croolick Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Poprzedni pick teoretycznie był dzisiaj, więc kolejny gracz ma czas do jutra.a nie wczoraj o 23.00? Ale moim zdaniem nie ma c odyskutować, CubeBrick byl dzis na forum wiec wie, ze ma oddac glos - i go odda, jestem pewnien:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 To, że o 22 kończy się czas na wybór nie znaczy, że o 22 zaczyna się następny dzień. CubeBrick ma czas do 22, jak nie poda wyboru kolejka przechodzi na croolicka. Ale jak ów wspomniany napisał - CubeBrick raczej zdąży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 To, że o 22 kończy się czas na wybór nie znaczy, że o 22 zaczyna się następny dzień. A co znaczy w takim razie? Czy poprzedni pick będzie o 15 czy o północy poprzedniego dnia nic nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 mamy czas do 22 nastepnego dnia od ostatniego wyboru. mialem wrazenie ze wszystko bylo wyraznie napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 no, CubeBrick, nie zawiedź mnie, pick'uj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 bez jaj, byc na forum i nie wybrac... niektorzy chyba celowo opozniaja :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drugiej Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Może się zastanawia nad najlepszą opcją Dla mnie teraz te wybory, których dokonają ludzie przede mną będą crucialowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 crucialowe... Whisky Tango Foxtrot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drugiej Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W sensie - decydujące o charakterze mojej drużyny. Crucial decisions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drugiej Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Croolick, dajesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W sensie - decydujące o charakterze mojej drużyny. Crucial decisions Wiem co miałeś na myśli, ale takie potworki językowe mnie dobijają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jak pomyślę że przede mną jeszcze 12 wyborów, to mam wrażenie że oprócz Hayes'a, z mojej listy zniknie jeszcze przynajmniej 11 zawodników ;P A ich skład sukcesywnie się pomniejsza, to jest straszne! Ludzie, czy Wy czytacie w mojej głowie? Chyba będę musiał sięgnąć po plan awaryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 świetny wybor, szczerze mowiac byl na szczycie mojej listy do kolejnego picka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 sorry, ze wstrzymywałem pick - ale wczoraj CubeBrick dał swój zdecydowanie za późno jak na piątek wieczór:) No, Bulls, teraz ja się niecierpliwie - co prawda jestem prawie pewien, że nie podbierzesz mojego kolejnego zawodnika ale chcę już go mieć na pokładzie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 na kolejny wybor chyba tez sobie poczekamy #edit nieee... tylko nie Lebron btw. lebron z jordanem? nie widze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 k...wa Bulls pokrzyżował mi plany, moim trzecim wyborem miał być LBJ.... Swoją drogą świetny wybór - o ile LBJ bedzie chciał być opcją nr 2 w ataku (a moim zdaniem jego współpraca z Wade'm pokazała, że jest to możliwe). Zresztą McHale to też dobry pick, też był na mojej liście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 lbj nie znosze ale mial byc moim kolejnym pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Panowie - dziś nie dam picka - wybór LBJ wymusił zmianę koncepcji mojego zespołu. Muszę znaleźć kogoś kto będzie bronił mojego kosza przed waszymi jordanami i bryantami a jednocześnie sam będzie strzelcem wyborowym. Na szczeście wybór mam jeszcze duży:) A może ktoś mi podpowie? W orbicie mojego zainteresowania jest obecnie 5 graczy: Drexler, Havlicek, Gervin, Dumars (obrona!) i Wade. EDIT: Przy czym tak naprawdę Gervin będzie wybrany tylko wtedy jeśli wymyślę kto inny może kryć SG w Waszych teamach - bo on się do tego nie nadaje. Prawdopodobnie z tego względu polegnie też Clyde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Havlicek to świetny wybór też dobrze pod względem budowy druzyny, no i zna się doskonale z Russelem, u I Thomasa obrona nie była już jednak taka dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Havlicek to świetny wybór też dobrze pod względem budowy druzyny, no i zna się doskonale z Russelem, u I Thomasa obrona nie była już jednak taka dobra Jasne, Isiah nie był świetnym obrońcą w sensie umiejętności - ale nadrabiał tym, czy nadrabiali wszyscy "Bad Boys" - uporem, zaciętością - na PG mi to wystarczy. Myślisz, że zawiedzie w rywalizacji ze Stocktonem, Kiddem czy też Nashem? Poza tym muszę też pamiętać o ofensywie - a tutaj nie mam żadnych wątpliwości, mam rozgrywającego z top 5 (a moim zdaniem nawet top3). Najsilniejszych obrońców muszę mieć pod koszem i na SG - i moim zdaniem Bill i Havlicek spełniają swoją rolę. A że dodatkowo rzucą mi razem te 35-40 punktów - tym lepiej, mimo wszystko chcę mieć zbilansowaną siłę pod obydwoma koszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi