Luki Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Scola 47/5 z Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Wiadomo wogole czy Yao wraca do gry??bo z nim zdrowym to Rockets dla mnie są TOP 3 Zachodu a może i lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 No jasne, że wraca. Dla mnie to nawet overall są zaraz za Lakersami, ale znając życie zaliczą jakieś głupie porażki i nawet ze zdrowym Yao będą startować z seedów 4-6. Ale licze na nich w Playoffach. Wg CBS Sports udział Yao w training campie na przyszły sezon jest 'questionable'. A jak tak piszą to na bank będzie miał lekką obsuwę i od początku na pewno go na campie nie będzie. Byle się w trakcie sezonu rozkręcił. Trzeba przyznać, że nawet sporo talentu sobie zgromadzili. PG Brooks/Lowry SG Martin/Battier SF Ariza/Budinger/Jeffries PF Scola/Hill/Patterson/Andersen C Yao/Hayes Szkoda tylko, że najważniejsze punkty tej drużyny(Martin, Yao) mogą w każdej chwili wylecieć z powodu urazów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Pytanie czy Yao jest w stanie wytrzymać trudy całego sezonu. Do tej pory raz przeszedł pierwszą rundę, po czym doznał poważnej kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Na pewno w sezonie regularnym nie będą go zajeżdżać, myślę nawet, że co parę meczy z jakimiś Warriorsami będzie odpoczywał a w meczach będzie grał tak około 20-30 minut. Dopiero w POs go zapewne wykorzystają w 100%. Przynajmniej mam nadzieję, że tak będzie. Właściwie teraz najważniejsza jest rehabilitacja bo kości na pewno się pozrastały i jest już w porządku. Musi powoli 'rozgrzewać' organizm i wracać do poważnych treningów. Choć sam mam niemałe wątpliwości co takie drewno będzie pokazywac po takiej nieobecności. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 brad miller w rockets 15mln/3 lata. wzmocnili sie pod koszem i jesli dopisze zdrowie to moga byc wysoko z tym skladem. ale trzeba zdrowia w ich przypadku a marzylem o nim w lakers za 1,7 mln z mle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 a marzylem o nim w lakers za 1,7 mln z mle hehe to trochę się przestrzeliłeś o jakieś 225 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi