fluber Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, airmax napisał(a): Heheheh argentyniorz przeszkodził Kylianowi SPIZEG Oczywiście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Galson prime niezmiennie od samego początku działaności na tt piękna twórczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Ten mecz trochę przypomina mecz piłki ręcznej, a przynajmniej Maroko tak się ustawia, a Francuzi krążą wokół tego muru. Edytowane 22 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Fajne to Maroko na tym Mundialu grają se na 2-3 biegu w 1 polowach a w drugich 4 i 5. Ciekawe jak dzis ale dobrze to wygląda na razie . Jak to przejdą to mysle ze beda mistrzem świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu SPISEK FRANCUSKO ARGENTYŃSKI!!1!1! jedni sędziują pod drugich, drudzy się odwdzięczają! @Kubbas to miałeś na myśli pisząc, że to przesada, że Argentyńczyk sędziuje Francuzom? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 7 minut temu, marzec napisał(a): Fajne to Maroko na tym Mundialu grają se na 2-3 biegu w 1 polowach a w drugich 4 i 5. Ciekawe jak dzis ale dobrze to wygląda na razie . Jak to przejdą to mysle ze beda mistrzem świata Takim najbardziej sprawiedliwym wynikiem po 1 połowie to powinno być 2-0 dla Francji... 2 minuty temu, airmax napisał(a): SPISEK FRANCUSKO ARGENTYŃSKI!!1!1! jedni sędziują pod drugich, drudzy się odwdzięczają! @Kubbas to miałeś na myśli pisząc, że to przesada, że Argentyńczyk sędziuje Francuzom? XD Na tej powtórce też mi się wydawało, że nurkował ale potem była powtórka z innego ujęcia i tam był kontakt już w tym momencie co masz zdjęcie z prawej u góry, ewidentnie przed upadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): Na tej powtórce też mi się wydawało, że nurkował ale potem była powtórka z innego ujęcia i tam był kontakt już w tym momencie co masz zdjęcie z prawej u góry, ewidentnie przed upadkiem Kwestia czy najpierw już zaczynał padać/nurkować czy jednak było trącenie najpierw zresztą mało istotne, sędzia naprawił ewentualny błąd rozpraszając Mekambe hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, airmax napisał(a): Kwestia czy najpierw już zaczynał padać/nurkować czy jednak było trącenie najpierw zresztą mało istotne, sędzia naprawił ewentualny błąd rozpraszając Mekambe hehe Upadek był teatralny i przerysowany ale faul tam ewidentnie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Głupie zachowanie obrońcy ale takich karnych nie lubię. Bo to takie „przerwanie” akcji o której kontynuacje bez tego faulu byłoby ciężko. Zbyt duży zysk z takiego czegoś kosztem tego co ten faul „zabierał”. Ten element przepisów choć czytelny moim zdaniem niesprawiedliwie nagradza atakującego. Ale innego rozwiązania nie widzę niż ślepe gwizdanie faulu i karnego. A to że ja i pewnie więcej kibiców takich karnych nie lubią z niczego to nie ma znaczenia. Ekstremalna wersja tego faulu i kary karnego są tylko jeszcze gorsze akcje gdzie obrońca daje się złapać na faul tuż przy linii końcowej praktycznie na granicy pola karnego z czego jedynie co może być to dośrodkowanie. Te karne są tylko gorsze a przepisy ślepe. Tymczasem… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu I c***, zadnego varu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Maroko - Maroko B 0:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Git jebać te maroko za cyrk przy PNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu No i po alawitach *chyba ze pojdzie reverse uno europejska-repra vs aftykanska 0:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu @fluber to o tej powtórce pisałeś, że widać kontakt? Z tego ujęcia to bliżej do nura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Mateta zupelnie jak makieta Anelki, Anelka-meets-sterydy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Godzinę temu, airmax napisał(a): SPISEK FRANCUSKO ARGENTYŃSKI!!1!1! jedni sędziują pod drugich, drudzy się odwdzięczają! @Kubbas to miałeś na myśli pisząc, że to przesada, że Argentyńczyk sędziuje Francuzom? XD ogladalem mecz na telefonie w trasie, nie wiem o co ci chodzi ja tylko napisalem ze sami argentyczycy pierwszy raz sedziuja na mundialu xd nie jestem kibicem zadnej druzyny na tym mundialu i zadnego zawodnika takze stronniczosc to ostatnie co mi mozesz zarzucic 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Oczywiście;) widze ladne odklejki, ludzie sie niesamowicie grzeja na temat futbolu i swoich ulubiencow wiadomo ze mu to przeszkodzilo, ale jak byl VAR no to trudno tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 6 godzin temu, airmax napisał(a): @fluber to o tej powtórce pisałeś, że widać kontakt? Z tego ujęcia to bliżej do nura Niestety się nie otwiera, nie mogę nigdzie znaleźć tej powtórki, która pokazali na meczu 7 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Tylko w sytuacji konfrontacyjnej, ale nie pytaj czym taka sytuacja jest, ponieważ nawet przepisodawca nie wie. No jak dla mnie to ewidentnie sytuacja konfrontacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Dobrze że Maroko przegralo przynajmniej się wyspac można było w Hadze wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 2 godziny temu, fluber napisał(a): Niestety się nie otwiera, nie mogę nigdzie znaleźć tej powtórki, która pokazali na meczu Protip: odpal mecz na TVP Sport i przewiń sobie do tej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu tak jak myślałem, spisek francusko argentyński gdzieś tam się dojrzeli ręki Rabiota przed pierwszym golem Francji - ależ byłaby sraczka na oddziale gdyby tak inna repra takiego gola zdobyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi