Chytruz Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 lk#1 dostaje Ridnoura i pick 2012 Chytry dostaje Mo Williamsa, którego k**** nienawidzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Deal nie porywa, ale co poradzic... Po cichu licze, ze staruchy Chytrego beda mialy slaby sezon i pick nie bedzie najgorszy. Ridnour przy zalozeniu, ze Rubio w tym sezonie nie pojdzie do NBA i Wolves nie wezma Irvinga nie powinien byc wiele gorszy od Williamsa. Duzo zalozen, ale sklad marny wiec moge sobie na to pozwolic. W najgorszym wypadku moj przyszloroczny pick na tym nie straci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 kupie picki w 2012 i wkupie sie w top7 tegorocznego draftu(nie obchodza mnie picki 1-3) ale jesli chodzi o tegoroczny draft to raczej draft day trade wchodzi w gre, w kazdym razie zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 kupie picki w 2012 i wkupie sie w top7 tegorocznego draftu(nie obchodza mnie picki 1-3) ale jesli chodzi o tegoroczny draft to raczej draft day trade wchodzi w gre, w kazdym razie zapraszam do dyskusjiKembe chcesz kupić gnido dworska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 kupie picki w 2012 i wkupie sie w top7 tegorocznego draftu(nie obchodza mnie picki 1-3) ale jesli chodzi o tegoroczny draft to raczej draft day trade wchodzi w gre, w kazdym razie zapraszam do dyskusjiKembe chcesz kupić gnido dworska ?To potrzebowalby raczej picku z Top5 ;-) Przeciez Kanter, Vesely i Valanciunas sa pewnie zbyt zieloni by ich draftowac tak wysoko u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Kemba jaki Kemba ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Kemba idzie w TOP 3 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Kemba idzie w TOP 3 :mrgreen:Haahaha, złamałeś chłopu serce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Kemba idzie w TOP 3 :mrgreen: Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kemba idzie w TOP 3 :mrgreen: Dokładnie. Hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 podpisali Rubio. będzie z 19fp / mecz. zakładając że nie będzie lock outu.. łamiąc swoje c***owe drobne ciało pewnie zagra z 53 mecze. 53 x 19. 1007 pkt jestem do przodu. to będzie mój sezon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 jak za rok zajebiesz znowu dwa top5 picki to za 5 lat bedziesz rzadzil i dzielil FBX1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 taki jest dokładnie plan. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 let the draft week begin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kemba Kemba Kemba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jak tak dalej pojdzie to wezme Kembe z 17 pickiem, podjaralem sie tym draft talkiem i chetnie wciagne cos jeszcze - odjebalo wszystkim swoja droga Corey w Bobcats - jako lider - jaram sie - hi 5 ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 swoja droga Corey w Bobcats - jako lider - jaram sie - hi 5 ai3Tez sie ucieszylem... po czym sobie przypomnialem, ze go sprzedalem ;-) Gratki. A ogolnie jakos duzo PG sie w Bucks zrobilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Flynn w Rockets. Jest miejsce dla Rubio. Flynn w Rockets. c***a sobie przy Lowrym i Dragicu pogra. Hill w Pacers. Będzie napierdalał jak Włoszczowska na Gubałówce. A z nr 1 i 2 jestem w dupie. Mam problem bogactwa i nie wiem kogo wybrać :PPPP Kogo mi radzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 jakby ktos byl zainteresowany to moj tegoroczny pick 11 jest do wziecia. najchetniej spakowalbym to razem z jakims grajkiem ode mnie w zamian za cos nieznacznie lepszego (nieznacznie, gdyz nie moge przekroczyc salary). ewentualnie moge go oddac za przyszloroczny pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 jakby ktos byl zainteresowany to moj tegoroczny pick 11 jest do wziecia. najchetniej spakowalbym to razem z jakims grajkiem ode mnie w zamian za cos nieznacznie lepszegoTez bylbym zainteresowany jakims trejdem, ale tak sie zastanawiam czy jest jakikolwiek sens wymian w tej chwili zamiast przed naszym draftem? Duzo niewiadomych, wiec trudno o roznorodnosc opinii, a czas nie cisnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi