Skocz do zawarto艣ci

mundial 2k10

rw30

kto wygra misia ?  

57 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. kto wygra misia ?

• kto艣 inny, cho膰 to raczej niemo偶liwe
    • Iran bo Haddadi to z艂y matkojebca
    • Serbia
    • USA
    • Turcja bo czemu nie
    • Hiszpania

Rekomendowane odpowiedzi

w艣r贸d filozoficznych dyskusji nt. "czy kobe jest na poziomie dirka n. czy raczej nie dorasta mu do pi臋t" albo te偶 "po ilu latach pora偶ek rozpadnie si臋 miami thrice" [tu szczeg贸lny szacun dla osobnika kt贸ry si臋 nad tym zastanawia, to chyba lepsze ni偶 ci kibice heat kt贸rzy zastanawiaj膮 si臋, ile mistrzostw zdob臋dzie miami w najbli偶szych latach, bo przecie偶 tak ze 4 czy 5 to minimum] ca艂e towarzystwo zapomnia艂o, 偶e real world nie przesta艂 istnie膰 i zgodnie ze 艣wieck膮 tradycj膮, jak w ka偶dy parzysty rok w kt贸rym nie ma lockoutu, ma rozgrzanym kibicowskim g艂owom co艣 do zaoferowania - mianowicie tytu艂owy mundial

wbrew przyd艂ugiemu pierwszemu zdaniu ca艂y post b臋dzie raczej kr贸tki, g艂贸wnie ze wzgl臋du na prozaiczny fakt, 偶e godzina zrobi艂a si臋 ju偶 p贸藕na a jutro trzeba rano wsta膰 i kart臋 na zak艂adzie podbi膰

ci kt贸rzy mnie znaj膮 pewnie nie b臋d膮 zaskoczeni gdy powiem, 偶e w tym og贸lnym zam臋cie stawiam na Hiszpani臋, a w艂a艣ciwie gdyby Gasol Starszy si臋 zdecydowa艂 gra膰, to ju偶 w w膮tku o zak艂adach czeka艂by po艣cik w stylu 'kto chce przejeba膰 symboliczne dwie st贸wki', zw艂aszcza 偶e na poprzednim mundialu tyle dok艂adnie zarobi艂em [paru weteran贸w e-basketu pewnie do dzi艣 pami臋ta ten zak艂ad, by艂 to majstersztyk jedyny w swoim rodzaju]

mimo braku Gasola Hiszpanie i tak b臋d膮 mocni - Rudy, Mumbru, Gasol, Reyes, Navarro, Calderon, Rubio, bohater ostatnich fina艂贸w San Emeterio - nawet dla ludzi, kt贸rzy nie interesuj膮 si臋 europejskim koszem s膮 to nazwiska znane, prawie wszyscy w NBA byli [cho膰 niekt贸rym sie nie spodoba艂o, kto zna Hiszpani臋 ten si臋 nie dziwi ] i kazdy prezentowa艂 ca艂kiem sensowny poziom

w dodatku graj膮 z sob膮 od wielu lat [poza m艂odziutkim Rubio i nie a偶 tak m艂odziutkim San Emeterio ca艂a wymieniona przeze mnie grupa gra艂a na ka偶dym turnieju mi臋dzynarodowym od 2006, mo偶e przypomn臋: mundial 2006 - z艂oto, euro07 - srebro po dominacji w ca艂ym turnieju i pora偶ce 1 pkt w finale, IO 08 - srebro, euro09 - z艂oto] czyli mo偶na powiedzie膰 偶e znaj膮 si臋 dobrze jak skoti z majkelem czy co艣

btw ca艂y sk艂ad repry hiszp znajd膮 sobie szanowni pa艅stwo tutaj:

http://es.wikipedia.org/wiki/Selecci%C3 ... .29.5B7.5D [na razie 15 nazwisk, przygotowywuj膮 si臋 oni w - pies ich jeba艂! - Las Palmas i 3 odpadnie]

ok, teraz mo偶e troch臋 o reszcie 艣wiata, czyli notabene USA

USA jak to USA, IO to do艣膰 du偶a machina i du偶a kasa do wzi臋cia i og贸lnie event, dlatego w 08 uda艂o im si臋 mocn膮 ekip臋 zmobilizowa膰

mundial to jakie艣 nie-wiadomo-co, przejebali ju偶 3 razy z rz臋du to jak przejebi膮 czwarty to pewnie nikomu korona z g艂owy nie spadnie

mili pa艅stwo, oto dream team 2010, podaj臋 nazwiska:

http://www.usabasketball.com/mens/natio ... 07_24.html

szczeg贸lnie zwracaj膮 uwag臋 nazwiska najja艣niejszych gwiazd - znanego z kr臋conych przez siebie samego filimik贸w o transformersach Javalee McGee[dosta艂 powo艂anie na ten camp za par臋 fajnych wsad贸w w SL], madefaka z klipers贸w Eric Gordon czy te偶 s艂ynna para dziwak贸w z miasta Elvisa - rudy homu艣 i sok pomara艅czowy majonez

og贸lnie ekipa powiedzia艂bym sporo s艂absza ni偶 w 2006 [tam, przypomn臋, pierwsze skrzypce grali LeCrab, Wade, Melo i Drwalt], mo偶emy sobie wytypowa膰, 偶e najwi臋cej minut koniec ko艅c贸w dostan膮:

Billups, Rose, Rondo, Mayo, Durant, Iguadola, Lamar, no i nie wiem co dalej, pod koszem pewnie Brook i pewnie Chandler i Love te偶 dostan膮 powo艂anie cho膰 nikt chyba nie wie po co

szkoda 偶e nie ma Amare, zawsze by to kilka punkt贸w spod kosza by艂o, szkoda te偶 偶e nie ma jakiego艣 solidnego strzelca z dystansu, jak b臋dzie granie ustawieniem typu Rondo / kto艣tam / Iguadola / Odom to spejsing b臋dzie naprawd臋 偶a艂osny

czyli starym zwyczajem usa teamu zobaczymy najprawdopodobniej du偶o small ballu co da im 30 punktowe zwyci臋stwa w pierwszej rundzie, potem b臋d膮 schody a w p贸艂finale b膮d藕 finale pewnie kto艣 ich roztr膮bi

potem b臋dzie wylew post贸w na forum czy lepiej si臋 gra w europie czy w nba cholera, zapomnia艂em 偶e tu nie e-basket i ludzi od euro zbyt wielu nie ma :mrgreen:

wybaczcie ale na reszcie dru偶yn si臋 nie znam tak偶e zach臋cam Was do opisania

wiem tylko 偶e opr贸cz Gasola pauzowa膰 maj膮 graczy tacy jak: Ginobili, Herrman, Longoria, Lorbek czy Okur, tak偶e paru gwiazd zabraknie

22 sierpnia ma by膰 rozegrany sparing espana vs estados unidos [znaczy si臋 usa], wi臋c wtedy b臋dziemy wiedzieli wi臋cej

kilka przydatnych link贸w:

strona mistrzostw na wiki:

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIBA_ ... ampionship

profil reprezentacji hiszpanii na fejsie:

http://www.facebook.com/pages/SELECCION ... 0497320396

oficjalna:

http://turkey2010.fiba.com/

profil Duranta [cz臋ste update'y]:

http://www.facebook.com/KevinDurant [czasem pisze co艣 o przygotowaniach do mundialu]

bawcie si臋 dobrze, trzymajcie kciuki za naszych !!!

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

mimo braku Gasola Hiszpanie i tak b臋d膮 mocni - Rudy, Mumbru, Gasol, Reyes, Navarro, Calderon, Rubio, bohater ostatnich fina艂贸w San Emeterio - nawet dla ludzi, kt贸rzy nie interesuj膮 si臋 europejskim koszem s膮 to nazwiska znane, prawie wszyscy w NBA byli [cho膰 niekt贸rym sie nie spodoba艂o, kto zna Hiszpani臋 ten si臋 nie dziwi ] i kazdy prezentowa艂 ca艂kiem sensowny poziom

szczeg贸lnie zwracaj膮 uwag臋 nazwiska najja艣niejszych gwiazd - znanego z kr臋conych przez siebie samego filimik贸w o transformersach Javalee McGee[dosta艂 powo艂anie na ten camp za par臋 fajnych wsad贸w w SL], madefaka z klipers贸w Eric Gordon czy te偶 s艂ynna para dziwak贸w z miasta Elvisa - rudy homu艣 i sok pomara艅czowy majonez

kim sa k**** Mumbru Reyes czy jakis jebany Calderon przy chocby Mayo ? chyba nie ma nikogo zdrowego na umysle ktory wzialby Calderona przed Mayo. ogolnie straszna tendencyjnosc bije z twojego posta. z jednej strony zajebisci Hiszpanie maja wlasnie takich megagwaizdorow jak Calderon (!!) czy Rubio (!!!!!) a USA takich slabeuszy jak Gay czy Gordon ktorzy moga takiego Calderona wysrac i podetrzec sie Rubio.

Hiszpania moze to wygrac z USA szczesciem - w koncu nie gra sie tutaj do 7 zwyciestw, a nieprzewidywalnosc w jednym meczu jest bardzo duza. jednak patrzac na to z perspektywy %, to ekipa z NBA powinna ogolnie rozpierdolic reszte swiata w pyl. walic ze jest to moze all-NBA 7th team, to dalej jest NBA a nie jacys europejscy amatorzy.

ogolnie nigdy nie lubilem europejskiego kosza i szczegolnie tych kibicow uwazajacych to gowno za cos pieknego. zamierzam byc no1 hater na tych mistrzostwach, szczegolnie tej pizdeczki Rubio. nie moge sie doczekac az Hiszpania dostanie wpierdol. juz na Mundialu w RPA liczylem na ich przeciwnikow, ale wtedy przynajmniej Puyola i Casillasa lubilem a to oni wygrali im to mistrzostwo obrona (bo atak mieli dosc slaby wbrew temu co wiekszosc fachowcow mowila - goli strzelali malo), bo stracili chyba 1 gol na calych mistrzostwach i 0 w fazie pucharowej. teraz gdy nie mam nikogo kogo lubie w Hiszpanii, kiedy jest wreszcie "moja" dyscplina sportu i kiedy jest okazja zeby utrzec nosa jebanej pseudogwiazdeczce Rubio ?

hatin on ya

Odno艣nik do komentarza

kim sa k**** Mumbru Reyes czy jakis jebany Calderon przy chocby Mayo ? chyba nie ma nikogo zdrowego na umysle ktory wzialby Calderona przed Mayo.

ogolnie straszna tendencyjnosc bije z twojego posta. z jednej strony zajebisci Hiszpanie maja wlasnie takich megagwaizdorow jak Calderon (!!) czy Rubio (!!!!!) a USA takich slabeuszy jak Gay czy Gordon ktorzy moga takiego Calderona wysrac i podetrzec sie Rubio.

Tw贸j post jest za to bardzo obiektywny ;) Po pierwsze, nigdzie nie napisa艂em, 偶e Calderon czy Rubio to megagwiazdorzy; po drugie - napisz臋 Ci jeszcze raz, bo chyba nie zrozumia艂e艣, cho膰 wydawa艂o mi si臋 偶e do艣膰 jasno napisa艂em - jaki艣 k**** Mumbru czy inny jebany Calderon je偶d偶膮 po mi臋dzynarodowych imprezach od x lat i odnosz膮 na nich sukcesy, czytaj, wi臋dz膮 jak si臋 tam gra, poza tym graj膮 na tych imprezach kt贸ry艣 raz z tymi samymi kolegami z kt贸rymi wog贸le graj膮 od nastu lat, maj膮 艣wietn膮 chemi臋 i zgranie

wzmiankowany przez Ciebie Mayo jeszcze nigdy na takiej imprezie na tym poziomie nie gra艂, nigdy z tymi partnerami, zapewniam Ci臋 偶e mocno si臋 zdziwi 偶e w艂asciwie za ka偶dym razem, gdy minie swojego obro艅c臋 pod koszem i tak czeka艂 b臋dzie na niego jaki艣 podkoszowy przeciwnika [czytaj: rw30 pr贸buje zwr贸ci膰 Twoj膮 uwag臋 na pewne r贸偶nice w przepisach mi臋dzy FIBA a NBA kt贸re na tego typu imprezach dzia艂aj膮 na niekorzy艣膰 hamerykan贸w] i wog贸le kto to jest OJ Mayo ? rzuca sobie po na艣cie punkt贸w w przeci臋tnej dru偶ynie w stanach, nigdy nie by艂 w PO, poza tym 偶e 艣miesznie si臋 nazywa to sza艂u nie robi

Hiszpania moze to wygrac z USA szczesciem - w koncu nie gra sie tutaj do 7 zwyciestw, a nieprzewidywalnosc w jednym meczu jest bardzo duza. jednak patrzac na to z perspektywy %, to ekipa z NBA powinna ogolnie rozpierdolic reszte swiata w pyl. walic ze jest to moze all-NBA 7th team, to dalej jest NBA a nie jacys europejscy amatorzy.

powiedz mi skarbie, czy uwa偶asz 偶e ta dru偶yna jest mocniejsza od dru偶yn np. z 2004 czy 2006 [zw艂aszcza o por贸wnanie do tej drugiej dru偶yny mi chodzi]?

ogolnie nigdy nie lubilem europejskiego kosza

nie musia艂e艣 pisa膰, to da si臋 wyczyta膰 z Twojego postu ; )

i szczegolnie tych kibicow uwazajacych to gowno za cos pieknego. zamierzam byc no1 hater na tych mistrzostwach, szczegolnie tej pizdeczki Rubio. nie moge sie doczekac az Hiszpania dostanie wpierdol. juz na Mundialu w RPA liczylem na ich przeciwnikow, ale wtedy przynajmniej Puyola i Casillasa lubilem a to oni wygrali im to mistrzostwo obrona (bo atak mieli dosc slaby wbrew temu co wiekszosc fachowcow mowila - goli strzelali malo), bo stracili chyba 1 gol na calych mistrzostwach i 0 w fazie pucharowej. teraz gdy nie mam nikogo kogo lubie w Hiszpanii, kiedy jest wreszcie "moja" dyscplina sportu i kiedy jest okazja zeby utrzec nosa jebanej pseudogwiazdeczce Rubio ?

aha ; ) naj艣mieszniejsze 偶e o tej dru偶ynie to si臋 pisze jak o Grecji 2004 - no c贸偶, wygl膮da na to 偶e kto艣 tylko boxscore'y przegl膮da艂, Hiszpania mo偶e nie gra艂a skutecznie ale grali bardzo mi艂膮 dla oka pi艂k臋, stwarzali du偶o sytuacji, ale to temat na inny w膮tek ; )

hatin on ya

miodzio ! :mrgreen:

Odno艣nik do komentarza

Stephen Curry i Russell Westbrook czy Derrick Rose to mi tu wygladaja jak prototypowi europejscy Guardzi - szybko sie wpierdolic, rzucic z dystansu na wysokim procencie , ciekawie podac(cos jak te dwa pojeby z olimpiacosu) - szkoda ze Krzyzewski i ludzie z USA wciaz nie kumaja euroconceptu i Rondo czy Billups beda ''rozgrywac'' po 30 minet - jestem bankowo przekonany ze zobaczymy Billups-Rondo - backcourt

Bastillion chyba nie zdajesz sobie sprawy ze mamy 2010 i po 2002 to raczej nie jest zaskoczenie ze USA przegrywaja z banda kaleczniakow gdzie Glen ''Sofo'' Davis jest na Centrze, USA zbiera druzyny na ASG albo jakas objazdowke , zapomina o tym by grac w obronie no i konstruckja ataku jest tak beznadziejna ze nie ma sie co dziwic ze wszystko poza 2008 IO przegrali

jak dla mnie nie wazne kogo ma kadrowo Grecja, Hiszpania itp itd dopoki USA nie graja w ataku nic poza ''wezme, pokozluje i pierdolne'' to beda na tych eventach przegrywac

uwazam ze razi brak low post presence w skladzie USA (bo jeden Kevin Love to chyba za malo szczegolnie ze gosc lubi sie polamac) - David Lee to tez byl ''pomysl''

Iguodala, OJ Mayo mam nadzieje ze nie pojada tak czy inaczej zdziwie sie jak bezbolesnie dojda do Finalow tzn przejda wszlekiego typu Chorwacje, Serbie i Grecje

Odno艣nik do komentarza

Brazylia, aktualny Mistrz FIBA Americas, z panami Varejao, Barbosa, Nene, Splitter na czele mo偶e doj艣膰 bardzo daleko.

z tego co si臋 orientowa艂em na mistrzostwach ma zamiar zagra膰 tylko Splitter - popraw mnie, jesli si臋 myl臋

co zreszt膮 wielkim problemem nie jest - np. Barbosa ze wzgl臋du na poryty styl gry na imprezach FIBowskich si臋 nie sprawdza艂

Odno艣nik do komentarza

Po pierwsze to b臋dzie to gdzie艣 lecia艂o w tv?

A po drugie USA wcale nie ma takie 偶a艂o艣ci pod koszem - Chandler jest raczej elite obro艅c膮, McGee te偶 co艣 zagra. No i najwa偶niejsze, 偶e jest taki Durant, on im tam zrobi 艂adn膮 jesie艅 na zas艂onach.

Odno艣nik do komentarza

zaczne nietypowo bo od podziekowan dla Autora tematu bo wprowadzil sporo fajnego poczucia humoru poprzez wyjatkowo mily dla oka styl pisania!

mam dwie niewykluczajace sie ale jednak skrajne opinie o ww. turnieju i ekipach w nim grajacych

po pierwsze primo:

gracze z NBA tworzacy sklecony na predce zespol przez wyjatkowo 'male z' zespolowo bedzie mial male szanse na zaistnienie i wszyscy milosnicy talentu Mayo niech troszke o tym pamietaja bo kolejny raz USA bedzie zlepkiem 12 indywidualnosci z 30 dniowym wspolnym stazem treningowym

na papierze nazwiska zajebiscie lsnia ale na parkiecie z dodatkiem przepisow Fiba juz niekoniecznie...

ja bede chlopakom kibicowal bo lubie wiekszosc z nich ale pamietajmy ze ich skarpetki nawet nie staly obok boiskowego cwaniactwa chociazby zaprawionych w turniejach Hiszpanow z mlodziutkim Rubbio na czele

kolejny raz na pewno ogladac bedziemy zderzenie mlodych bardziej utalentowanych indywidualistow z ekipami o wieloletnim zgraniu 'cwaniakow'

czy bedzie lomot i w ktora strone zobaczymy

po drugie primo:

Hiszpania i jej sila rzeczywiscie opiera sie na zgraniu i egzekwowaniu zagrywek ktore w stylu FIBA sa chyba duzo wazniejsze niz w NBA gdzie sporo jednak improwizacji i gry 1 na 1. i stad apel aby nie robic listy porownawczej typu kto to jest Mayo, kto to jest Calderon bo to nie ma sensu

wspomniany brak Pau Gasola moze jednak miec kluczowe znaczenie dla braku dla nich tytulu bo facet byl w Espana Liderem pelna geba i IMO nie zastapi go ani Navarro ani Rubio

pytanie wazniejsze obok tego problemu jest jednak czy mimo jego braku jest na horyzoncie ekipa mocniejsza?

i tu wlasnie wydaje mi sie ze niepelne sklady praktycznie wszystkich ekip sprawiaja ze glownym kandydatem do zloto jest ekipa USA - nie dlatego ze jest zbilansowana, dobrze ulozona ale wlasnie dlatego ze inne ekipy maja duzo istotniejsze dziury w skladzie (Hiszpania, rosja, Francja, Niemcy, turcja, Argentyna)

co do Rubbio to ogladajac go w Europie jestem w dalszym ciagu pod mega wrazeniem jego postepu wiec wysmiewanie go w tym temacie traktuje jako nieporozumienie i nieznajomosc Eurotematyki tyle......

no i przypomnienie grup:

Grupa A

ANG, ARG, AUS, GER, JOR, SRB

Grupa B

BRA, CRO, IRI, TUN, SLO, USA

Grupa C

CHN, CIV, GRE, RUS, PUR, TUR

Grupa D

CAN, FRA, LIB, LTU, NZL, ESP

na razie najciekawiej zapowiada sie walka w grupie C gdzie gospodarze powalcza z mocna ale znowu odmladzana Rosja, Grecja ( jedna z niewielu ekip ktore beda w komplecie!!! choc chyba nie zagra Vasilopoulos ) i ciekawa ekipa Porto Rico (Barea Santiago Aroyo i Balkman)

a pamietajmy o ciekawych Chinach bez Yao duzo slabszych ale z trojka talentow starych i mlodych :lol: (Wang Zhizhi , Yi Jianlian i mlody Sun Yue)

a na koniec jeszcze cos co Wam uknelo:

USA w Mistrzostwach ktore sa eliminacjami do Olimpiady graja zawsze o niebo lepiej niz do takich jak w 2010 ktore w sumie mocno ZLEWAJA

Odno艣nik do komentarza

Po pierwsze to b臋dzie to gdzie艣 lecia艂o w tv?

A po drugie USA wcale nie ma takie 偶a艂o艣ci pod koszem - Chandler jest raczej elite obro艅c膮, McGee te偶 co艣 zagra. No i najwa偶niejsze, 偶e jest taki Durant, on im tam zrobi 艂adn膮 jesie艅 na zas艂onach.

McGee to sie moze nie zalapa膰 bo s膮 bracia Lopez jeszcze.
Odno艣nik do komentarza

Na DSF (teraz Sport1):

28 sierpnia

17:50 USA - Chorwacja

20:15 Niemcy - Argentyna

29 sierpnia

17:50 Niemcy - Serbia

30 sierpnia

17:50 Niemcy - Australia

31 sierpnia

17:50 Francja - Kanada

19:45 Grecja - Turcja

1 wrze艣nia 17:50

Niemcy - Angola

2 wrze艣nia

17:50 Argentyna - Serbia

20:15 Niemcy - Jordania

Na ten moment tyle mo偶na ustali膰.

USA w Mistrzostwach ktore sa eliminacjami do Olimpiady graja zawsze o niebo lepiej niz do takich jak w 2010 ktore w sumie mocno ZLEWAJA

Masz dobre poczucie humoru, bo USA nie zdoby艂o tytu艂u od 1994 roku, a w mi臋dzy czasie by艂y ju偶 cztery IO :)

Odno艣nik do komentarza

TVP Sport ma pokazywa膰 mecze USA, a potem od 膰wier膰fina艂贸w a偶 do ko艅ca wszystkie spotkania.

Generalnie nastawia艂bym si臋 na adthe.

a czy pami臋ta kto艣 czy np w 2006 by艂a taka opcja jak np.podczas euro 2007, czyli wykupienie jakiego艣 abo na stronie FIBA i ogl膮danie live na stronce fiba ?

bo teraz po pobie偶nym przejrzeniu stronki mistrzostw nigdzie takiej opcji nie widz臋 - ale jest jeszcze troch臋 czasu do mistrzostw, wi臋c mo偶e po prostu nie ustalili jeszcze co i jak

i inne pytanie, czy mecze z tvp sport lec膮 na itvp ? bo tvp sport nie mam, ale skoro mecze z mundialu soccera lecia艂y te偶 na itvp to my艣l臋 sobie 偶e czemu nie bball ; )

Odno艣nik do komentarza

i wog贸le kto to jest OJ Mayo ? rzuca sobie po na艣cie punkt贸w w przeci臋tnej dru偶ynie w stanach, nigdy nie by艂 w PO, poza tym 偶e 艣miesznie si臋 nazywa to sza艂u nie robi

a kim jest Rubio ? przereklamowan膮 przyhajpowan膮 pseudogwiazdeczka bez jumpera ? kim jest Calderon ? PG ktory nie potrafi zagrac kontry, wykreowac czegokolwiek off the dribble i gra najgorsza obrone w calej NBA ?

jakbys napisal, ze Hiszpania jest mocna bo mimo mizernego talentu gra bardzo zespolowo i jest dobrze zgrana, to bym sie nawet nie czepial... ale jak wychwalasz ich indywidualnosci z ktorych wiekszosc nie powachalaby pewnie parkietu w NBA, to mnie cos trafia pozniej. taki Billups sam ma wiecej talentu niz cala Hiszpania razem wzieta, wiec prosze cie tutaj o mniejsza tendencyjnosc, bo skoro Mayo jest c***owy bo ma imie jak soczek pomaranczowy to Rubio nie jest tragiczny tylko dlatego ze nie nazywa sie R贸bio.

Hiszpania rzeczywiscie ma jakies male szanse na pokonanie USA, ale nawet jesli sie to stanie to ostatnim z powodow bedzie ich talent, bo tutaj przedstawiaja sie zalosnie a Calderon Mumbru czy Reyes mogliby sluzyc w NBA jako papier toaletowy dla kazdego w miare rozgarnietego czarnucha.

Odno艣nik do komentarza

a czy pami臋ta kto艣 czy np w 2006 by艂a taka opcja jak np.podczas euro 2007, czyli wykupienie jakiego艣 abo na stronie FIBA i ogl膮danie live na stronce fiba ?

Jak sko艅cz膮 si臋 te imprezy m艂odzie偶owe r贸偶ne to na FIBATV powinien si臋 pojawi膰 jaki艣 pakiet do wykupienia na Mistrzostwa 艢wiata.

The FIBA World Championship will be broadcast in full high-definition production for the first time. All games will be live on http://www.FIBAtv.com with English language commentary. http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/p ... eArti.html

i inne pytanie, czy mecze z tvp sport lec膮 na itvp ? bo tvp sport nie mam, ale skoro mecze z mundialu soccera lecia艂y te偶 na itvp to my艣l臋 sobie 偶e czemu nie bball ; )

Z TVP pewno艣ci nigdy nie ma, ale te偶 powinny by膰 mecze na sport.tvp.pl

EDIT:

Jeszcze na temat transmisji spotka艅 z M艢 na tvp sport:

Z naszym wst臋pnych ustale艅 wynika, 偶e wi臋kszo艣膰 tych spotka艅 poka偶e TVP Sport, ale!!! najciekawsze mecze (m.in. reprezentacji Stan贸w Zjednoczonych, p贸艂fina艂y i fina艂) TVP poka偶e w og贸lnodost臋pnym kanale TVP2.

殴r贸d艂o c***owe, ale kto wie co z tego wyjdzie(wysz艂o) - http://probasket.pl/news/duzo-koszykowki-w-tvp-33824

Odno艣nik do komentarza

z tego co si臋 orientowa艂em na mistrzostwach ma zamiar zagra膰 tylko Splitter - popraw mnie, jesli si臋 myl臋

Poprawie. Z tego co ja sprawdza艂em w kontek艣cie Varejao, to jedzie ca艂a czw贸rka, wszyscy s膮 te偶 we wst臋pnej kadrze, kt贸ra jest do wgl膮du chocia偶by na oficjalnym serwisie MS.

Odno艣nik do komentarza

Poprawie. Z tego co ja sprawdza艂em w kontek艣cie Varejao, to jedzie ca艂a czw贸rka, wszyscy s膮 te偶 we wst臋pnej kadrze, kt贸ra jest do wgl膮du chocia偶by na oficjalnym serwisie MS.

yyyy wczoraj chyba faktycznie p贸藕no by艂o jak sprawdza艂em ten sk艂ad, nawet na wikipedii i po portugalsku i po angielsku s膮 wszyscy czterej

ergo

brazylia ma najlepsz膮 ekip臋 podkoszowc贸w na tych mistrzostwach

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.