royfan Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 League Pass działa od razu. Na mecz powinieneś zdążyć nawet jeśli podasz wszystkie dane tuż przed rozpoczęciem. Co do drugiego pytania to nie mam pojęcia jak to jest z miesięcznym abonamentem. Wiem tylko że subskrypcja jest automatycznie przedłużana, więc jeśli nie będziesz chciał przedłużać na kolejny miesiąc, to daj im znać wcześniej że rezygnujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Istnieje w ogóla opcja miesięcznego abonamentu? Ja na ilp widzę tylko cały sezon za 140$ albo team cały sezon za 110$. Nie ma nic na 1 miesiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 @stratosfar No co Ty, jak byk jest też opcja niecałe 100zł za miesiąc... https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ok, widzę coś za stówę, ale to nie są raty za cały sezon? Tzn, że będe musiał po 1 miesiącu koniecznie opłacać następne itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 mozna jakos przywrocic stare nba tv bo to nowe jakos tak chodzi ze wogole troche mi obraz zacina nawet na gorszej jakosci w starym bylo ok ;/ a tak wogole co to jest|? NBA TV Live (monthly) USD$0.00 normaLniw trzeba za to placic a tak to nie|? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 NBA TV Live (monthly) USD$0.00 normaLniw trzeba za to placic a tak to nie|?Jak masz wykupione ILP to NBA TV jest za darmo, jak ktoś nie ma, to może sobie wykupić sam ten kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Podobno jest free preview do 4 Marca - tak widzialem w TNT tyle że jakos nie moge tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ll_cool_majki Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Jak włączyć po zmianie wyglądu ten darmowy LP? Dzisiaj miało być też za free, ale nie wiem jak odpalić. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Jest za free ale dla amerykancow. A jak zmienisz ip na amerykanskie to sie okazuje ze free jest, ale przez ileś tam minut, później musisz odczekać następne ileś minut żeby móc znowu oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoskwa23 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 nie wie ktoś czy na moim telefonie (samsung wave 3 system bada) da sie ogladac ilp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wie ktoś jak najlepiej zgrać coś z League Passa na kompa? Niedługo będą puszczać w tej nowej tv podpiętej pod LP mecz w którym Kobe rzucił 81 pkt i zależy mi żeby zrzucić to sobie na dysk. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 nie wiem czy do końca to wszystko jest dostępne, bo nie wnikałem ale na pierwszy rzut oka wygląda niezwykle ciekawie: http://www.nba.tv/nbatv/subscribe dość tanio całe PO, można brać jeden mecz! a jak są tu jakieś haczyki to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 wchodze na LP z zamiarem obejrzenia meczu, a tutaj wszystkie wyniki ..... nie powinno tego byc na nba tv ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 jest guzik do ukrycia wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Siema mam problem chciałem wykupić NBA.TV koszt wychodzi ~139zł przelałem na konto paypal 160zł. Gdy wybieram podczas sposobu płacenia opcje paypal to muszę zalogować sie na ich stronę, po zalagowaniu mam taki komunikat i nie mogę zapłacić: Zdjęci nie moje ale wyskakuje ten sam komunikat. Ogarnąłem wystarczy zwykła karta bankowa ale z możliwością płacenie międzynarodowego. Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez kolejorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Kupiłem sobie pakiet 'końcówka sezonu + playoffy' 40$ i ten tego. Ten nowy wystrój jest jakiś dziwny, mam cały czas NBA.TV wszędzie, normalnie mi działać będzie ILP? Mam komunikat, że [TABLE=width: 456] [TR] [TD]Current Packages [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: box_white, bgcolor: #FFFFFF][TABLE=width: 456] [TR] [TD]League Pass Playoffs (One-Time)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: box_white, bgcolor: #FFFFFF][TABLE=width: 456] [TR] [TD]NBA TV Live (monthly) [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] więc playoffy mam opłacone i każdy mecz będę mógł oglądać, tak? cena wydała się strasznie niska, ale muszę się upewnić czy dobrze zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 no chyba nie ma juz League Pass i jest NBA.tv w to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 kolejorz nie wiem czy zauważyłes ale to kosztuje 139 dolarów a nie zł i masz napisane nie można użyc istniejących kart kredytowych do sfinansowania tej płatności, bo po prostu nie masz tam tyle środków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 To pewnie zdjęcie z grudnia jest gdy 130$ wszystko kosztowało, a pewnie marnie się sprzedało w tym sezonie wiec PO po 40$. No nie ma innych opcji na nba.com wiec chyba to co kupiłem to jest to samo co rok temu: każdy mecz - każdy dzień? Dojebali z tymi zmianami, nie ogarniam ich już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 kolejorz nie wiem czy zauważyłes ale to kosztuje 139 dolarów a nie zł i masz napisane nie można użyc istniejących kart kredytowych do sfinansowania tej płatności, bo po prostu nie masz tam tyle środków... chyba Ty czegoś nie zauważyłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi