dr_kosa Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ps. do wziecia jest jeszcze Nelson i Ridnour. dodam, że interesują mnie głównie picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Evan wypadł z S5 na treningach, wygląda na to że nieźle po dupie zbiorę na tej wymianie... mam do spylenia sporo ludzi więc walić śmiało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1) Andre Miller 43,20 2) Andrea Bargnani 40,80 4) Andrei Kirilenko 38,85 7) Trevor Ariza 33,80 8) Shane Battier 31,10 9) Jodie Meeks 23,65 10) Brandon Rush 22,70 do opylenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mam zamiar powalczyć o podium więc dawać oferty za Wilsona Chandlera, bo zostały mi 3 dni żeby go opchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Yi out i jestem poniżej 460fp. Jeszcze dwóch moich graczy nie ma klubów, Troy Murphy i Reggie Evans. Wielu plotek nie ma, najwyżej polecą na FA. Jeszcze kilka dni i rozpoczynamy sezon Przypominam o niedzieli i zejściu z salary. Gdyby komuś się nie udało to wywalam jednego gracza i tak po kolei: Maciek - Jarrett Jack Marcos - Ronnie Brewer blaugrana - John Salmons Antek - Jason Terry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ms9 gdybyś mógł to zrób mi tabelkę,postaram się wklejać na bieżąco tak jak w sezonie ubiegłym. Do sezonu kilka dni a Arenas-nie ma klubu,Biedrins nie wiem czy żyje...zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jest nareszcie trade Do mnie: Hedo Turkoglu do drtoudi: Wilson Chandler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 potwierdzam nie ma jak to mieć reprezentanta Chińskiej ligi w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mamy deal: do blaugrany: E.Udoh do mnie: J.Salmons blaugrana potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Rubio dal rade w debiucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Shumpert również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mbah na FA i jestem poniżej sc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 nadal chetnie wymienie (moze byc w pakiecie) za cos mlodszego lub pick/picki: Jameer Nelson 37,70 Luke Ridnour 36,80 Jeff Green 31,85 Ryan Gomes 22,30 czekam na oferty :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 nadal chetnie wymienie (moze byc w pakiecie) za cos mlodszego lub pick/picki: Jameer Nelson 37,70 Luke Ridnour 36,80 Jeff Green 31,85 Ryan Gomes 22,30 czekam na oferty :roll: za Jeffa to teraz dostaniesz duuużo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 potypujemy? Sezon będzie specyficzny bo każdy opuszczony mecz czołowego gracza może zadecydować o końcowym wyniku. Bardzo ważne będzie wykorzystanie 660 slotów. faworyci: obrońca tytułu czyli Piotreksuper antek no i chyba największy IMO faworyt: blaugrana walka o czołowe miejsca czeka: Maćka i #1, którzy mają fajne, wyrównane składy DeTe i buła też będą pewnie w czołówce patrząc po składach dużo zespołów będzie walczyło o czołową dziesiątkę, a raczej mało jest teamów, które będą walczyły o pick. Tutaj faworyt jest jeden czyli mac, uda Ci się zejść poniżej 300fp? Chce powalczyć w tym sezonie o zwycięstwo, po to pozyskałem Allenów. Mam nadzieje, że moje gwiazdy dalej będą gwiazdami, reszta rolesów co najmniej utrzyma swój poziom, a będzie jeszcze lepiej jak się polepszą. Oby zdrowie pozwoliło moim zawodnikom grać, a Hayes nie podzieli losu Greena i serce mu wytrzyma. Jeszcze tylko Reggie Evans znajdzie klub i możemy zaczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wiec i ja coś skrobnę... faworyt na chwilę obecną to ms9-w miarę równa ekipa,z 3 wielkimi gwiazdami... Antek,ma jeszcze trochę do zejścia,dlatego skład się trochę uszczupli.Oczywiście walka o 1 miejsce... Wielcy pretendenci w walce o mistrza: Maciek-świetna wymiana turasa za chandlera. Tomko Blaugrana #1 Dete Buła Kolejność przypadkowa. Nie należy zapominać o: Marcos(jednak Baron Davis out na 2 miechy),Butler(kiedy on zagral caly sezon)? Tryczek-Outlaw out chyba dłuższy,no i brak lidera..Brand najlepszy Vic-Skład emerytów,ale całkiem przyzwoity :mrgreen: Obi-Liczę,że coś pokombinuje i powalczy. Jeśli chodzi o mój skład,to nie do końca jestem zadowolony.Biedrins wyleci z s5,arenas bez klubu,lewis niepewny,crawford mógł wybrać lepiej,salmonsa coś boli,boozer???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 faworyci: w tak dziwnym sezonie trudno o zdecydowaną czołówkę, więc dosyć szeroko z wyrównanymi szansami, zależnie od rotacji jaką obiorą drużyny w NBA: antek / piotreksuper / buła / Maciek / DeTe / ms9 potem peleton walczący o TOP10 (w tym i ja, choć szanse średnie...). blaugrana wg mnie ledwo wskoczy do TOP10, a za rok będzie prawdziwe wyzwanie żeby jakoś to przebudować... czarny koń: obi (rok temu typowałem ms9 i się nie pomyliłem ; ) ) drużyna na lata której każdy zazdrości już dziś - Minny największe bagna (czyli że chyba miejscami nawet moich PHX bym wolał) - Bobki (przy szczęściu TOP10, brak perspektyw na coś więcej w kolejnych latach), Chicago (Amare i zbieranina), PTB (starzy i niejarzy) i blaugrana (ostatnie tango...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To może i ja typnę. Walka o tytuł: ms9 i antek, choć Lakersi jeszcze przed ostateczną przebudową i kwestia co tam się jeszcze znajdzie. Maciek będzie im deptał po piętach i namiesza o ile dobrze poustawia S10 (ale pozbycie się DeAndre to i tak był duży błąd), a Defending champion tak jak napisał ma ból głowy: ciężko będzie o obronę jeżeli Lewis i Arenas nie odpalą. Blaugrana: last dance tylko kto wierzy że trzon zespołu zagra po 66 meczy? Czarny koń: obi #1, Tomko, tryczek, buła powinni być w 10, kolejność przypadkowa. A mój skład choć wyglądał jako tako to się w ostatnich dniach zaczął sypać przez brak pewnego PG - no chyba że Davis ściemnia z tą kontuzją i wróci szybciej np. w alley'ach z Amarem (marzenia nie kosztują) No chyba że Barea zagra sezon życia i przyćmi Rubio (j.w. odnośnie marzeń). Coś wyżej od 10 to będzie sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Maciek będzie im deptał po piętach i namiesza o ile dobrze poustawia S10 (ale pozbycie się DeAndre to i tak był duży błąd)To się okaże :wink: , T-Will dzisiaj w nocy 14pkt, 9 zbiórek- nakrył Budingera czapką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi