Życie_to_mem Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Chyba pora na stosowny wątek. W moim przypadku poziom ekscytacji to tak 4/10. Może przypomnę symbole poprzednich Mundiali: Katar '22 - przedłużanie meczów o 10 minut Rosja '18 - VAR Brazylia ' 14 - pianka do golenia RPA '10 - wuwuzele Niemcy '06 - główka Zizou Korea '02 - fryzura Ronaldo Francja '98 - Blanc całujący łysą glacę Bartheza USA '94 - kołyska Bebeto Italia '90 - defensywaaaaaa Meksyk '86 - meksykańska fala (no i ręka Maradony) Hiszpania '82 - cios karate Schumachera Edytowane 10 Czerwca przez Życie_to_mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 14 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Niemcy '06 - główka Zizou Legendarny Mundial z największą liczbą gwiazd kiedykolwiek. Aż się łezka w oku kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Gramy? https://play.fifa.com/bracket-predictor/join-league/AA43C230 Są brackety Match predictors Etc Edytowane 10 Czerwca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca lipa ze nasi nie jada to zawsze nakreca ale bedzie ogladane, najlepsi z najlepszych, takie imprezy sie zawsze oglada oby poziom dojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 50 minut temu, fluber napisał(a): Legendarny Mundial z największą liczbą gwiazd kiedykolwiek. Aż się łezka w oku kręci. Zgadza się. Tam 7-8 contenderów było niesamowicie napakowanych prawie na każdej pozycji. Swoją drogą to był chyba jedyny Mundial bez porządnego underdoga (Ukraina niby wbiła się do ćwierćfinału ale wyłącznie dzięki fartownej drabince, bo od Hiszpanów i Włochów dostali mocne wpi****le). Mój ulubiony mecz to chyba Bitwa o Norymbergię (Holandia-Portugalia) z czterema czerwonymi kartkami. No i kultowa fraza Szpakowskiego po bramce Del Piero w półfinale ,,Nie będzie arrivederci! Forza Italia do Berlina!''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 6 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): Zgadza się. Tam 7-8 contenderów było niesamowicie napakowanych prawie na każdej pozycji. Swoją drogą to był chyba jedyny Mundial bez porządnego underdoga (Ukraina niby wbiła się do ćwierćfinału ale wyłącznie dzięki fartownej drabince, bo od Hiszpanów i Włochów dostali mocne wpi****le). Mój ulubiony mecz to chyba Bitwa o Norymbergię (Holandia-Portugalia) z czterema czerwonymi kartkami. No i kultowa fraza Szpakowskiego po bramce Del Piero w półfinale ,,Nie będzie arrivederci! Forza Italia do Berlina!''. I te koszulki Francji Zresztą Polskie też chyba jedne z najlepszych jakie mieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Faworyci są znani - Hiszpania i Francja potem Anglia, Portugalia, Niemcy, Argentyna, Brazylia Maroko niby typowane na czarnego konia ale to trochę głupie biorąc pod uwagę, że to półfinalista poprzednich mistrzostw. Błysnąć wynikiem może podobno Ekwador i Kolumbia. Ja bym stawiał na Japonię, która jest mocna już od kilku turniejów ale zawsze brakuje ostatniego kroku. Do tego Turcja. Obawiam się o Norwegię, która już w grupie może mieć ciężko bo poza Francją ma Senegal przez co to najsilniejsza grupa. Tak jak poprzednie mistrzostwa to walka Messiego o dogonienie Maradony tak tym razem może to być pogoń Ronaldo o dogonienie Messiego. Do tego last dance Modricia, któremu brakuje tylko złotego medalu do kompletu. Zaintrygował mnie Tuchel, idzie grubo i coś czuję, że to może się udać. Paradoksalnie to mogą być bardzo ciekawe mistrzostwa, które zaczną się od fazy pucharowej. Gwiazdy odpoczną w czasie meczów grupowych i będą gotowe na grę, kiedy turniej tak naprawdę się zacznie. Coś jak rezon regularny i playoff. I jeszcze coś o koszulkach. Kilka prawdziwych sztosów: Edytowane 11 Czerwca przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Francja ma mega potencjał ofensywny, ale Didierowi catenaccio za bardzo na banię wjechało i, z takim potencjałem ofensywnym, zamiast grać jak PSG Enrique, gra jakąś Italię 2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca @jack Zupełnie nie widzę Niemców w tym samym tier co pozostałe wymienione drużyny. Z czarnych koni to oczywistym jest Norwegia, mniej oczywistymi Turcja, Japonia i Ekwador. Z tym Maroko to nie wiem co ludzie mają, z Afryki to raczej WKS bym typował. Nie zdziwię się jak przynajmniej jeden gospodarz dojedzie do 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ciekawe, co ludzie mają z tym Maroko i skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ciekawe, co ludzie mają z tym Maroko i skąd? Typować Maroko na czarnego konia to jak typować Chorwację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 4 minuty temu, fluber napisał(a): Typować Maroko na czarnego konia to jak typować Chorwację. Wyspy Zielonego Przylądeka u booków spoko stoją. Może oni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 8 godzin temu, Kubbas napisał(a): lipa ze nasi nie jada to zawsze nakreca ale bedzie ogladane, najlepsi z najlepszych, takie imprezy sie zawsze oglada oby poziom dojechal nie obejrzałem minuty w Katarze bo uważałem, że te mistrzostwa to jakaś kpina była (chodzi o organizatora) tych też nie zamierzam, tym bardziej, że żal mi zarywać nocki. może na półfinały i finał się skusze ale to zależy od tego kto zagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Będzie spanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2 godziny temu, fluber napisał(a): Zupełnie nie widzę Niemców w tym samym tier co pozostałe wymienione drużyny. Szkoda mi Lennarta Karla, tym bardziej, że Nagelsmann miał na niego pomysł w pierwszym składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Niemcy nie wyszli z grupy na mundialu od lat 12, ale chyba teraz im się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 14 minut temu, jack napisał(a): Szkoda mi Lennarta Karla, tym bardziej, że Nagelsmann miał na niego pomysł w pierwszym składzie Z Musialą i Wirtzem fajnie by to wyglądało. 9 minut temu, Roger napisał(a): Niemcy nie wyszli z grupy na mundialu od lat 12, ale chyba teraz im się uda Na ostatnim Euro grali drugą najlepszą piłkę po Hiszpanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ja ogólnie jestem zdania, że gdyby nie ta nieodgwizdana ręka w 1/4, to Niemcy prawdopodobnie zdobyliby tytuł, ale Mundial rządzi się swoimi prawami - ostatnie dwa razy wyeliminowali ich Korea i Japonia. To chyba też in plus, że tym razem nie mają żadnych ekip azjatyckich w grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 11 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Gramy? https://play.fifa.com/bracket-predictor/join-league/AA43C230 Są brackety Match predictors Etc Ten match predictor lepszy niż bracket. Właśnie w takie coś graliśmy na euro. Zrobiłeś ligę? 3 godziny temu, jack napisał(a): Obawiam się o Norwegię Wiadomo, sparingi sparingami, ale kilka dni temu bardzo blado wyglądali na tle Maroka, dopóki u tamtych podstawowy skład grał. Btw, Urugwaj nie zagrał żadnego meczu towarzyskiego bezpośrednio przed mundialem. Bielsa jest jednak niepodrabialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 12 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Gramy? https://play.fifa.com/bracket-predictor/join-league/AA43C230 Są brackety Match predictors Etc Wyszedł mi mecz USA-IRAN fazie pucharowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi