Skocz do zawartości

Fanatycy Clippers i Warriors, łączmy się!

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś Kaman mniej więcej po równo minut z Jordanem i już widać efekt :]

Pominę fakt, że Okla gra na 60% swoich możkiwości a Durant z Westbrookiem robią 11 na 40 z pola. Ja sięgnąć pamięcią do pierwszej rundy POs 2010 to cięzko patrzeć na tą ekipę. Mają z tego co widzę mały falstart, może Scott sobie z tym poradzi.

Ale zwycięstwo to zwycięstwo. Właściwie wszyscy prócz Kamana(chłopie wstydu oszczędź) zagrali dobrze i jakoś już to wyglądało. Teraz z górki :]]

Btw, Bledsoe jest OFICJALNIE ZAJEBISTY, gdyby nie Wall to pewnie byłby trochę z wyższym numerkiem w drafcie. :)

Baron niech juz nie wraca po tej kontuzji...Bledsoe prezentuje się bardzo dobrze, ma potencjał i trzeba na niego stawiać.

A Blake co jebnął dunka over Green and Krstic to głowa mała :shock:

Co do Warriors to licze ze powalczą o PO, Monta znowu kapitalny mecz, prawie TD. Jeśli chodzi o guardów to dla mnie najbardziej fun to watch zawodnik.

Dorell Wright jak dalej będzie tak grał to zgarnie MIP z palcem w dupie. Narazie jeden z najlepszych shooterów za 3 w lidze.

Btw, Bledsoe jest OFICJALNIE ZAJEBISTY, gdyby nie Wall to pewnie byłby trochę z wyższym numerkiem w drafcie. :)

Pisałem to przed draftem, niewielu się ze mną zgadzało. :)

Baron niech juz nie wraca po tej kontuzji...Bledsoe prezentuje się bardzo dobrze, ma potencjał i trzeba na niego stawiać.

A Blake co jebnął dunka over Green and Krstic to głowa mała :shock:

Co do Warriors to licze ze powalczą o PO, Monta znowu kapitalny mecz, prawie TD. Jeśli chodzi o guardów to dla mnie najbardziej fun to watch zawodnik.

Dorell Wright jak dalej będzie tak grał to zgarnie MIP z palcem w dupie. Narazie jeden z najlepszych shooterów za 3 w lidze.

Pisałem to przed draftem, niewielu się ze mną zgadzało. :)

Davis zaczał przygodę w lidze jak debil skończony i tak tez ja zakończy, szkoda bo przez pewien czas nawet go lubiłem, niesamowite jak można ciągnąc w dół swoją ekipę, o Del Negro za dobrego zdania nie mam, ale jak by go po powrocie z tej kontuzji wstawił kosztem Bledsoea to byłby skończonym pacanem.

widziałem końcówkę GSW vs Grizz, Gay nie wiem czy nowa płaca ma coś z tym wspólnego ale trafiał fenomenalnie, za to w obronie jak i cała ekipa z Memphis dosyć nieskoordynowanie, Wright na prawde fajny ziomek, jak by tak do końca sezonu pociągnął jak gra teraz to by się okazało ze "królowa" była zbędna w Miami bo był całkiem fajny gracz do wsparcia Wadea. Ten Tahbeet, czy jak mu tam, można sie było uśmiać oglądając go, taki trochę jak Bradley tylko nie gotowy do gry wogóle, tzreba było miec naprawdę narąbane w głowie żeby go z 2 wybrać, to się nazywa wierzyć w czyjś potencjał :roll:

Nieźle się Bledsoe rozkręcił jeszcze skromnie zdobył pierwsze punkty w lidze ,a teraz sobie poczyna znaczni lepiej :] Gra znacznie pewniej i no kurde... w clipps jak już wielu zauważyło jest niezła paczka nic tylko grać ,bo IMO mają szanse na wejście do PO, co często w ich historii im się nie zdarzało.

I tak BTW - Let Blake dunk... dot com

Jak nic w Warriors sie nie stanie(kontuzja kluczowego zawodnika) to PO będzie jak w banku...dzsiaj miazga na atakowanej tablicy, Biedrins i Lee idealnie sie uzupełniają.

Co do Clippers to ja mam nadzieje, że Barona nie będzie jak najdłużej...Bledsoe bardzo dobrze się spisuje, podejmuje dobre decyzje, nie forsuje trudnych rzutów, dobra obrona, dzisiaj 13 asyst i zamknął japy tym co mówili ze o rozgrywaniu to on pojęcia nie ma.( Pozdro Buła). Jak już pisałem gość w HS miał mase asyst, więcej o wiele niż Wall. Potrzebuje tylko minut, żeby sie przestawić na realia NBA, co już mu dobrze wychodzi.

Dziś Clippers powinni to wygrać. Denver grało 8 zawodnikami nie mając 3 graczy z podstawowego frontcourtu. Znów trójki nie siedzały.

Kurde chyba GSW są fo real. Nie widziałem żadnego ich meczu ale chyba pierwszy zobaczę dopiero jak będą grać z Heat. Bronią coś tam w tym San Francisco?

Dorell Wright wpasował sie do Warriors i dobrze, bo to świetny gracz. On i Beasley to dwie straty Heat, których chciałbym uniknąć, ale zwyczajnie sie nie dało inaczej. :(

W Heat trochę kontuzje i tłok na pozycji w której grał mu utrudnił dobry start, do tego długo był niedojrzałym graczem, dopiero w ostatnim sezonie stal sie w pełni zawodowcem i to teraz procentuje w San Francisco.

Golden State podpisani go po bardzo promocyjnej cenie. Dorell to taki Ariza - jak juz kiedyś pisałem. Mam nadzieję, że za te 3 lata wróci do Heat.

przecież mają Scolę, który tak wyglądał w czwartych kwartach:

vs NOH

Scola 6 pts, 3 rbs

vs DEN

Scola 8 pts, 2 rbs

vs GSW (rockets wygrali IV kwartę)

Scola 14 pts, 5 rbs

vs LAL

Scola 10 pts, 7 rbs

ich problemem nie jest brak GTG, czy skupienie się na ataku, lecz po prostu ten wyjątkowo trudny terminarz (i dlatego też mają póki co tak słabą defensywę - grali przeciw bardzo dobrym ofensywom).