ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Tez przełączyłem się bo Noculak akurat dobrze gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał: Na żywo nie obejrzysz tego co C+ ale wejdzie po zakończeniu. To finalow tez ludzie co płaca za lp nie zobaczą ?? Bo stawiam ze c+ ma finaly… Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Nie ma blackoutów, coś się wywaliło, bo nawet zalogować się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, ignazz napisał: Tez przełączyłem się bo Noculak akurat dobrze gada Jak można oglądać NBA z polskim komentarzem? Nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 3 min. Jebcie to Lp panowie, odpalajcie streamy, powtórki z nbareplay.net i niech zasysaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 6 minut temu, Domin0 napisał: Nie wiem, u mnie np. nie da sie w ogóle zalogować więc to raczej nie blackout tylko jakiś inny problem techniczny. A to ja sie loguje i inne mecze chodza, tylko bos atl nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, ignazz napisał: Na żywo nie obejrzysz tego co C+ ale wejdzie po zakończeniu. Lekko chaotyczna wypowiedź, ale uściślijmy. Mam LP ale nie mogę oglądać meczu bo pokazuje go C+? No kurva bez jaj. To za co ja płacę? Po to kupiłem LP żeby sobie oglądać NBA uczciwie przez cały sezon. Wychodzi na to, że lepiej mieć ich w dupie i korzystać z pirackiego sygnału. Mam C+ więc i tak oglądam ale chodzi o zasadę. Place i chce dostać to za co zapłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 https://bestsolaris.com/nbastreams/boston-celtics-vs-atlanta-hawks/ I c*** im w dupę! Tfu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, ptak napisał: Lekko chaotyczna wypowiedź, ale uściślijmy. Mam LP ale nie mogę oglądać meczu bo pokazuje go C+? No kurva bez jaj. To za co ja płacę? Po to kupiłem LP żeby sobie oglądać NBA uczciwie przez cały sezon. Wychodzi na to, że lepiej mieć ich w dupie i korzystać z pirackiego sygnału. Mam C+ więc i tak oglądam ale chodzi o zasadę. Place i chce dostać to za co zapłaciłem To jest chyba pozostałości po umowie na wyłączność C+ w Polsce ( na żywo transmisje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 nigdy wcześniej na ilp nie było żadnych blockoutów, niezależnie od tego czy mecz leciał na c+ czy nie, a mam LP od dobrych kilku lat. nie wiem o co tu chodzi. ja też się nie mogę zalogować, coś im tam mocno padlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Jakoś cały sezon nie było blockoutów, awarię mają i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, ignazz napisał: To jest chyba pozostałości po umowie na wyłączność C+ w Polsce ( na żywo transmisje) "Every NBA game is available with NBA League Pass in every country except the US and Canada. Blackout restrictions exist because local and national content providers have certain exclusive rights to televise live games and content. The audio of games that are blacked out will be available to listen live. " - cytat z oficjalnej strony nba, więc blackouty chyba nas nie dotyczą? Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Domin0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) U mnie już jest ok. Standardowo oglądam na LP bo nie rozumiem komentarza Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 OK, u mnie już działa 1 minutę temu, Domin0 napisał: "Every NBA game is available with NBA League Pass in every country except the US and Canada. Blackout restrictions exist because local and national content providers have certain exclusive rights to televise live games and content. The audio of games that are blacked out will be available to listen live. " cytat z oficjalnej strony nba, więc blackouty chyba nas nie dotyczą? Nie dotyczą. @ignazz nie wprowadzaj ludzi w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 u mnie dalej lipa, ogólnie od wykupienia LP( na początku playin) obejrzałem 1 mecz bo poza tym same problemy techniczne, piszę do supportu o zwrot kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 blackouty dzialaja na tej zasadzie ze nawet bedac w stanach Windhorst ostatnio mowil nie mogl obejrzec na lp Nuggets bo byl w strefie jakiejs gdzie USA gdzie prawa do nba ma ktos inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 47 minut temu, Kubbas napisał: blackouty dzialaja na tej zasadzie ze nawet bedac w stanach Windhorst ostatnio mowil nie mogl obejrzec na lp Nuggets bo byl w strefie jakiejs gdzie USA gdzie prawa do nba ma ktos inny LP w stanach jest pojebane akurat, jak jesteś fanem drużyny X to jest duża szansa ze drużyny Y nie obejrzysz, był o to płacz na reddicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, ignazz napisał: Zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 u mnie na AndroidTV działał cały czas, ale co chwilę przeskakiwało na jakość rzędu 144p ciekaw jestem czy ktoś im pozwu zbiorowego za to nie zajebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi