cthulhu Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Przyjmuję. Milionik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 http://www.basketball-reference.com/blog/?p=6859 w najgorszym przypadku ewentualne połączenie LJ-DW-CB dałoby 60 zwycięstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 nuggets jeszcze moga wyrownac ta oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteroo Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 nuggets jeszcze moga wyrownac ta oferte W razie wyrównania przysługuje im jeszcze mle ? Bo bez wsparcia pod koszem znów pewno dadzą dupy w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 W razie wyrównania przysługuje im jeszcze mle ?przysluguje, do kleizy maja prawa wiec nie podchodzi pod mle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteroo Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Anthony Randolph, Ronny Turiaf i Kelenna Azubuike do Nix za Lee, czekają już tylko na decyzję królika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Anthony Randolph, Ronny Turiaf i Kelenna Azubuike do Nix za Lee, czekają już tylko na decyzję królika.Zajebisty trade dla Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 mogliby jeszcze wlaczyc w ten trade currego za ellisa (byly takie plotki) i calkiem byloby pieknie. i jeszcze lebron do nich nono odrazu byloby tez kogo podadzic na lawce, niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaLi Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Bierdnis, Lee, Monta, Curry wyglada ciekawie dla GSW. Zajebiscie bym sie jarał tym tradem. Randolph to mega zajebisty prospect przejebanie mi sie podoba te S'nT z punktu widzenia Nix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja chce Jamesa w Miami własnie dlatego ze sobie tego nie wyobrażam moze LBJ by zakazał ESPN transmitowac mecze Heat bo by sie wstydził ze musi dzielić sie tortem z Wade'em Dawaj James na Floryde, zabawnie będzie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja chce Jamesa w Miami własnie dlatego ze sobie tego nie wyobrażam moze LBJ by zakazał ESPN transmitowac mecze Heat bo by sie wstydził ze musi dzielić sie tortem z Wade'em Dawaj James na Floryde, zabawnie będzie!!!! choć mi to kompletnie nie na rękę, to się modlę żeby LeBron wylądował w twoich ukochanych Bullsach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja chce Jamesa w Miami własnie dlatego ze sobie tego nie wyobrażam moze LBJ by zakazał ESPN transmitowac mecze Heat bo by sie wstydził ze musi dzielić sie tortem z Wade'em Dawaj James na Floryde, zabawnie będzie!!!! choć mi to kompletnie nie na rękę, to się modlę żeby LeBron wylądował w twoich ukochanych Bullsach ... Wszystko tylko nie to!!! Tak samo jak nie wyobrazam sobie koegzystencji z Wade'em tak samo nie potrafię sobie wyobrazić go z Derrickiem I o ile sytuacja Heat mi zwisa tak w Bulls wolałbym tego uniknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Haha, a my w zamian za Booza i Meynora, możemy dać komuś maxa teraz, Greg to na naszej stronie dobrze wytłumaczył dla zainteresowanyc, emocje sięgają zenitu na kogo Jazz się skuszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 KOC to "miszcz", "miszczu" prawdziwy, normalnie wyru.....ł pół Ligi :mrgreen: Dla mnie bomba, jak napisał Greg, "ruch dekady" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 z "ruchaniem dekady" jeszcze zaczekajmy aż kogoś podpiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Anthony Randolph, Ronny Turiaf i Kelenna Azubuike do Nix za Lee, czekają już tylko na decyzję królika.Zajebisty trade dla Knicks.Na dodatek dwoch z nich ma tylko jednoroczne umowy, a jeden opcje o ile sie nie myle, czyli w "razie czego" NYK moga zaczac zabawe od poczatku po nastepnym sezonie, plus jeszcze schodzacy kontrakt Edwarda. Ladnie to sobie Walsh wykombinowal, Thomas by pewnie zaraz zajebal jakis 5-letni kontrakt, po cholere komus cap space, i pomyslec ze probowalem go bronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo9 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Lebron idzie do Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_NYK Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 @danp Jak widzisz przyszłość Nix? Ja osobiście mam nadzieje, że uda się wyłapać z GSW Ellisa i Randolpha, bo wokół tych panów można budować jakąś drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 @Pat chcesz naprawde kolejna defenxyewna cipe w zespole? Ja wole te trio z GSW o ktorym mowa powyzej, w tym dwoch podkoszowcow, ten trejd mi sie zajebiscie podoba i wciaz mamy cap space, plus Edka do wyjebania/wytrejdowania badz przeczekania. Zobaczymy co Walsh zrobi dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_NYK Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 O Ellisie mowisz? Mi sie zawsze wydawalo, ze to jest bardzo przecietny obronca, ale nie az taki, by nazywac go cipa. Moge sie mylic, bo widzialem w tym sezonie malo Warriors. Popraw mnie. Jeżeli Anthony nie przedłuży z Nuggets, to on powinien być naszym głównym celem za rok. Może zapragnie podobnej szopki, jak ta z udziałem LeBrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi