Koelner 6176 Napisano 30 Grudnia 2022 30 minut temu, Reikai napisał: Prawda to że ciężko o lepsze lachy niż w Miami? bez szału Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7822 Napisano 30 Grudnia 2022 12 godzin temu, Koelner napisał: bez szału Zależy która dzielnica. Zachodnie. Tam jest na bogato. A mieszkać to Palm Springs. Tam jest bizancjum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7514 Napisano 2 Stycznia Jeśli przestanę się odzywać, znaczy to że Kolumbia jest niebezpieczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6176 Napisano 2 Stycznia 3 minuty temu, RappaR napisał: Jeśli przestanę się odzywać, znaczy to że Kolumbia jest niebezpieczna wal w nocha ile wlezie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1128 Napisano 31 Stycznia Nam!!Wydawało mi się że niewiele jest mnie w stanie zaskoczyć ,a jednak jestem zaskoczony dosyć mocno,.Mała próbka gdyż jestem dopiero drugi dzień ale Florydę Tajlandię i setki innych miejsc gdzie byłem Wietnam przez swoją inność i egzotyke zjada na śniadanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7514 Napisano 31 Stycznia Ja sobie na promocji kupiłem bilety do Japonii na tydzień. Był ktoś? Jakieś rady/uwagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6176 Napisano 31 Stycznia Teraz, RappaR napisał: Ja sobie na promocji kupiłem bilety do Japonii na tydzień. Był ktoś? Jakieś rady/uwagi? c*** Ci w dupę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7514 Napisano 31 Stycznia 1 minutę temu, Koelner napisał: c*** Ci w dupę Od dawna wiedziałem, że mnie pragniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6176 Napisano 31 Stycznia 1 minutę temu, RappaR napisał: Od dawna wiedziałem, że mnie pragniesz jak wrócisz daj relację bo nic tylko zazdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 849 Napisano 31 Stycznia 1 minutę temu, Koelner napisał: jak wrócisz daj relację bo nic tylko zazdro Koniecznie. Ostatnia relacja z Kolumbii była palce lizać ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4970 Napisano 31 Stycznia 6 minut temu, LAF napisał: Koniecznie. Ostatnia relacja z Kolumbii była palce lizać ; ] Nie tylko palce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1128 Napisano 31 Stycznia Chój tam z Japoniami za tydzień hotelu w Ha Long zapłaciłem mniej niż za jeden nocleg w Sobieskim a standard porównywalny ze wskazaniem na wietnamski hotel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7514 Napisano 31 Stycznia https://www.booking.com/hotel/ge/paragraph-resort-spa-shekvetili-autograph-collection.pl.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaLYBiAEBmAEeuAEXyAEV2AEB6AEB-AEDiAIBqAIDuAKXwuOeBsACAdICJGM5M2I2NGU5LTMzMDctNGU4NS1iNWFmLTBhMDg5OTgwMDE1YtgCBeACAQ&sid=76b0e3b972db6fee2213481cfa75c3fb&aid=304142&ucfs=1&arphpl=1&checkin=2023-05-05&checkout=2023-05-08&dest_id=2751294&dest_type=hotel&group_adults=1&req_adults=1&no_rooms=1&group_children=0&req_children=0&hpos=1&hapos=1&sr_order=popularity&srpvid=76b6439953b700ab&srepoch=1675157813&all_sr_blocks=275129401_208924414_2_0_0&highlighted_blocks=275129401_208924414_2_0_0&matching_block_id=275129401_208924414_2_0_0&sr_pri_blocks=275129401_208924414_2_0_0__41772&from_beach_sr=1&from_sustainable_property_sr=1&from=searchresults#hotelTmpl Jak ktoś chce dobry hotel w "miarę tanio" polecam ten. Najlepszy hotel w jakim kiedykolwiek byłem bezkonkurencyjnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcreativo 183 Napisano 31 Stycznia 3 godziny temu, mayor napisał: Nam!!Wydawało mi się że niewiele jest mnie w stanie zaskoczyć ,a jednak jestem zaskoczony dosyć mocno,.Mała próbka gdyż jestem dopiero drugi dzień ale Florydę Tajlandię i setki innych miejsc gdzie byłem Wietnam przez swoją inność i egzotyke zjada na śniadanie A coś więcej o różnicy między Wietnamem a Tajlandią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1128 Napisano 31 Stycznia 35 minut temu, mcreativo napisał: A coś więcej o różnicy między Wietnamem a Tajlandią? Podstawowa różnica to brak tak wielkich nierówności społecznych w Tajlandii bizantyjskie bogactwo potrafi sąsiadować ze skrajnym ubóstwem i nędza . Religia nie wpierdala się w życie Wietnamca tak jak w życie Taja . O ile pamięć mnie nie myli to w Tajlandii było blasphemy law i kary nawet surowe za obrazę religii., Generalnie ludzie wyglądają tutaj na dosyć szczęśliwych.,Edukacja jest na bardzo wysokim poziomie ,.Zaskoczyło mnie tempo rozwoju gospodarki i to nie cyferki i wykresy tylko ilość względnie nowych i całkiem nowych fabryk dodatkowo ich wielkość i to na niewielkim odcinku z Hanoi do Ha Long Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach