Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 pan siara potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 jest deal amare udrich i 14 pick do drtoudi ellis perkins i 6 pick do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 potwierdzam deal z marcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 chcialem sie pozbyc amare, pomimo tego że to raczej pewniak na 55 fp na najbliższe 5 lat. tez udricha bo w bucks to on zrobi 20 fp a nie 40. ellis szczytem marzen nie jest, zresztą nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba go juz kiedys tu miałem ;] zawsze lepszy ellis niz oferowany mi boozer, marc jackson jest jaki jest ale tak czy siak jak nie będzie trejdu to ellis 52-54 fp po prostu musi robic. poza tym mocno odmłodziłem skład pozbywając sie dwóch 30 latków, perk to starter i te 30 fp raczej zapewni a może i 6 pick okaże sie jakims małym stealem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 zbieram Picki z top10. Chetnych prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Aktualizacja składów zrobiona, dodatkowo zgodnie z życzeniem dodałem kontakt do wszystkich GMów. Jeśli ktoś chce dodać swoje gg to niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Aktualizacja składów zrobiona, dodatkowo zgodnie z życzeniem dodałem kontakt do wszystkich GMów. Jeśli ktoś chce dodać swoje gg to niech da znać. Brakuje mi wymiany Matthews-George pomiędzy mną a Vickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 jest deal z DeTe mój pick 10 idzie do DeTe`go chris kaman aka caveman idzie do mnie DeTe potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 DeTe potwierdza. Z Krzyśka nic nie będzie. Z nr 10 pewno też nie, ale schodzę z SC, wywale jeszcze na FA jednego dwóch graczy, pomotam z pickami i mogę grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Wracam 15 lipca, jestem doslownie na sekunde, sorry ze mnie nie bylo i mialem jak widze ładnie zajebana skrzynke pmami, po powrocie mam nadzieje wroce do regularnego odwiedzania forum. ps, dzieki ms9.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Panowie, liga założona. Pośpiechu nie ma, ale kto chce może się logować. ID ligi i hasła pójdą na PMy, pytania, problemy - PM, gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 W PMach wkradł się błąd, w ID powinno być 3014, nie fbx#3. Hasło jest prawidłowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 jestem na pokładzie pewnie sezon nie ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Temat z draftem gotowy, czas na wybór jest nieograniczony. ME w trakcie, nie wiadomo co z sezonem więc nie będziemy nikogo pospieszać. Enjoy ;] Przy okazji jeśli ktoś ma do sprzedania SG to jestem zainteresowany. Wszyscy łącznie z Westbrookiem, Rose'm i Love'm są na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 sprzedam pick 19 kings tegoroczny oraz przyszłoroczny kings. Chętnie oddam tanio: 1.Mcrobertsa 2.Shawne williamsa 3.Maurica Williamsa 4.Booker troszke droższy. O każdego można pytać ale Paul,deron,Aldridge i Felton są raczej nie do ruszenia,chociaż wszystko jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Koelner i dr_kosa, wyrzućcie kogoś ze składu żebym mógł Wam dopisać wybranych przez Was graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 OK OK wymiana z Piotreksuper - Sacramento; Pick 19 + pick 2012 Detroit: Jamal Crawford +Nate Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 potwierdzam,biore Crawforda i Robinsona wywalam A.Parkera i M.Evansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Chętnie oddam J.R. Smitha... Jeżeli komuś pasuje do obranej strategii to niech wysyła propozycję wymiany. Edit Oddałem do DeTe J.R. Smitha + pick 2012 Rockets za Wesa Johnsona + #15 pick 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Marcus Camby dla każdego kto nie lubi swoich picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi