Skocz do zawartości

2011 FANTASY DRAFT - ZASADY I DYSKUSJA

matek

Rekomendowane odpowiedzi

nie spodziewalem sie nowika teraz. no coz pierwsza runda najmniej przewidywalna.

chcialbym zeby dyskusja toczyla sie w tym temacie

to po co piszesz też w temacie dyskusji?

przeszkadza Ci to? nie wiem o co sie rzucasz...co z tego ze tutaj bym napisal jak moze nikt nie przeczyta

nie spodziewalem sie nowika teraz. no coz pierwsza runda najmniej przewidywalna.

chcialbym zeby dyskusja toczyla sie w tym temacie

to po co piszesz też w temacie dyskusji?

przeszkadza Ci to? nie wiem o co sie rzucasz...co z tego ze tutaj bym napisal jak moze nikt nie przeczyta

No i o to mi chodzi, przecież jest temat do dyskusji, to po cholerę zasmiecać ten z zasadami? Można wydzielić nowy oddzielny temat do dyskusji nt obecnego draftu, albo niech rozmowy dotyczące draftu toczą się w dyskusjach...

czyli jedziemy ABBA ? Najrozsądniej choc dalekie picki jak moj 16 ciezko bedzie i tak :)

I ostatni raz sie upewnie bo nie mam czasu mega sledzic tematu ostatni sezon plus przyszły? ;D Nie ostatnie 20 lat? :D

przewidujemy przyszly na podstawie 2-3 ostatnich

zawodnicy z tamtego sezonu-emeryci+rookies

ty a cot to za system k**** matek wymyśliłeś kosmiczny?

I jak to leci dalej w takim razie? Co ma byc ABBAABABABABABABABAB.....?

Czyli Warier zaczyna kolejkę 1,3,4.5.6.7? Czy 1,3,4 tylko a potem jak? Nie wkurwiaj sie tylko jak wziąłeś system po

1. niezrozumiały a po drugie w c*** promujący wysokie picki bo zaczynajac rundy 1,3,4 to w zasadzie trzeba było zrobic na 8 drużyn a nie 16 :)

Wytłumacz mi na chłopski rozum bo nie czaje.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.