Maciek9020 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Baron dzisiaj nie zagrał i odrazu lepiej imo to wyglądało...przede wszystkim więcej piłek do Griffina na post up, poćwiczył sobie troche post up moves. Gordon jebnął sobie najlepszego dunka w karierze i zaliczył career high w asystach. Zadebiutował kumpel Griffina z Oklahomy Willie Warren i pokazał kawał obrony na Parkerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 k**** top 5 dunks of the year gwarantowane w ogóle Clippers to chyba najlepiej dunkująca drużyna obecnie Griffin, Jordan, Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 k**** top 5 dunks of the year gwarantowane w ogóle Clippers to chyba najlepiej dunkująca drużyna obecnie Griffin, Jordan, Gordon Jeszcze Bledsoe- Warren- i Aminu. Jestem wogóle zażenowany postawą ławki przy tym mega wsadzie Gordona czy bloku Bledsoe...po takich akcjach kazda inna lawka wyskakuje jak z procy i sie jara, a w Clippers 2 ludzi sie podniosło(przy bloku Bledsoe na Parkerze nikt) i to wszystko...żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Znów po tyłku. A w śrdoe z Oklą i jest mało rzeczy tak pewnych w nba jak to, że i ten mecz Clippers przepierdolą :]] Ale jest coraz lepiej. Grubas nie grał, Bledsoe pokazał, że z łatwością może go zastapić. Griffin ładnie choć brakowało mi zbiórek w ataku. Kaman o dziwo w porządku. Jeszcze kilka porażek i w końcu zaczną wygrywać. Zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Kaman zagrał dobrze, bo krył go Blair, który aktualnie jest dramatycznie słaby, nie upatrywałbym w tym występie Cavemana jakiegoś przełomu i dobrego znaku na przyszłość. Myślałem, że Clipps może zawalczą w tym roku o 35 zwycięstw, ale przy tej grze, którą zaobserwowałem skłaniałbym się raczej ku połowie z tego - jeśli im się coś szybko nie odmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Spoko loko, zobacz jaki mają kalendarz. Na razie grali z mocnymi/bardzo mocnymi drużynami oprócz GSW. Teraz jeszcze z tydzień kolejne mocne zespoły(może wyjśc ładny loosing streak). Muszę zobaczyć jak będa grać z jakimiś Filadelfiami czy Waszyngtonami. Potem może będzie lepiej. Ja wierze w 40W(bo w PO już nie bardzo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 a na papierze mają taki fajowy składzik Baron, którego nikomu nie trzeba przedstawiać, Gordon, który bardzo fajnie się rozwija i już jest chyba w TOP10 SG(?) ligi, Griffin - pierwszorzędny kandydat do ROTY i Kaman, który przez pewien okres jakieś 2 lata temu był chyba nawet widziany w TOP3 C ligi.. A na boisku gówno. Del Negro? e: tak, tak Luki chodziło o top sg oczywiście :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Nie sądzę. Del Negro wbrew pozorom w miarę to uporzadkował. Jak dla mnie mają strasznie sałby inside presence z Kamanem i backcourt gra w obronie zupełnie bez pasji. Tylko Bledsoe coś hustluje a reszta wydaje się jakby patrzyła co zrobi przeciwnik. Ciężko tak rozbijac czyjąś defensywę. W ataku brakuje trójek, ba, nie ma ich w ogóle. Mam nadzieję, ze do trade deadline sprowadzą jakiegoś shootera. Gordon, który bardzo fajnie się rozwija i już jest chyba w TOP10 (?) ligi TOP 10 SG może, ale i tak bardzo naciągane(Wade, Kobe, JJ, Allen, Jackson, Manu, Mayo, Roy, Evans) bo za niego spokojnie brałbym Afflalo, Terrego, Williamsa czy Kev Marta. Turnover prone, słaby w obronie, średnio slashuje i na dodatek to co było jego bronią czyli trójka zupełnie mu nie siedzi teraz. Więc raczej jest lipka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 a może wrzucą 5 bieg po ASW, c*** wie w sumie narazie są najprzyjemniej przegrywającym zespołem od jakiegoś czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 czy tylko mi się zdaje, że Kaman jest 'ciut' przeceniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 czy tylko mi się zdaje, że Kaman jest 'ciut' przeceniany?No jest...jak go teraz ogladam to sie zastanawiam jak on takie staty robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Patrząc na teraz to ja się zastanawiałem czemu go nie obcięli po summer campie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Więcej powinien imo Del Negro grać Griffinem i Jordanem, bo jak na placu są Blake i Kaman to obrona kuleje. Griffin z przodu wystarczy, pogra sobie post upy itp, a Jordan będzie walczył na tablicach i walił alleye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Odnosnie jego formy z poprzedniego sezonu to polecam zobaczyć mecz z Lakers gdzie z tego co pamiętam ładnie ruchał Gasola i Bynuma a Clipps wygrali z LA. Mam nadzieję, że w trakcie sezonu będzie grał chociaż 80% tego co wtedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Griffin z przodu wystarczy, pogra sobie post upy itp, a Jordan będzie walczył na tablicach i walił alleye. no, że del negro na to nie wpadł:] kurde nie róbcie tragedii jordan jest fajny ale łapie miliard fauli w 10 min i narazie nie nadaje się na startera. daje dobrą energie z ławki i narazie to jest jego miejsce. kaman jest dobry w ataku, gorzej z obroną. ale jakby del negro miał kawałek mózgu i nauczył ich grać team defense to źle by to nie wyglądało. poza tym z griffinem graja dopiero kilka meczów to też musi się jakoś zazębić i muszę się dograć z kamanem. co do gordona. jak ktoś mówi że gra słaby D to polecam obejrzeć mistrzostwa świata z turcji. slasherem może za dobrym nie jest, cokolwiek przez to rozumieć, ale penetruje dobrze a jak ma troche wolnego miejsca to kończy tak jak dzisiaj ze spurs. trójki zaczną wpadać, kwestia czasu. poza tym z bledsoe w s5 to gordon jest ich najlepszym podającym, bo bledsoe o rozgrywaniu ma narazie niewielkie pojęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 poza tym z bledsoe w s5 to gordon jest ich najlepszym podającym, bo bledsoe o rozgrywaniu ma narazie niewielkie pojęcie.No napewno...gość, który w HS miał o wiele więcej asyst niz John Wall nie ma pojęcia o rozgrywaniu...poprostu taką ma role w zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ofpipe, ogólnie nie jaram się dunkami kolesi poniżej 195, ale to co zrobił Gordon nad bodajże Andersonem to po prostu ofpipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 czy tylko mi się zdaje, że Kaman jest 'ciut' przeceniany?no no wszyscy mu tu cisną aż miło i przeceniany? Dla kogo? Napisałeś to w kontekście mojego posta? 2 lata temu grał tak, że był w TOP3 C czy tego chcesz czy nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Wracając do tematu dunkerów w Clippers... Ja wiem że już jest stary, ale panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 czy tylko mi się zdaje, że Kaman jest 'ciut' przeceniany?no no wszyscy mu tu cisną aż miło i przeceniany? Dla kogo? Napisałeś to w kontekście mojego posta? 2 lata temu grał tak, że był w TOP3 C czy tego chcesz czy nie.. 2 lata temu Kaman był raczej w TOP3 centrów, którzy zaliczyli season ending injury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi