Przem Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Luzować dupy! Links wszystkich wyrucha antek wskoczył 'na' mateka. No macie sporo akcji tutaj. Bedzie ciekawiej niż w tej zarozumiałej grupie e-basket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 To ja się zgłaszam ok, jesteś dodany, więc w obu grupach mamy po 16 GMów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja dam wybór wieczorem poznym dzisiaj za co przepraszam ale musze rozkminic jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 pierwsza runda mogla poleciec z listy wyslalibysmy liste 16 zawodnikow do loraka i bysmy choc troche podgonili e-basket. fajnie b y bylo zeby draft sie skonczyl w tym samym momencie by chociaz game plany nie byly kopiowane z drugiej ligi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wyluzuj, składy będą inne to jak można kopiować gameplany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAQU Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Widzę, że już nie jestem ostatni a szkoda. Te 2 picki z rzędu to całkiem mocna broń przeciwko pierwszej 1-7 draftu, których ciężko będzie nadrobić. Myślę jeszcze, że cała zabawa rozegra się w 4-6 rundzie, gdzie dobierane będą brakujące - kluczowe elementy. Tak w ogóle to dwa razy na forum brałem udział w losowaniu i dwa razy byłem ostatni. Ciekawe, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Może by tak założyć osobne forum do tego fantasy? Bo jak tak bedziemy tak mnożyć tematy, w końcu zakładając osobne dla każdego pojedynku (?) to troche bedzie to zasmiecać forum. By było czytelniej po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Może by tak założyć osobne forum do tego fantasy? Bo jak tak bedziemy tak mnożyć tematy, w końcu zakładając osobne dla każdego pojedynku (?) to troche bedzie to zasmiecać forum. By było czytelniej po prostu.word Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wowo k****, ile możesz nad 3 pickiem myśleć? Miałeś cały tydzien. Tak - tydzień, bo było od początku wiadomo, że 1. idzie MJ, a z 2. Hakeem... ZJebałeś jak Górniak polski hymn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Tempo godne polskiego piłkarza w 90 minucie meczu. Aż się boję co będzie w 6-7 rundzie. Sam mam pick 8, ale poczekać będziecie musieli do wieczora. Cały dzień w pracy. Z iluzorycznym dostępem do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 W sobote też pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obasa Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 widze macie idealna ilosc graczy, czyli 16, jednak napisac musze jak by ktos chcial np zrezygnowac to bym sie chetnie wcisnal w jego miejsce ;] wiecie, taki Sundiata Gaines podpisany z D-league jak niskich zabraklo. zawsze chcialem Kobemu skopac dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wowo ma jeszcze ~10 godzin, jeśli nie napisze to wejdziesz za niego. Pytanie do LO - ja mam 3. pick czy Obasa przejmuje ten od Wowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Obasa nie gra przecież. Ty masz jego i jedziemy dalej dopóki on się zgłosi i nie wybierze kolejnego numeru (chyba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Przeciez napisał ze wybierze dzis poznym wieczorem a wy juz chcecie go wyrzucac z gry? Najwyżej da jutro. Wyluzujcie. Ja podalem wybor dopiero wczoraj bo od czwartku mnie nie bylo w domu. Zreszta na wybor jest chyba doba czasu.. ps. osobne podforum by sie przydało. albo przeniesienie tematów do działu fantasy bo tu sie zaczyna burdel robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nom, doba od 9:50. Przede wszystkim zaś chodzi o to, że na wybór miał czas od losowania, tym bardziej że Luki napisał w temacie, że bierze Hakeema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Moze myslal ze ja wybiore Iversona a niespodziewanie zajebałem mu Jordana i teraz cały pre rank mu padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Zasada doby będzie dopiero obowiązywać od poniedziałku... więc wyluzujcie a nie się spinacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja jebie. Jak na ciebie mówią? Kolec? Stolec? Reapper? Widzisz miałem dylemat jeśli chodzi o tą zabawę czy wybierać najlepszych czy moich ulubieńców. Otóż dodam tylko, iż nie wyglądało to tak, że zamykałem się po 12h wyizolowany od świata i myślałem "Timmy czy T-mac. Boże co ja mam zrobić?! Help me!" tylko ja prowadzę życie dość intensywne (czytaj: często mnie nie ma w domu). Napisałem dzisiaj, że dam bo byłem zalatany, gdyż albowiem musiałem lecieć do kina na Sanctum 3d (swoją drogą mogli zrobić 2d i byłoby to samo ale się nie znam). Poza tym jestem w toku organizowania sobie wakacji z moją kobietą i jest to zajęcie dość żmudne, męczące i nie ukrywam ważniejsze niż to, żebym siedział na forum od rana do nocy, żeby cię nie wstrzymać k**** tych paru godzin. Ty naprawdę myślałeś tak bo myślę nad tym cały weekend? Ja jebie ty w ogóle ogarniasz normalny poziom prowadzenia dyskusji? Czy mam się przerzucić na twój poziom? OMG OMG OMG OMG OMG SpI3PrZy&3m BO$$$$$hhhhEEE S00rKA. T333RAz już BĘdzI3 Sw333333TTTTT!!!! Przepraszam za późny wybór, wiem, że mogłem wcześniej. Teraz nie będę już wstrzymywał, więc zluzuj poślady bo jak pierdzisz to cię tylko psy słyszą. W ogóle masz jakieś życie poza tym forum? Tak z ciekawości, bo raczej się nie napinam po internecie. Wiem, że Gliwice to może nie metropolia ale chyba jakieś laski/kolegów tam masz? Może warto iść w weekend na piwo albo jak jesteś za młody to na kawę do maca? Bo chyba macie maca nie? Macie? Reszte użytkowników szczerze przepraszam i już będę w miarę szybko (tego samego dnia) dokonywał wyborów. BTW. Jak był ktoś w hotelu Zefir w Bułgarii to niech napisze na priv czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dopisujcie kto jest next, łatwiej będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi