydzień na ogarnięcie dokładnych zasad, terminu losowań numerków....sranie sranie sranie) Więc przysłowiowo (może) zdążylibyśmy do świąt... Może wypowiadam się dość subiektywnie (bo ogarnięte już mam 1xroto i 2xH2H na ten sezon) ale myślę że w obliczu krótkiego sezonu fajnym poysłem byłoby zorganizowanie przyjemnej i kameralnej ligi na zwieńczenie naszych Fantasy Draftów. Trochę już się tu poznaliśmy i osobiście chętnie bym pociągnął dyskusje i zabawę do końca sezonu regularnego Optuję też za obraniczoną liczbą osób aby roto nabrało też formę prostszej rywalizacji dla osób mniej biegłych w temacie- powiedzmy 10, może 12 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nie ma jeszcze picku szkoda bo dałbym picka jak nie będzie jeszcze przez pół godziny max 1h to potem wyjeżdżam i mega ciężko będzie dać dzisiaj picka Wrzucisz zaraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nie ma jeszcze picku szkoda bo dałbym picka jak nie będzie jeszcze przez pół godziny max 1h to potem wyjeżdżam i mega ciężko będzie dać dzisiaj picka Wrzucisz zaraz? minąłem się z nim ale już poszło nie wierzę, że mam aż dwóch Mavsów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja też mogę wybrobić się spokojnie do przysłego weekendu, Ale w takim wypadku tworzenie systemu ligi ze spadkami, automatycznie odpada (osobiście nie patrycypowałem nigdy przy tworzeniu customowej ligi roto, ale myślę że porządny nabór do takiej zabawy powienien przynajmniej leżeć na forum z 2 tyg, plus z tydzień na ogarnięcie dokładnych zasad, terminu losowań numerków....sranie sranie sranie) Więc przysłowiowo (może) zdążylibyśmy do świąt... Może wypowiadam się dość subiektywnie (bo ogarnięte już mam 1xroto i 2xH2H na ten sezon) ale myślę że w obliczu krótkiego sezonu fajnym poysłem byłoby zorganizowanie przyjemnej i kameralnej ligi na zwieńczenie naszych Fantasy Draftów. Trochę już się tu poznaliśmy i osobiście chętnie bym pociągnął dyskusje i zabawę do końca sezonu regularnego Optuję też za obraniczoną liczbą osób aby roto nabrało też formę prostszej rywalizacji dla osób mniej biegłych w temacie- powiedzmy 10, może 12 osób. stwórzcie może sobie oddzielny wątek bo tutaj czasami ciężko się jest przebić przez te posty "nie na temat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tak więc z 8 pickiem w 3 rundzie Fantasy Draftu do mojej drużyny .....from California Uniwersity goes JASON KIDD Phi... to mnie zgasiłeś devil... a ja sobie myślałem, że mi się ostanie do czwartej rundy :roll: kurde- kobe, kidd.... miało byś tak pięknie ;D EDIT; zaraz się ogarnie nowy wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mi jak najbardziej. Wszystko po 8 grudnia mi pasuje.w moim przypadku odpada weekend 9-11 grudnia bo wyjezdzam i moge miec utrudniony dostep zeby dluzej posiedziec przy kompie, a tego bedzie wymagal draft na espn. Pozniej jestem dostepny prawie caly czas, trzeba tylko ustalic termin. musimy zaczac przed swietami? poszedł pick? poszedł panowie nie napinajcie bo wam żyłka pierdniei po co jakies zlosliwosci? ten draft to nie sprawa zycia i smierci i - moim zdaniem - jak jest sie na forum to mozna wrzucic kolejne nazwisko bez opisy nawet zamiast pisac w dyskusji usprawiedliwienia ze teraz nie moge i wrzuce kiedys. lepiej ten czas wykorzystac na wrzucenie zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mi jak najbardziej. Wszystko po 8 grudnia mi pasuje.w moim przypadku odpada weekend 9-11 grudnia bo wyjezdzam i moge miec utrudniony dostep zeby dluzej posiedziec przy kompie, a tego bedzie wymagal draft na espn. Pozniej jestem dostepny prawie caly czas, trzeba tylko ustalic termin. musimy zaczac przed swietami? poszedł pick? poszedł panowie nie napinajcie bo wam żyłka pierdniei po co jakies zlosliwosci? ten draft to nie sprawa zycia i smierci i - moim zdaniem - jak jest sie na forum to mozna wrzucic kolejne nazwisko bez opisy nawet zamiast pisac w dyskusji usprawiedliwienia ze teraz nie moge i wrzuce kiedys. lepiej ten czas wykorzystac na wrzucenie zawodnika no po świętach będzie już początek sezonu a właśnie chodzi o to by zdążyć do christmas games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 UWAGA! Temat ROTO utworzony, nie zaśmiecajmy już tego wątku bo nas komisarz Matek wyje...e BTW - co myślicie o Wall'u...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 UWAGA! Temat ROTO utworzony, nie zaśmiecajmy już tego wątku bo nas komisarz Matek wyje...e BTW - co myślicie o Wall'u...? chciałem go na ławe.... ktoś chętny jest na Marcina? bo nie wiem czy brać go na 4 czy też na ławkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 chciałem go na ławe.... ktoś chętny jest na Marcina? bo nie wiem czy brać go na 4 czy też na ławkę Jajcarz się znalazł Ale swoją drogą ciekawe kiedy pójdzie Gortat- poszło już 10 centrów, załapie się do s5 któregoś z nas...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi