Skocz do zawartości

NCAA 2010/11

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

http://basketball.realgm.com/wiretap/211997/Perry_Jones_Suspended_For_Wednesdays_Game_Possibly_Longer

WTF ? Przyjął gotówke or sth od rekrutujących ? Spadnie w mokach. Poza tym, jak jest suspended i nie rozegrał całego sezonu to może przystapic do draftu ? Bo czytałem na hoopshajpie chyba, że Perry na 99% atakuje draft w tym roku. DAMN

Do draftu może przystąpić jak najbardziej.

Baylor i tak dużo nie straci, bo szanse na załapanie się do MM mieli marne.(nie wierze, że wygraliby Big 12 Tournament)

Niewiem czy to potwierdza obiegową opinię że koleś jest przygłupem, ale pewnie mu i tak niezaszkodzi większośc gm jak podłapie jakiegoś prospecta to choćby był skazany na zagładę w nba to i tak na niego postawią, wogóle zabawna sprawa Irvinga też już w koszulce Duke się nie zobaczy kurcze dla mnie MM to jest faktyczne sprawdzenie niektórych z tych gości skilsów, ale tak serio to nie mam pojęcia czy to powinna być jakaś wypadkowa tego co dany typ sobą reprezentuje, skoro ten podobno nawet mógłby zagrać ale daruje sobie to przed draftem a i tak pewnie pójdzie jak 1 :roll:

WTF ? Przyjął gotówke or sth od rekrutujących ? Spadnie w mokach. Poza tym, jak jest suspended i nie rozegrał całego sezonu to może przystapic do draftu ? Bo czytałem na hoopshajpie chyba, że Perry na 99% atakuje draft w tym roku. DAMN

Nie spadnie w mockach i może przystąpić do Draftu w ogóle nie grając (prawdopodobnie tak będzie z Kanterem).

Baylor i tak dużo nie straci, bo szanse na załapanie się do MM mieli marne.(nie wierze, że wygraliby Big 12 Tournament)

Jak ma się na obwodzie dwóch graczy, którzy wolą rzucać zamiast podawać to tak jest. Podobnie było rok temu z Favorsem w Georgia Tech, czyli w skrócie nie miał możliwości zaprezentowania pełni umiejętności.

(...)wogóle zabawna sprawa Irvinga też już w koszulce Duke się nie zobaczy kurcze dla mnie MM to jest faktyczne sprawdzenie niektórych z tych gości skilsów, ale tak serio to nie mam pojęcia czy to powinna być jakaś wypadkowa tego co dany typ sobą reprezentuje, skoro ten podobno nawet mógłby zagrać ale daruje sobie to przed draftem a i tak pewnie pójdzie jak 1

Bo w sezonie sprawdzić skillsów nie można nie? Idąc twoim tokiem rozumowania to jak ktoś zagra jeden słaby mecz w MM i jego drużyna odpadnie w 1 rundzie to już jest spalony ta?

Co do Irvinga to czytałem, że możliwe że jednak w Turnieju zagra, ale po co? Myślę, że nie ma potrzeby ryzykować odnowienie kontuzji lub ewentualnie osłabienie notowań. On już pokazał to co miał i jako jedyny zasługuje na 1. Gdyby zresztą rozegrał cały sezon to nie byłoby pewniakiem i nie byłoby dyskusji.

Jest więcej info. Jego stara była in touch z kołczem AUU od czasu jak Perry był w sixth grade, wzięła od niego dwie pożyczki i jeszcze chyba Perry dostał od niego bilet na samolot na jakiś mecz.

Kosiłapci, widziałeś Isaiaha Austina ? Ja pi****le, a podniecałem się handles Jonesa, ten skurwiel co prawda nie ma aż takiego skilla ale jeszcze jest bydle wyższe. Będzie co z niego myślisz, czy kolejny Frye ?

Kosiłapci, widziałeś Isaiaha Austina ? Ja pi****le, a podniecałem się handles Jonesa, ten skurwiel co prawda nie ma aż takiego skilla ale jeszcze jest bydle wyższe. Będzie co z niego myślisz, czy kolejny Frye ?

Widziałem ;] -> http://aboutncaa.blogspot.com/2010/09/n ... cyjne.html

Nie wiem jak u niego z gra pod samym koszem, ale jeśli się tego nauczy to powinno coś z niego być. NCAA go zweryfikuję.

Widziałem ;] -> http://aboutncaa.blogspot.com/2010/09/n ... cyjne.html

Nie wiem jak u niego z gra pod samym koszem, ale jeśli się tego nauczy to powinno coś z niego być. NCAA go zweryfikuję.

Pierdolisz, dowiedziałeś się o nim ode mnie a potem zedytowałeś datę na stronie na 20 września, że niby jesteś taki klawy znawo ;]

Jaram się, ale czemu akurat do Baylor ? Błeeeeeeeeeeee

Bo w sezonie sprawdzić skillsów nie można nie? Idąc twoim tokiem rozumowania to jak ktoś zagra jeden słaby mecz w MM i jego drużyna odpadnie w 1 rundzie to już jest spalony ta?

Nie jest spalony i sporo jest gości którzy w mm nie zagrają a napewno powinni znaleźć się w NBA, tylko chodzi mi o to że jak koleś gra tylko sezon i na tej zasadzie wróży mu się taka albo inną karierę jako pros to powinien solidnie podejść do sprawy i tyle, jakby nie mógł zagrać to luz ale ja już słyszałem ze wcale z tym jego urazem źle nie ejst i że spoko mógłby wystartować ale odpuszcza no wiec dla mnie to jest trochę nieprzyjęcia.

elwariato, ale to są tylko zasłyszane informację, albo gorzej plotki. Nie znamy prawdy i nie możemy na tej podstawie wyrokować. Zresztą "ludzie z NBA" śledzą jego poczynania już od kilku lat, a nie tylko od tego sezonu, więc już wiedzą swoje. I tak większość zweryfikują workouty po sezonie i wtedy będzie musiał już być zdrowy.

Pitt nie potrafi bronić pick and rolli i ta zamiana krycia, żeby McGhee w ostatniej akcji bronił Walkera było samobójem. Ale i tak w dwóch poprzednich akcjach Oriakhi i Coombs-McDaniel uratowali skórę UConn.

P.S. RT @BleacherReport: The Miami Heat need Kemba Walker. ;]

EDIT: Rzut Walkera -

Ja długo o tym Walkerze to tylko nagłówki czytałem, bo wzbraniałem się przed oglądaniem UConnu mocno, ale jak go widziałem już parę razy, to jest wykurwiaczem grubym. A sam UConn robi więcej niż przyzwoite wrażenie, z kolei Pittsburgh zdaje się mieć po raz kolejny syndrom kolosa na glinianych nogach, 1 seeda moze dostaną, ale nie wiem czy stać ich na coś większego w turnieju.

Pitt nie potrafi bronić pick and rolli i ta zamiana krycia, żeby McGhee w ostatniej akcji bronił Walkera było samobójem. Ale i tak w dwóch poprzednich akcjach Oriakhi i Coombs-McDaniel uratowali skórę UConn.

Nie ma co świetna akcja w obronie. Bardzo mizerny pick, ale głupi switch zrobił drewniak, potem się położył przy game winnerze.