Skocz do zawartości

NCAA 2010/11

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

ten supershooter fredette wygląda, w perspektywie NBA, trochę na next a-morrisona albo gorszy wariant t-hansborougha, generalnie : bardziej na euro-gracza, mistrza ligi greckiej albo jeszcze mniej

atletycznego trajana langdona, niż kogoś, kto to w NBA się zaczepi w 4-osobowej rotacji

guardów.

ale, w sumie jest to fajna story w stylu, który amerykańcy kochają : idol szkolny, który pozostaje nim

do końca zycia i w wieku 45 lat, jako stateczny, lekko nadwagowy stateczny obywatel, z wyblondzoną żoną

i trójką odchowanych dzieciaków, pykając fajeczkę na bujaku przed domem wspomina z zamglonymi oczkami swoje lata szkolnej chwały, kiedy miał świat u stóp, a każdą laskę na pstryknięcie palców i był wzorem dla zapatrzonych

w niego licznych "kevinów arnoldów", a świat koledżu, imprez, dopisywanych stopni kręcił się dookoła jak magiczny, wielokolorowy bączek. niemal mam przed oczami charakterystyczny klimat american-hs/college-movies ;] fajna wizja, na mój gust. życie-marzenie przeciętnego redneka.

za mały, za wolny, za słaby jak na waruny NBA. nie poszedł rok temu hypowany all-american scottie reynolds, może i fredette nie pójść. a jesli nawet pójdzie, to tylko po ew.pierwszy kontrakt, bo potem wybór jaki przed nim stanie, to otworzenie restauracji w swoim "wąchocku", w której główną atrakcją będą twarde jak pośladki jagienki steki z bawołu i gawędy właściciela o "czterech przyłożeniach w jednym meczu", albo migracja zarobkowa w jakiejś ładniejsze okolice niż ameryka.

ten supershooter fredette wygląda, w perspektywie NBA, trochę na next a-morrisona albo gorszy wariant t-hansborougha

Widziałeś Morrisona w NCAA?

za mały, za wolny, za słaby jak na waruny NBA. nie poszedł rok temu hypowany all-american scottie reynolds, może i fredette nie pójść.

Reynolds nigdy w mockach nie był wysoko, więc nie wiem o co chodzi. I tak naprawdę nikt go nie "hypował" jako zawodnika NBA, a jedynie bardzo dobrego gracza na warunki NCAA, który zapisał się w kartach historii uczelni Villanova.

byla moda na Iversona/Iversonow - Steve Francis moze mu podziekowac

byla moda na Nowitzkiego - Tschikishvili moze mu podziekowac

jest Steph Curry i Freddete tez moze mu podziekowac , jak dla mnie i Curry(6th man na mistrzowskim teamie, allstar na 8seedzie) i Freddette sa przereklamowani

Kemba Walker to jest kozak

byla moda na Iversona/Iversonow - Steve Francis moze mu podziekowac

byla moda na Nowitzkiego - Tschikishvili moze mu podziekowac

jest Steph Curry i Freddete tez moze mu podziekowac , jak dla mnie i Curry(6th man na mistrzowskim teamie, allstar na 8seedzie) i Freddette sa przereklamowani

Kemba Walker to jest kozak

Kemba tym crossem i buzzerem zdobył moje serce. Będę się jarał nim i Perrym, mega.

@Maciek. Wydaje mi się , że na siłę szukasz pogłosu. Mimo całej słabości obrońcy, Kemba nie zagubił się w koźle, a ponadto zrobił sobie 3 hektary wolnego miejsca do trafienia GW.

Ten GW Thomasa to raczej fart niż klasyk.

ten supershooter fredette wygląda, w perspektywie NBA, trochę na next a-morrisona albo gorszy wariant t-hansborougha, generalnie : bardziej na euro-gracza, mistrza ligi greckiej albo jeszcze mniej

atletycznego trajana langdona, niż kogoś, kto to w NBA się zaczepi w 4-osobowej rotacji

guardów.

ale, w sumie jest to fajna story w stylu, który amerykańcy kochają : idol szkolny, który pozostaje nim

do końca zycia i w wieku 45 lat, jako stateczny, lekko nadwagowy stateczny obywatel, z wyblondzoną żoną

i trójką odchowanych dzieciaków, pykając fajeczkę na bujaku przed domem wspomina z zamglonymi oczkami swoje lata szkolnej chwały, kiedy miał świat u stóp, a każdą laskę na pstryknięcie palców i był wzorem dla zapatrzonych

w niego licznych "kevinów arnoldów", a świat koledżu, imprez, dopisywanych stopni kręcił się dookoła jak magiczny, wielokolorowy bączek. niemal mam przed oczami charakterystyczny klimat american-hs/college-movies ;] fajna wizja, na mój gust. życie-marzenie przeciętnego redneka.

za mały, za wolny, za słaby jak na waruny NBA. nie poszedł rok temu hypowany all-american scottie reynolds, może i fredette nie pójść. a jesli nawet pójdzie, to tylko po ew.pierwszy kontrakt, bo potem wybór jaki przed nim stanie, to otworzenie restauracji w swoim "wąchocku", w której główną atrakcją będą twarde jak pośladki jagienki steki z bawołu i gawędy właściciela o "czterech przyłożeniach w jednym meczu", albo migracja zarobkowa w jakiejś ładniejsze okolice niż ameryka.

no ten post mnie rozjebal (pozytywnie)

+ miljon :wink:

Southeast strasznie nieprzewidywalny, spokojnie można nie trafić nikogo ze Sweet 16, Florida, St. Johns, BYU duże niewiadome, Pittsburgh też niepewny.

Najchętniej bym dał cztery 1 seedy w Final Four, nie ma takiego pewniaka do wtopy jak Syracuse rok temu. Trochę mało prawdopodobne, że cztery jedynki zagrają w FF więc chyba na siłę kogoś innego wstawię.