Skocz do zawartości

NBA FINALS : (2) Spurs ( 62-20) - (3) Knicks (53-29)

Koelner

Kto?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 04.06.2026 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, Stratosfear napisał(a):

W 2011 Finals gdy sprawdzałem ceny na mecze w Dallas obilo mi sie, ze bilety moga kupic tylko Texas czy Dallas residents. Nie wiem jak to bylo w praktyce wtedy, ale czy obecnie SA nie mogłoby zabezpieczyc sie w podobny sposob?

Dej ludziom zarobić.

53 minuty temu, Stratosfear napisał(a):

W 2011 Finals gdy sprawdzałem ceny na mecze w Dallas obilo mi sie, ze bilety moga kupic tylko Texas czy Dallas residents. Nie wiem jak to bylo w praktyce wtedy, ale czy obecnie SA nie mogłoby zabezpieczyc sie w podobny sposob?

to nie jest tak że klub woli wywindować ceny i sprzedać te bilety komuś w Sao Paolo / Tokyo / Abu Dhabi niż koniecznie swoim? nazwy miast z dupy, chodzi o dowolność

a co do samego 

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

XD

to przecież do sprzedaży pewnie trafił niewielki odsetek biletów, większość pewnie zgarnęli posiadacze karnetów na cały sezon w pierwokupie (nie jestem expertem od biletów NBA ale pewnie coś w tym stylu obowiązuje)

52 minuty temu, rw30 napisał(a):

to przecież do sprzedaży pewnie trafił niewielki odsetek biletów, większość pewnie zgarnęli posiadacze karnetów na cały sezon w pierwokupie (nie jestem expertem od biletów NBA ale pewnie coś w tym stylu obowiązuje)

no i posiadacze biletów sezonowych najczęściej je odsprzedają windując wtedy cenę za taką wejściówkę

też mi się wydawało jak widziałem to zagranie z ujęcia chyba spod kosza Knicks, że Harper zdawał się mieć mega mało 'separacji' od fanów i że trochę dziwne że sędziowie jakoś o to nie zadbali. Ale też nie wiem jakie są realia / może tak jest często / zawsze? 

Game 4 of the 2026 NBA Finals between the New York Knicks and San Antonio Spurs is now the most-viral NBA game ever on social media, generating 3 billion views and counting. Additional engagement highlights for Game 4:

🏆 The series has now generated 8 billion views and counting across social media, the most ever for the NBA Finals (previous record: 6.2 billion views in 2025).

🏆 NBA-related topics trended No. 1 worldwide on X for eight consecutive hours

🏆 Most-viewed game recap ever on the NBA’s YouTube channel 

Godzinę temu, camby23 napisał(a):

Game 4 of the 2026 NBA Finals between the New York Knicks and San Antonio Spurs is now the most-viral NBA game ever on social media, generating 3 billion views and counting. Additional engagement highlights for Game 4:

🏆 The series has now generated 8 billion views and counting across social media, the most ever for the NBA Finals (previous record: 6.2 billion views in 2025).

🏆 NBA-related topics trended No. 1 worldwide on X for eight consecutive hours

🏆 Most-viewed game recap ever on the NBA’s YouTube channel 

zasluzenie, topowe finaly, 4 mecze na zyletki

11 godzin temu, DRK napisał(a):

KAT to jest jednak stary wyjadacz parkietów.

Ja bym napisał że to mało sportowe zachowanie bo ewidentnie publiczność celowo stojąc nie miała zajętego swojego miejsca. 
Doświadczony gracz powinien oddać piłkę sędziemu i zgłosić tych pajacy. 
To była sytuacja z tzw spot wybiciem czyli gracz może zrobić tylko 1 krok ( inaczej niż po wybiciu zza kosza po straconych punktach) ale w tym przypadku miał i ten 1 krok zabrany. 

Nie ma to dla mnie znaczenia bo to detal i ciekawostka raczej ale jeżeli już to ktoś przywołuje jako genialny trick to średnio legalny ;) 

Nie gwizdnięto OG to nie zrobiono nic i z tym. Ale gracz miał prawo zgłosić tego kibica bo akurat w tym miejscu nie powinien stać. 

Wychodzą takie detale. Z resztą zamiast grania jakby zaczęto porządkować miejsce wybicia to to też jest z niekorzyścią dla atakującego bo koledzy mogliby nie kojarzyć o co chodzi. 

1 krok jest dozwolony w przepisach to nawet w tył ale tam jest adnotacja o ile ułożenie trybun pozwala. Przy lini bocznej stojący kibice to tak trochę NCAA. Harper zapewne nie raz tak wybijał piłkę będąc świeżo po uczelni. 

no big deal ale pokazywać to jako przykład geniuszu moralnie wątpliwe ;) 

Cel uświęca środki. Tylko w takim przypadku nie rozumiem tych osób które tak biją na alarm gdy wydarzy się coś po drugiej stronie łokcia. Podwójna moralność? 

Było minęło. Ogarnąć tego przy tłumach i tak nie da rady. Dobrze że kibice za włosy nie ciągną. 

Schludnie ubrany. Elegancki jegomość. W ręku nie ma sałatki tylko czyste emocje. Przymknę oko. Paprochow i łupieżu nie widzę więc bym to puścił też. 

Prosto od fryzjera. 

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Ja bym napisał że to mało sportowe zachowanie

Nie ma to dla mnie znaczenia bo to detal i ciekawostka raczej ale

no big deal ale pokazywać to jako przykład geniuszu moralnie wątpliwe

Tylko w takim przypadku nie rozumiem tych osób które tak biją na alarm gdy wydarzy się coś po drugiej stronie łokcia.

bill_russell_yawn-DMID1-5dcds1td3-400x22

Ignac przestań się mazać 

Btw sprawdziłeś już kto będzie sędziował G5?macie szanse czy raczej nie?

Edytowane przez rw30

Mamy szansę. Przeciez sędziowie wszystko pchają na spurs a liga na siłę będzie przeciągać. Nie czytałeś?

Moj wpis dotyczy tylko sytuacji „ale przecież to Ty dzwonisz” bo odnoszę się do wpisów kolegów. 

Widziałem to wybicie z autu i nie podnosiłem tego. Wpis jest tylko reakcja na wpis innego usera. 

I to w kontekście że ktoś jeden element wyolbrzymia a drugi ignoruje lub gloryfikuje. 

Kontekst łączny. 

i nie musicie się dopytywać o tych sędziów. Zawsze info daje. 

;) 

Dadzą świniaka na G#7? ;)))