SkoczekS1 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Tak prezentuje się nowyparkiet Raptors w realu: btw Podobno miał być taki: ale liga nie wyraziła zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Nie wywołuj wilka z lasu bo jak wejdą reklamy na dobre do NBA to takie parkiety mogą stać się normą Kolejne spodenki od koszulek "Pride" Celtics (tak to po boku to wzór ułożenia parkietu): Heat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mmmmmm, Celtics śliczne, szkoda tylko, że cały urok zepsują koszulki z rękawkami. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 btw Podobno miał być taki: ale liga nie wyraziła zgody. serio chciałbyś żeby Twoja ulubiona drużyna grała na takim gównie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 serio chciałbyś żeby Twoja ulubiona drużyna grała na takim gównie? Pewnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 czuję się teraz jak idiota ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Oficjalne fotki trzeciego stroju Wizards: Założą go 11 razy w każdy środowy mecz wyjazdowy oraz 2 razy u siebie (3 grudnia vs Lakers, 25 marzec vs Pacers) Naszywka z okazji ASG dla Knicksów: A tutaj wersja Brooklyńska: Edytowane 21 Października 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Spojrzałem na skrot Heat vs Rockets i fajnie sie prezentuje ten nowy parkiet Miami imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jeszcze jedna zmiana, która umknęła mi trochę mianowicie stroje sędziowskie: Były takie: Są takie: (przy okazji nowy alternatywny Pelicans w akcji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nie ma dla mnie gorszego widoku w NBA niz Paul Pierce w kolorstyce Wizards... http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/307/files/2014/09/wizards-media-day-paul-pierce-nba-washington-wizards-media-day.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dziwnie to może wyglądał na początku w Nest, teraz to już nie zrobi na mnie wrażenia nawet w koszulce Legii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Celtics Parquet Pride: Spodenki pokazywałem wcześniej Kiedy będą użyte Nie wiem jak dla was ale dla mnie te białe numery i napisy kompletnie nie pasują do szarej koszulki. Druga rzecz to od sezonu 15/16 Grizzlies będą mieli nowy alternatywny. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Panowie z adidasa w tym roku wyjątkowo "wysilili się" (są to oczywiście świąteczne koszulki) reszta: http://bleacherreport.com/articles/2267649-the-2014-nba-christmas-day-jerseys-are-here-and-they-are-terrible Edytowane 14 Listopada 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Niech już ta umowa z adidasem się skończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 ciekawe co na koszulce miałby napisane MWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Są stroje na All-Star: Pozytywne zaskoczenie jak dla mnie. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Fajniusie. Ciekawe skąd nagle taka zmiana w porównaniu z zeszłoroczną tragedią, różnica jest więcej niż kolosalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Miałem właśnie to wstawić też. Ciekawe są plecy: Na górze nad numerem będize imię zawodnika, a poniżej nazwisko (coś jak w latach 80'tych kiedy w jednej drużynie byli dwaj zawodnicy o takich samych nazwiskach i imionach na tą samą literę, tyle że tam imię było nad nazwiskiem) Tutaj fotka wyjaśniająca co każda gwiazdka oznacza: Reszta: Link Oczywiście Adidas mimo wszystko przemycił trzy paski, które są na końcu nogawek zupełnie jak w tegorocznym designie dla drużyn europejskich typu Real czy PAO. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Fajne naprawdę, oldschoolowe. Ale czemu reszta ciuchów (oprócz meczowych) się nie różni kolorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi