Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no tak OG c*** nie asset, kto go by tam chciał, musiałby siedzieć i czesać Sochana z Achiuwą, a tak poszedł wolno i jest sczczęśliwy chłop, a Spurs dalej mogli zgrywać spadkowicza PLK w realiach NBA

podpisano

założyciel beGM

W momencie decyzji czy dać mu Maxa 225mln właśnie przechodził do knicks i na dwoje babka wróżyła. Ale raczej mówiła mi że dalej będzie na półce elitarnego rolesa niż superstara a tyle chciał wypłaty. 

I nie wiem czy po tej akcji odejścia i palenia mostów mądrze podpisać się jak się podpisujesz 

czysto ludzko wstyd 

albo się tak podpisywać w zaistniałej sytuacji albo tak zachowywać. 

z resztą dołącz do kolegów którzy teraz spoza gry idą na roxpierdol gry to bedxiesz mógł rozwinąć podpis o kolejny element: niszczyciel 

nie chodzi o sportów ocenę OG która powtórzę miał u mnie najwyższą wśród grających tylko o strukturę płac brak lidera max dla Robina który nie miał Batmana 

pomijsjsc fakt że teraz nagle każdy po finałach OG mądry. 

Facet miał wtedy co chwila urazy i też nikt nie wiedział co z tego wyniknę. Ale jasne daj mi maxa bo 5 lat później sprawdził się w finałach. 

Można grać różnie. Jeden da Maxa Rolsowi drugi da Maxa każdemu kogo forum wykrzyczy że masz dać bo w interesie konkurencji jest wyłączyć cię z finansowej elastyczności a ktoś prześpi moment i nie da kasy. Ale też liczy się kontekst. 

powtórzę mając Joka był OG dał Maxa. Nie mając Joka jednak odpuściłem bo i tak by mi nie zbudował sam zwycięskiej narracji a mieściny dwa maxy góra trzy. 

Samą ocenę OG wysoka u mnie w opisach i niska u was w głosowaniach przypominam aby brać pod uwagę. Teraz każdy nagle mądry. A w ocenach tej mądrości nie ma. Wystarczy zajrzeć do archiwum. 

I tu zdecydowanie clue. Sprawy. Bo krytykowany jestem za niedocenienie OG którego doceniałem najbardziej i najszybciej na forum. 

15 minut temu, ignazz napisał(a):

czysto ludzko wstyd 

Chłopie weź się już zamknij, ty nie masz wstydu przy głosowaniach ani przy dealach z lafem a jeszcze chcesz innych pouczać. 
Moralny wzór do naśladowania się znalazł

Edytowane przez RonnieArtestics

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Chłopie weź się już zamknij, ty nie masz wstydu przy głosowaniach ani przy dealach z lafem a jeszcze chcesz innych pouczać. 

Kazdy z nas rzucał grę, odchodził i czasem zachowywał się niewłaściwie. Ale nikt nie wpadł na pomysł podpisywać się przy tym „założyciel”. 
kwestie lafa wyjaśnił sam zainteresowany więc w tym kontekście spadaj na drzewo b

Chłodniej dziś? 

Mnie ten celowy podpis założyciel śmieszy z jeszcze jednego powodu. Wkładu w to założenie i zaangażowanie w sam motor gry. 

Obecność w dyskusji Lewego cieszy z innego powodu. Dobrze że nadal z nami jest. 

15 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Ale co wyjaśnił? Jest papier na ciebie i powinieneś się teraz pucować, a nie robić z ludzi głupków. 

Jak rozumiem w imię beGM mamy przerwać znajomość i nie chodzić na prawdziwe mecze.  Miłego dnia. 

A kontekstu śmiechowego  podpisu Założyciel myślę że będąc spoza gry nie zrozumiesz. 

Edytowane przez ignazz

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Jak rozumiem w imię beGM mamy przerwać znajomość i nie chodzić na prawdziwe mecze.  Miłego dnia. 

Dla mnie możecie nawet kopulować, ale skoro grasz z kilkunastoma ludźmi to kwestie związane z grą powinny być takie same dla wszystkich i nie wynikać z tego, że ktoś komuś postawił piwo albo bilet na mecz.

A nawet jeśli, to powinieneś być wówczas ostatni do prucia się do innych, a z moich okazjonalnych wizyt kojarzę, że byłeś pierwszy do pi****lenia o spółdzielni

Ja niuanse początków i przebiegu gry rozumiem i dlatego tak śmieszy. 

Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Dla mnie możecie nawet kopulować, ale skoro grasz z kilkunastoma ludźmi to kwestie związane z grą powinny być takie same dla wszystkich i nie wynikać z tego, że ktoś komuś postawił piwo albo bilet na mecz.

A nawet jeśli, to powinieneś być wówczas ostatni do prucia się do innych, a z moich okazjonalnych wizyt kojarzę, że byłeś pierwszy do pi****lenia o spółdzielni

Ale wymiana nie nastąpiła bo ktoś komuś piwo stawiał czy bilet. Kolega zapytał o gracza i tyle. Odbyło się to zgodnie z przepisami. Reszta to insynuacje tylko dlatego że byliśmy na meczu. 
Tym bardziej że ostatecznie nawet nie było tej czynności stawiania bo był zwrot środków blikiem. 

Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Czyli słowo honoru, że @LAF zrobiłby tą wymianą dobrze każdemu, kto by tylko o to spytał?

Laf chciał z niewytłumaczalnych powodów tego gracza. Gdyby ten gracz był u kogoś innego oczywiście że by zapytał innego GM. Nasze relacje nie mają tu znaczenia. Tylko szablon kto miał centra lakers który w momencie wymiany dostał więcej minut bo AD był kontuzjowany czy oddany ( nie pamiętam). 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

przecież nawet tutaj Laf napisał, że na odchodne dał Ci pick, bo tak :D 

a poza tym przyznał się prywatnie, że dostałeś bo kupiłeś mu piwo :D i jest na to białko :D 

Nikt nikomu nic nie dawał. 

Laf oszacował że gracz będzie miał więcej z gry w bardzo popularnym klubie jakim są lakers. Jakaś logika pozyskania gracza jest. 

Temat uważam za wyjaśniony. Dziękuję za niezmiernie cenne wpisy. Miłego dnia. 

I nie rozumiem nawet tego na odchodne. Bo nie pamiętam tego ale czy to nie było tak że po tym dopiero ruchu interweniowałeś i chciałeś wymiany GM? Skąd ktoś mógł wiedzieć że odchodzi jak cały ten proces odejścia był przed nim i nawet nie wiedział jak to się zakończy? 

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Laf chciał z niewytłumaczalnych powodów tego gracza. Gdyby ten gracz był u kogoś innego oczywiście że by zapytał innego GM. Nasze relacje nie mają tu znaczenia. Tylko szablon kto miał centra lakers który w momencie wymiany dostał więcej minut bo AD był kontuzjowany czy oddany ( nie pamiętam). 

Nikt nikomu nic nie dawał. 

Laf oszacował że gracz będzie miał więcej z gry w bardzo popularnym klubie jakim są lakers. Jakaś logika pozyskania gracza jest. 

Temat uważam za wyjaśniony. Dziękuję za niezmiernie cenne wpisy. Miłego dnia. 

hahahahahhaha 

Juz pomijając krętactwa od pierwszego posta, gdzie wpierw udawałeś że nie wiesz o co chodzi, później że tylko rozmawialiście, następnie jakiś tam deal ale Ty to w sumie nie pamiętasz czy coś dawałeś czy coś otrzymywałeś, a teraz już w ogóle się wykładasz bo nagle szczegóły sobie przypomniałeś! 

Laf się wygadał w złości i się przyznał, że zrobił ten deal po znajomości, bo mu postawiłeś piwo i byłeś dla niego miły, więc skończ już się bronić i przyjmij do wiadomości, że jedyny deal przez 9 lat który Ci się udało wygrać w beGM to wymiana 16 zł na pick Minnesoty haha, 

skończ też pouczać resztę odnośnie spraw uczciwości, bo niestety wyszło szydło z wora, starczyło pozwolić Lafowi mówić :) 

Wstyd

Wymiana dotyczyła 1:1 sprawy pozyskania gracza. Mając 2rd sporo ( ostatnio lekką ręką 5 oddałem aby iść trade up draft) nie byłem zainteresowany tymi 2rds. Stanęło ( nawet tego zbytnio nie pamiętam) na pierwszym lepszym assecie. A o wycenę tego zapytajcie kolegę a nie mnie. Każdy z nas by dobrą ofertę przyjął od razu. Tu okoliczności dodatkowe jakiegoś odchodnego czy meczu w Toruniu nie mają nic do rzeczy. 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

hahahahahhaha 

Juz pomijając krętactwa od pierwszego posta, gdzie wpierw udawałeś że nie wiesz o co chodzi, później że tylko rozmawialiście, następnie jakiś tam deal ale Ty to w sumie nie pamiętasz czy coś dawałeś czy coś otrzymywałeś, a teraz już w ogóle się wykładasz bo nagle szczegóły sobie przypomniałeś! 

Laf się wygadał w złości i się przyznał, że zrobił ten deal po znajomości, bo mu postawiłeś piwo i byłeś dla niego miły, więc skończ już się bronić i przyjmij do wiadomości, że jedyny deal przez 9 lat który Ci się udało wygrać w beGM to wymiana 16 zł na pick Minnesoty haha, 

skończ też pouczać resztę odnośnie spraw uczciwości, bo niestety wyszło szydło z wora, starczyło pozwolić Lafowi mówić :) 

Wstyd

Pajacujesz. 

Masz więcej wolnego czasu przy poniedziałku. Nie wygram ;) buziaczki 

11 minut temu, ignazz napisał(a):

I jak w RL NBA. Chyba wiesz że istnieją wśród prawdziwych gm różne relacje i czasem GM nie zrobi wymiany właśnie ze względu na relacje. Więc nawet w NBA ta równość to mit. Pop od lat miał jakiś dziwny beef z lakers np. 

To jest argument, ale nie możesz wtedy udawać arbitra elegancji i sumienia gry.

Okazja czyni złodzieja

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Wymiana dotyczyła 1:1 sprawy pozyskania gracza. Mając 2rd sporo ( ostatnio lekką ręką 5 oddałem aby iść trade up draft) nie byłem zainteresowany tymi 2rds. Stanęło ( nawet tego zbytnio nie pamiętam) na pierwszym lepszym assecie. A o wycenę tego zapytajcie kolegę a nie mnie. Każdy z nas by dobrą ofertę przyjął od razu. Tu okoliczności dodatkowe jakiegoś odchodnego czy meczu w Toruniu nie mają nic do rzeczy. 

Pajacujesz. 

Masz więcej wolnego czasu przy poniedziałku. Nie wygram ;) buziaczki 

@Reikai kto pajacuje w tym temacie?

1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

To jest argument, ale nie możesz wtedy udawać arbitra elegancji i sumienia gry.

Okazja czyni złodzieja

Kolega wyżej ma:

- SMS w którym jest napisane że czegoś nie wykorzystałem 

- wpis Lafa że dałem się podpuścić i że te insynuacje są nieprawdziwe 

- wpis Q że wbrew temu co pisze Laf jest inaczej bo kolega się wysypał w złości. 

jasne. 

a wszystko wiemy że dla beki robione. 

Podziwiam upór i serię niekonsekwencji. 

Ps. Jeżeli ktoś w durny sposób celowo chce zepsuć grę to zawsze będę broniąc gry przez szacunek dla twórców gry i założycieli ;)))))) o tym otwarcie pisał. Że to świństwo tak celowo iść na rozpierdol. 

Już przy głosowaniu był wysyp wpisów osób spoza gry mające na celu psuć rozgrywkę. 

Teraz te same osoby zaśmiecają temat dalej. 

Osoby spoza gry przypomnę. 

A że to tylko gra to osoby które tracą tyle czasu na coś co ich nie dotyczy jest śmieszne. 

Nie wasza gra? To ładnie proszę wypierdalac. Już i tak syf zrobiliście. Zajmijcie się jakimiś bierkami w Chinach. 

@Denis Bad Boy Załęcki nie to tylko pokazuje że świat jest parszywy czasem i że w NBA jest tego też sporo. 

Relacje Popa z Lakers od czasów Gasola za Gasola nie mają do mojej skromnej osoby nic do rzeczy. 

Chciałbym. Ale niestety z perspektywy Popa jestem powietrzem. 

Co nie zmienia kwestii że z naszymi lakers wymiany nie zrobiłem 

A mityczna kwestia Spółdzielni choć już nie mająca szansy rozstrzygnięcia pobrudziła Qcina bo to on za ten standard odpowiada. I wie o tym doskonale. 

A Wy macie to samo IP?